اسم شما چیه؟

**^^**

New member
بسمه تعالي
تز طرف چجناب شهرام جان به دادگاه.
از انجاييكه در اعلام جرم در دادگاه بايد مجرم نيز حضور داشته باشد و از آنجاييكه اينجانب فاقد وكيل بوده ام و حكم در غياب بنده و غير منصفانه صادر شده است اينجانب از تمام عوامل و دست اندركاران اين دادگاه به دادگاه جنايي لاهه شكايت كرده و تمامي راي دهندگان تحريك كنندگان حاميان و ساكتين سايت اعلام جرم كرده و همه شما را دادگاه صحرايي خواهم كرد.هر كس كه تا ساعت 12 امشب از ديگران برائت بجوييد تخفيفي در حكمش قايل خواهم شد.
از طرف:جنا آقاي شهرام خان گل.
اعتراض وارد نیست
در ضمن در خط آخر با دادن صفت گل به خودت از قانون سرپیچی کردی

**^^**

New member
يه والا مقامو تهديد ميكني؟:5:در مقامي نيستي كه چنين كاري كني. درضمن جاي اين كارا حكمتو قبول كن و انجامش بده وگرنه بد برات تموم ميشه.:4d564ad6:
میخوای بهش یگیم دیگه نباید آواتارشم عوض کنه؟

shahram25

New member
من تمام ساني كه تا ساعت 12 امشب از دست اندركاران و تهيه كنندكان دادگاه كذايي براعت نجويند به كشور توبوگو تبعيد ميكنم اونجا مسول شمارش دندنهاي كوركديل خواهند بود.

mikhak s

New member
من تمام ساني كه تا ساعت 12 امشب از دست اندركاران و تهيه كنندكان دادگاه كذايي براعت نجويند به كشور توبوگو تبعيد ميكنم اونجا مسول شمارش دندنهاي كوركديل خواهند بود.

ديگه داري خيلي پر رويي ميكني ،*ملاطفت ما ظاهرا برات خوب نيست.:image170: تحريمتو شروع ميكنيم.:image170:

بچه هاي هيئت جلسه بيان:4d564ad6:

reza.n

New member
بچه ها یچی بگم؟چون میدونم میگین بگو میگم.:rolleyessmileyanim:حس نمیکنین اینجا چت روم شده؟هوم؟اگه چنین حسی ندارین که پس همچنان با قدرت صفحه صفحه اضافه کنید:dadad4:

mw.ashel

New member
برای من که فرقی نمیکنه و از ماه آینده که طرح ام رو شروع میکنم به یه جای دورافتاده فرستاده میشم !

bumin

New member
اضافه بشه مگه چي ميشه؟ اينقد قيمت دلار اشافه شد چي شد كسي گفت چرا؟؟؟

mikhak s

New member
تحریم کنیم بگیم آواتارشم عوض نکنه

خيلي هم خوب.

شهرام 25 براساس نظر خواهي كه انجام شد وبعدهم تصويب شما از ساعت 12 امشب توي تحريم قرار ميگيري: كسي ديگه توي تاپيكا اسم شهرام 25 رو نمياره(محلش نميزاره). نميتوني آواتارتو عوض كني(تا 12 يه چيزي بزار كه نخواي عوضش كني) ،*اگه از زماني كه توي تحريم هستي اينارو انجام دادي ممكنه تخفيف بهت داده بشه.

shahram25

New member
من حك رو عادلانه نميدونم.
1- همه دخترهاي سايت بايد در هر پست از من تعريف كنن
2-تمام دخترهاي سايت بايد نسبت به من ملاطفت نشان داده و از گفتن سخنان سنگين پرهيز كنند.
3- تمام دختران سايت بايد به پست هاي من لايك بزنن
4-تمت دختران سايت نبايد با نظرات من مخالفت كنن
5- تمام دختران سايت بايد بعد از من پست نزارن
6-تمام پسران از بندهاي فوق معاف مي باشند

بالا