خوبه دیگه چه مشکلی داره؟همین که صداش کنن مهسا ما میخندیمآره.....منم باید مواظب اسم خودم باشم......دوروز دیگه دیدی یهو مردم اسم پسرشونو گذاشتن مهسا:smilies-azardl (12)....والا به خدا:65d6a5d6s:
خوبه دیگه چه مشکلی داره؟همین که صداش کنن مهسا ما میخندیمآره.....منم باید مواظب اسم خودم باشم......دوروز دیگه دیدی یهو مردم اسم پسرشونو گذاشتن مهسا:smilies-azardl (12)....والا به خدا:65d6a5d6s:
شهرام رو گفتم ها !!ولی خدایی بذارید باشه مایه ی خنده است به تنهایی !! این تیریپهای اعتماد به نفسش خنده داره :black_eyed:
احتمالا این چیزاییی که تو دانشگاه یادشون دادن رو به صورت عملی رو خودش اجرا کرده بعد رسیده به اعتماد بنفس کاذب :1dco2x0p1lilzhfpg1tباید بهش هشدار داد که حالا که از اون ور بوم افتاده یه روش دیگه به کار ببره !!!:riz277:
خودمون متوجه شدیمشهرام رو گفتم ها !!
ینی بعد از این همه مدت از دید تو فقط شبیه شون شده؟ به نظر من خود شیفته هایی که تا حالا دیدم اگه ازشون حد بگبربم به سمت آقا شهرام میل میکردن فقط و هیچ وقت به ایشون نمیرسن:smilies-azardl (113خودمون متوجه شدیم
یکم شبیه خودشیفته ها شده مگه نه؟50):
ینی بعد از این همه مدت از دید تو فقط شبیه شون شده؟ به نظر من خود شیفته هایی که تا حالا دیدم اگه ازشون حد بگبربم به سمت آقا شهرام میل میکردن فقط و هیچ وقت به ایشون نمیرسن:smilies-azardl (113
متین جون خونسردیتو حفظ کن!:tsimuzpzwoap1t9y3o7همه میدونن متین اسم دختره،وقتی کوچیک بودی با یه پسر عوض شدی ........متین اسم پسره ای باباو(
ولی من نمیدونستم که متین اسم دختره !! آدم یاد کیانوش میوفته که تو برره بود همه میگفتن کیانوش که اسم دختر بید !!متین جون خونسردیتو حفظ کن!:tsimuzpzwoap1t9y3o7همه میدونن متین اسم دختره،وقتی کوچیک بودی با یه پسر عوض شدی ........درکت میکنم شنیدن اینا بعد این همه سال باید سخت باشه ولی بالاخر باید با واقعیت روبرو شد!!!!:rolleyessmileyanim:باور کن من خودم بضی وقتا بهت شک می کردم که پسر باشییییی......خخخخخخخخخخ:sarma:
متین جون خونسردیتو حفظ کن!:tsimuzpzwoap1t9y3o7همه میدونن متین اسم دختره،وقتی کوچیک بودی با یه پسر عوض شدی ........درکت میکنم شنیدن اینا بعد این همه سال باید سخت باشه ولی بالاخر باید با واقعیت روبرو شد!!!!:rolleyessmileyanim:باور کن من خودم بضی وقتا بهت شک می کردم که پسر باشییییی......خخخخخخخخخخ:sarma:
ولی من نمیدونستم که متین اسم دختره !! آدم یاد کیانوش میوفته که تو برره بود همه میگفتن کیانوش که اسم دختر بید !!
ببخشید خواستم عمق فاجعه رو نشون بدممگه نگفتيم نبايد اسمشو بياريم؟ حواستون باشه:65d6a5d6s:
حالا نمیشه به توافق برسی که متین یه اسم مشترک بین دختر و پسره؟اینجا از بررم بدتر بید !!:New (6):
ا متین تو پسری وا .....مگه میشه آخه چطوری من که باورم نمیشه......پرنیان جان !!! من که اسم کاربریتون رو میبینم یاد پرنیان تو قهوه تلخ میوفتم)))
ولی متین پشله !!!
این سری جدیدش یه یارو هست اسمش پرنیانه من که از سری جدیدش اصلا خوشم نیومدمگه تو قهوه ی تلخ پرنیان داشتیم ؟؟؟؟:smiliess (11):دوحالت داره،یا اینم استکبار و توطئه ی غربه که مال ما پرنیان نداشت....یا باز حافظه ی من جواب کرده:65d6a5d6s:
پشل مشل نمیدونم کجای قهوه ی تلخو میگی من فقط چندتا قسمتشو دیدم.چون اون موقع که باب شده بود تو طرح بودم و امکاناتش نبود که دنبال کنم.پرنیان جان !!! من که اسم کاربریتون رو میبینم یاد پرنیان تو قهوه تلخ میوفتم)))
ولی متین پشله !!!
توطئه چه توطئه ای بگو من متخصص دفع توطئه ام تازه با مامور ایتن هانت هم همکاری داشتمواریا علیه من توطئه ای در حال شکل گیری میباشد هماناااااااا!!!
نه فامیلیش پرنیان ماله دوره جدیدهحالا پرنیان تو قهوه تلخ لغب هستش یا اسم یارو رو گذاشتن پرنیان ! شاید تخلص باشه !!