اره شروع کنیم تحریم رو... آخ جوننننديگه داري خيلي پر رويي ميكني ،*ملاطفت ما ظاهرا برات خوب نيست.:image170: تحريمتو شروع ميكنيم.:image170:
بچه هاي هيئت جلسه بيان:4d564ad6:
اره شروع کنیم تحریم رو... آخ جوننننديگه داري خيلي پر رويي ميكني ،*ملاطفت ما ظاهرا برات خوب نيست.:image170: تحريمتو شروع ميكنيم.:image170:
بچه هاي هيئت جلسه بيان:4d564ad6:
آخیییییی کجا میری طرح؟منم فعلا این دغدغه رو دارمبرای من که فرقی نمیکنه و از ماه آینده که طرح ام رو شروع میکنم به یه جای دورافتاده فرستاده میشم !
من حك رو عادلانه نميدونم.
1- همه دخترهاي سايت بايد در هر پست از من تعريف كنن
2-تمام دخترهاي سايت بايد نسبت به من ملاطفت نشان داده و از گفتن سخنان سنگين پرهيز كنند.
3- تمام دختران سايت بايد به پست هاي من لايك بزنن
4-تمت دختران سايت نبايد با نظرات من مخالفت كنن
5- تمام دختران سايت بايد بعد از من پست نزارن
6-تمام پسران از بندهاي فوق معاف مي باشند
این که دغدغه همه ماست. اگه خدا بخواد میرم طرح بیمارستان و میخوام یه مطب هم بزنم.بقیه اوقاتمو درس میخونم .و از این اعتیاد و تنهایی راحت میشم.آخیییییی کجا میری طرح؟منم فعلا این دغدغه رو دارم
از کدوما شون کوتاه میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟اعضا محترم دادگاه تشكيل جله دهند لطفا.من به جرم خودم اعتراف ميكنم و از قسمتي از انان كوتاه مي ايم.تشكيل جلسه دهيد
قرار نبود به همین زودی تخفیف بدیم بهش که :sadsmiley:از کدوما شون کوتاه میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم بايد دورانتو طي كني اگه تخلفي نداشتي اونوقت.:78:اعضا محترم دادگاه تشكيل جله دهند لطفا.من به جرم خودم اعتراف ميكنم و از قسمتي از انان كوتاه مي ايم.تشكيل جلسه دهيد
50%از خودم ديگه تعريف نميكنم.و اواتارمو در هفته يك بار يا پنج بار تغيير ميدماز کدوما شون کوتاه میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان ديگه فايده اي نداره. دورانتو با آرامش طي كن50%از خودم ديگه تعريف نميكنم.و اواتارمو در هفته يك بار يا پنج بار تغيير ميدم
شما هم دو تا اسم دارين؟ شما چرا؟ منكه بچگي اسممو ميزارن مالك بعد من خوشم نيومد خواستم تغيير بدم اسممو بزارم بومين كه نتونستم تغيير بدم اما همه فك ميكنن تغيير دادم و اسمم شده بومين.
مهسا؟متین؟نبود؟
آفرینننننننننن پرنیان.اسمش متین هست:4d564ad6:
اسم قشنگی داری خواهریییییییییی........!!!:4d564ad6::28:
متین هم اسمه دختره هم پسر... من دخترم استل جان:ad54ad: