mikhak s
New member
salammmmmmmmmm
E]
سلام خوش اومدي
salammmmmmmmmm
E]
اعتراض وارد نیستبسمه تعالي
تز طرف چجناب شهرام جان به دادگاه.
از انجاييكه در اعلام جرم در دادگاه بايد مجرم نيز حضور داشته باشد و از آنجاييكه اينجانب فاقد وكيل بوده ام و حكم در غياب بنده و غير منصفانه صادر شده است اينجانب از تمام عوامل و دست اندركاران اين دادگاه به دادگاه جنايي لاهه شكايت كرده و تمامي راي دهندگان تحريك كنندگان حاميان و ساكتين سايت اعلام جرم كرده و همه شما را دادگاه صحرايي خواهم كرد.هر كس كه تا ساعت 12 امشب از ديگران برائت بجوييد تخفيفي در حكمش قايل خواهم شد.
از طرف:جنا آقاي شهرام خان گل.
سلام سلام خوش اومدی به جمع ماsalammmmmmmmmm
E]
میتونم بپرسم ،کجا؟؟؟؟تو رو تبعيد ميكنم
الان ممکن نیست شما شریک جرم شناخته بشین؟شهرام خان ما چاكرتيم. اين از من
میخوای بهش یگیم دیگه نباید آواتارشم عوض کنه؟يه والا مقامو تهديد ميكني؟:5:در مقامي نيستي كه چنين كاري كني. درضمن جاي اين كارا حكمتو قبول كن و انجامش بده وگرنه بد برات تموم ميشه.:4d564ad6:
میخوای بهش یگیم دیگه نباید آواتارشم عوض کنه؟
اینجوری که بد میشهفعلا نه بزارش دلش به يه چيزي خوش كنه ممكنه دق كنه اينطوري . آروم آروم پيش ميريم:smiliess (3):
مگه میخواید با این کارتون یه ماهی رو از آب محروم کنید!؟میخوای بهش یگیم دیگه نباید آواتارشم عوض کنه؟
نه ديگه. من اعلام بيطرفي كردم يعنيالان ممکن نیست شما شریک جرم شناخته بشین؟
اینجوری که بد میشه
میخوای بهش اختیارات تام بدیم که هممون رو تبعید کنه؟
من تمام ساني كه تا ساعت 12 امشب از دست اندركاران و تهيه كنندكان دادگاه كذايي براعت نجويند به كشور توبوگو تبعيد ميكنم اونجا مسول شمارش دندنهاي كوركديل خواهند بود.
برای من که فرقی نمیکنه و از ماه آینده که طرح ام رو شروع میکنم به یه جای دورافتاده فرستاده میشم !من تمام ساني كه تا ساعت 12 امشب از دست اندركاران و تهيه كنندكان دادگاه كذايي براعت نجويند به كشور توبوگو تبعيد ميكنم اونجا مسول شمارش دندنهاي كوركديل خواهند بود.
تحریم کنیم بگیم آواتارشم عوض نکنه