shayeste
New member
اگه میدونستم نمیگفتم مهسا جوناااااااااااامن میخواستم بگماااا.ولی طبق معمول دیر رسیدم:sadsmiley:
اگه میدونستم نمیگفتم مهسا جوناااااااااااامن میخواستم بگماااا.ولی طبق معمول دیر رسیدم:sadsmiley:
مرسی عزیزم...انقدر خوشم میاد اسممو صدا میکنن:riz304:اگه میدونستم نمیگفتم مهسا جون
بچه ها اینقد برا هر اسم تعداد صفحات زیاده من که اسم هیشکیو نفهمیدم جز خودم:5:
یکی یه لطفی کنه یه لیست از اسم اونایی که اسمشون لو رفته بگه یه مروری بشه
میشه بپرسم اسم کی رو یادتون مونده؟؟کسایی که بیشترین پست رو دادن و این تاپیک رو به +120 صفحه رسوندن و احتمالا به اسمای گفته شده اشراف دارن یه لیست از اسامی اکتشافی برای رفع کنجکاوی دوستان کنجکاو بذارن... ثواب داره ها...
من که از بین این 120 صفحه فقط اسم یه کاربر تو ذهنم مونده:65d6a5d6s:
اونم مطمئنن آقا شهرامهکسایی که بیشترین پست رو دادن و این تاپیک رو به +120 صفحه رسوندن و احتمالا به اسمای گفته شده اشراف دارن یه لیست از اسامی اکتشافی برای رفع کنجکاوی دوستان کنجکاو بذارن... ثواب داره ها...
میشه بپرسم اسم کی رو یادتون مونده؟؟
اونم مطمئنن آقا شهرامه
تو که فقط اسم من و به بازی گرفتی که....فکر کنم خودتم دستت با غرب تو یه کاسه ست.
متین خانم خواهر گلم چرا اینقدر بحث میکنی خب معلومه حق با توئه دخمله خوب
ها؟؟؟؟:5:میشه توضیح بدی؟من نگرفتم چی شد؟هویج و چماغ چیه؟؟من در جواب به بازی گرفتنم اسمم توسط غرب و بالاخص شما !!! از سیاست هویج و چماق استفاده کردم)
:4d564ad6::4d564ad6: شهرت جهانی پیدا کردم:a2d3:فقط میدونم اسم واریا مهساست![]()
ها؟؟؟؟:5:میشه توضیح بدی؟من نگرفتم چی شد؟هویج و چماغ چیه؟؟
حتی وقتی املای درست کلمه نوشته شده بازم اشتباه نوشتی.:13:چماق جانم:rolleyessmileyanim:ها؟؟؟؟:5:میشه توضیح بدی؟من نگرفتم چی شد؟هویج و چماغ چیه؟؟
کسایی که بیشترین پست رو دادن و این تاپیک رو به +120 صفحه رسوندن و احتمالا به اسمای گفته شده اشراف دارن یه لیست از اسامی اکتشافی برای رفع کنجکاوی دوستان کنجکاو بذارن... ثواب داره ها...
:dadad4:ببخشید آقای معلم...حتی وقتی املای درست کلمه نوشته شده بازم اشتباه نوشتی.چماق جانم:rolleyessmileyanim:
باشه با ارفاق 20:a2d3::dadad4:ببخشید آقای معلم...
نیست که من کلا اهل سیاست نمیباشم،:smiliess (3):واسه همین نشنیده بودم اینو...:ahi5slcgm04mi8jqqklخداوند پدر گوگل را رحمت کند...
وای.حرف نمره رو زدی یاد یه چیزی افتادم:13:باشه با ارفاق 20:a2d3: