اسم شما چیه؟

sepidh gh

New member
عزیزم آ..... با اسم الهام موافقی ؟؟ هم دخترونه ست هم پسرونه و هم خوشگله هم با مسماست هم به آواتارت می اد هم پنج حرفیه.... قبول ... ؟؟

نگاه

New member
a_67 و persona

گفتم بالا رو نگاه کنید لطفا.. محاسبه ام درست بود ؟؟ !!!

راستی "جانم" تکیه کلام reza_n هست شاکی میشه هاااا...

sepidh gh

New member
آقای دکتر ... اسم الهامو قبول نکردی ... بریم دنبال یه اسم دیگه ؟؟؟

antenyus

Active member
تا به حال تو این تایپیک فقط خواننده بودم اما دیگه باید وارد عمل بشم :smiliess (7): همتون یه مدت این a-67 رو تحویل نگیرید خودش با التماس میاد اسمشو میگه پسر ندیدیم اینقد لوس سسسسسسسسسسسسس...................

persona

Member
آخر سر شماها منو نمی ذارین که بخوابم هیچ، دق مرگمم می کنید!:14::13::13::13:
اون لایک که پایین سارینا زدی یعنی چی ..؟
به سلامتی یعنی بله ...؟
سارینا ...1
سارینا ...2
سارینا ...3
تموم !
تصویب شد!
سارینا
ماشالا چقدم به جفری میاد!!!

mohana

Well-known member
تا به حال تو این تایپیک فقط خواننده بودم اما دیگه باید وارد عمل بشم :smiliess (7): همتون یه مدت این a-67 رو تحویل نگیرید خودش با التماس میاد اسمشو میگه پسر ندیدیم اینقد لوس سسسسسسسسسسسسس...................
راس میگی فکر خوبیه:smiliess (8):
موااااااااافقم
منم برم بخوابم
شب همگی خوش

reza.n

New member
من همیشه مطمئن بودم که پسره ولی الان دارم مشکوک میشم که نکنه دختره اصن.هرچند که پسره:wacsmiley:

a_67

New member
حالا که همه تون می خواین منو تا مرز جنون پیش ببرید و دیگه بدتر تحریمم کنین؛ باید خودم دست به کار شم.آقا همون اولا که یکی از بچه ها با اعتماد به نفس دو تا اسم رو برام گفتن، رو انتخاب می کنم.
اسم پسرونه با اجازه ی estel عزیز تغییر می یابد به : آرمان
اسم دخترونه هم: آزاده
هر دوشون هم 5 حرفین
هم با آ شروع میشن
هم دلالت بر این دارند:
با آرمان هایت، آزادگی را برای خودت انتخاب کن! چه فیلسوفانه!(اوج خود تحویل گیری!):thumbsupsmileyanim:
قبلتما؟؟

sepidh gh

New member
اون لایک که پایین سارینا زدی یعنی چی ..؟
به سلامتی یعنی بله ...؟
سارینا ...1
سارینا ...2
سارینا ...3
تموم !
تصویب شد!
سارینا
ماشالا چقدم به جفری میاد!!!

پرسونا ، آقای دکتر به سارینا لایک می زنه .. به الهام لایک می زه ... به انتخاب یه اسم دیگه لایک می زنه !!! معلوم نیست دلش کجاست ؟!!! ...

بالا