matin
New member
حالا نمیشه به توافق برسی که متین یه اسم مشترک بین دختر و پسره؟
آخه یه جوریه !!! یعنی خیلی بده !! اسم دختر و پسر یکی بشه !! آدم به چالش کشیده میشه
حالا نمیشه به توافق برسی که متین یه اسم مشترک بین دختر و پسره؟
ا متین تو پسری وا .....مگه میشه آخه چطوری من که باورم نمیشه......
پس ما مجبور میشیم به این نتیجه برسیم شما دخملیآخه یه جوریه !!! یعنی خیلی بده !! اسم دختر و پسر یکی بشه !! آدم به چالش کشیده میشه(
چه جالب الان تو چالش بسر میبری!!:1dco2x0p1lilzhfpg1tآخه یه جوریه !!! یعنی خیلی بده !! اسم دختر و پسر یکی بشه !! آدم به چالش کشیده میشه(
مگه تو قهوه ی تلخ پرنیان داشتیم ؟؟؟؟:smiliess (11):دوحالت داره،یا اینم استکبار و توطئه ی غربه که مال ما پرنیان نداشت....یا باز حافظه ی من جواب کرده:65d6a5d6s:
اینجوری که بد شدآخه یه جوریه !!! یعنی خیلی بده !! اسم دختر و پسر یکی بشه !! آدم به چالش کشیده میشه(
پشل مشل نمیدونم کجای قهوه ی تلخو میگی من فقط چندتا قسمتشو دیدم.چون اون موقع که باب شده بود تو طرح بودم و امکاناتش نبود که دنبال کنم.
پس ما مجبور میشیم به این نتیجه برسیم شما دخملی
بالاخره چی شد؟؟؟من میتونم اسم دخترمو بذارم متین یا نه؟؟؟:smiliess (11):
نمیتونی....خانومت نمیذاره:riz277:شما بزار !! منم اسم پسرم رو میزارم مهسا
نمیتونی....خانومت نمیذاره:riz277:
:65d6a5d6s::65d6a5d6s:متین منم با اینکه اسم پسرت رو بذاری مهسا موافقم
مهسا حساس نشو
تو کی عروسی کردی هان؟؟چرا مارو دعوت نکردی؟؟....حالا عیب نداره:smiliess (11):شما اسم پسرتو بذار مهسا،ولی اگه همه بهش خندیدن،بچت افسردگی گرفت تقصیرخودته....مهسا حساس نشو)))))
خانم همین الان موافقت خودش رو ابراز کرد))
تو کی عروسی کردی هان؟؟چرا مارو دعوت نکردی؟؟....حالا عیب نداره:smiliess (11):شما اسم پسرتو بذار مهسا،ولی اگه همه بهش خندیدن،بچت افسردگی گرفت تقصیرخودته....
من خودم اولین نفری هستم که بهش میخندمتو کی عروسی کردی هان؟؟چرا مارو دعوت نکردی؟؟....حالا عیب نداره:smiliess (11):شما اسم پسرتو بذار مهسا،ولی اگه همه بهش خندیدن،بچت افسردگی گرفت تقصیرخودته....