اسم شما چیه؟

shahram25

New member
اعضا محترم دادگاه تشكيل جله دهند لطفا.من به جرم خودم اعتراف ميكنم و از قسمتي از انان كوتاه مي ايم.تشكيل جلسه دهيد

mikhak s

New member
من حك رو عادلانه نميدونم.
1- همه دخترهاي سايت بايد در هر پست از من تعريف كنن
2-تمام دخترهاي سايت بايد نسبت به من ملاطفت نشان داده و از گفتن سخنان سنگين پرهيز كنند.
3- تمام دختران سايت بايد به پست هاي من لايك بزنن
4-تمت دختران سايت نبايد با نظرات من مخالفت كنن
5- تمام دختران سايت بايد بعد از من پست نزارن
6-تمام پسران از بندهاي فوق معاف مي باشند

ديگه اسپم ممنوع

mw.ashel

New member
آخیییییی کجا میری طرح؟منم فعلا این دغدغه رو دارم
این که دغدغه همه ماست. اگه خدا بخواد میرم طرح بیمارستان و میخوام یه مطب هم بزنم.بقیه اوقاتمو درس میخونم .و از این اعتیاد و تنهایی راحت میشم.

marya

New member
شما هم دو تا اسم دارين؟ شما چرا؟ منكه بچگي اسممو ميزارن مالك بعد من خوشم نيومد خواستم تغيير بدم اسممو بزارم بومين كه نتونستم تغيير بدم اما همه فك ميكنن تغيير دادم و اسمم شده بومين.

قبلا یه تاپیک بود همه اسمشونو گفتن منم داستانشوگفتم فکرکردم همین تاپیکه
تو شناسنامه یه چیز دیگه اس مامی وددی محترم به توافق نرسیدن دو اسمه شدم
از اول صدام میزدن ماریا یهو مامیم نظرش عوض شد گفت همون اسم شناسنامه صداش کنین حساب کن 15 سال ماریا بودم روم نشدبگم نه همین ماریاخوبه
ولی همه دوستام مخصوصاقدیمیا ماریاصدام میزنن هرکی بهم نگه ماریا زیاد حس خوبی ندارم:sadsmiley:

matin

New member
متین هم اسمه دختره هم پسر... من دخترم استل جان:ad54ad:

متین اسم پسره !! این یه توطئس ؟؟!!

غرب ازا ین موضوع چه سودی می برد ؟؟!!
اهداف غرب در به چالش کشیدن اسم های ایرانی چیست ؟؟!!
غرب دنبال چه هدف یا اهدافی است و یکسان کردن اسم چه سودی برای آن دارد ؟؟؟
یکسان کردن اسم ها و بی نتیجه نشان دادن اجلاس عدم غیر متهعد ؟؟!! سوژه های غرب پایانی ندارد ؟؟!!
متین بودن یا نبود مسئله این است ؟؟

امشب در خبر 22:45 با حضور آقای دکتر تاج کاکلیان

آخرین ویرایش:

waria

New member
اووووووووووووووه...باید به ادمین بگم از ساعت 10 شب به بعد این تاپیک و ببنده...:1dco2x0p1lilzhfpg1t....باز خوبه هیچ اسمی لو نرفته....
و در جواب متین....از اونجایی که پارسا میتونه اسم دختر باشه و باران اسم پسر،پس نتیجه میگیریم متین هم میتواند اسم دختر باشد.ختم دادگاه
smile%20%2837%29.gif

matin

New member
همین دیگه توطئس دیگه !!! غرب شناسی و یکسان سازی اسمها !! همینه دیگه !! میخوان جوونای مملکت همش تو ابهام باشن !!!

waria

New member
آره.....منم باید مواظب اسم خودم باشم......دوروز دیگه دیدی یهو مردم اسم پسرشونو گذاشتن مهسا:smilies-azardl (12)....والا به خدا:65d6a5d6s:

matin

New member
پس حواست باشه !!! همش تو ثبت احوال حضور فعال داشته باشه وگرنه کار تمومه !!

بالا