اسم شما چیه؟

waria

New member
فرزانه؟؟؟
855870jrtlp3y3dv.gif
افرین:4d564ad6::4d564ad6:

waria

New member
میگما مهنا ،خیلی باهوشی....اسم همه رو تونستی حدس بزنی....آورین:riz277:

waria

New member
مسافر کوچولو دختره...اسمشم ممکنه مریم باشه:smiliess (11):

am-ml

New member
حالا جایزه چی بود؟
درسته من کارمندم ولییییییییییییییییییییییییی ...........
جایزه شما آشنایی با اسم اصلی دوست عزیزمون
درسته فرزانه جون؟
من که وقتی اسم خودم رو بهم بگن احساس خیلی خوبی دارم ولی از am-ml هم خوشم میاد ،راستی چرا منو حدس نمی زنید ؟قول میدم اگه هیشکی لو نده تا کنکور بعد هم نتونید اسممو پیدا کنید:a2d3:

n.b.m

New member
من نمی تونم اسمارو حدس بزنم ولی خدایی شخصیت شناسیم عالیه. یکی از همکلاسی های قدیمی ام رو هم اینجا پیدا کردم، یه همکلاسی خیلی مهربون و در عین حال خیلی جدی که من فک میکردم فقط تو زندگیش درس می خونه....! خیلی دوس داشتم بهش بگم ولی گفتم بی خیال آخه دیدم مثه من و خیلی های دیگه با دنیای کودکانش تو این سایته ( یعنی اینکه هر چی که می خواهد دل تنگت بگو) گفتم مزاحم نباشیم یه وقت... ای بابا چقد حرفیدم.... راستی عمرا اسم منو حدس بزنید!!!

am-ml

New member
من نمی تونم اسمارو حدس بزنم ولی خدایی شخصیت شناسیم عالیه. یکی از همکلاسی های قدیمی ام رو هم اینجا پیدا کردم، یه همکلاسی خیلی مهربون و در عین حال خیلی جدی که من فک میکردم فقط تو زندگیش درس می خونه....! خیلی دوس داشتم بهش بگم ولی گفتم بی خیال آخه دیدم مثه من و خیلی های دیگه با دنیای کودکانش تو این سایته ( یعنی اینکه هر چی که می خواهد دل تنگت بگو) گفتم مزاحم نباشیم یه وقت... ای بابا چقد حرفیدم.... راستی عمرا اسم منو حدس بزنید!!!
فکر کنم این ترکیبی از اسم خودت و اسمای مورد علاقه ات باشه،خوب برای شروع:
نسترن

بالا