سلام میخک خوبی؟اسمتو نمیگم که اگه بچه ها نمیدونن بیان حدس بزنن.اول اسمش س داره و 5حرفه:whistle:
reza.n New member 2013-01-25 #2,241 سلام میخک خوبی؟اسمتو نمیگم که اگه بچه ها نمیدونن بیان حدس بزنن.اول اسمش س داره و 5حرفه
نگاه New member 2013-01-25 #2,242 بذار من حدس بزنم.... اومممممم مممممم ممممم :21: آخخخ ببخشيد من اسمش رو ميدونم شرمنده نميتونم حدس بزنم! h34r-smiley: آخرین ویرایش: 2013-01-25
بذار من حدس بزنم.... اومممممم مممممم ممممم :21: آخخخ ببخشيد من اسمش رو ميدونم شرمنده نميتونم حدس بزنم! h34r-smiley:
reza.n New member 2013-01-25 #2,243 خسته نباشی جانم.بیا همون اسم scarlet رو حدس بزنین.اولش گفت خ داره گمونم
mikhak s New member 2013-01-25 #2,245 reza.n گفت: سلام میخک خوبی؟اسمتو نمیگم که اگه بچه ها نمیدونن بیان حدس بزنن.اول اسمش س داره و 5حرفه کلیک کنید تا باز شود... سلام جانم ممنون خوفم. باشه ولي فكر كنم همه ميدونن. :thumbsupsmileyanim:
reza.n گفت: سلام میخک خوبی؟اسمتو نمیگم که اگه بچه ها نمیدونن بیان حدس بزنن.اول اسمش س داره و 5حرفه کلیک کنید تا باز شود... سلام جانم ممنون خوفم. باشه ولي فكر كنم همه ميدونن. :thumbsupsmileyanim:
mikhak s New member 2013-01-25 #2,247 eco.bio گفت: سمانه50): کلیک کنید تا باز شود... نخييييييييييييييييييييييييييييرررررررررررررررررررر:sarma:
eco.bio گفت: سمانه50): کلیک کنید تا باز شود... نخييييييييييييييييييييييييييييرررررررررررررررررررر:sarma:
mikhak s New member 2013-01-25 #2,253 bacillus.bs گفت: سحر ستاره سنبل سيما سارينا سوسن کلیک کنید تا باز شود... eco.bio گفت: سیمین ساناز نکنه سپیده هس؟ :ad54ad: کلیک کنید تا باز شود... نه هيچ كدوم ولي اكو داره نزديك ميشه تو مايه هاي اسم آخري:smiliess (8):
bacillus.bs گفت: سحر ستاره سنبل سيما سارينا سوسن کلیک کنید تا باز شود... eco.bio گفت: سیمین ساناز نکنه سپیده هس؟ :ad54ad: کلیک کنید تا باز شود... نه هيچ كدوم ولي اكو داره نزديك ميشه تو مايه هاي اسم آخري:smiliess (8):
reza.n New member 2013-01-25 #2,256 parnia گفت: سعیده:thanks::thanks: کلیک کنید تا باز شود... شیوا تو چرا گفتی؟من میخاستم حدس بزنم:sadsmiley:
parnia گفت: سعیده:thanks::thanks: کلیک کنید تا باز شود... شیوا تو چرا گفتی؟من میخاستم حدس بزنم:sadsmiley:
mikhak s New member 2013-01-25 #2,257 reza.n گفت: من بگم اسمتو س ؟یده جان:motat: کلیک کنید تا باز شود... واقعا متشكرم رضا جان خوب اون يكي هم ميگفتي:New (6):
reza.n گفت: من بگم اسمتو س ؟یده جان:motat: کلیک کنید تا باز شود... واقعا متشكرم رضا جان خوب اون يكي هم ميگفتي:New (6):
reza.n New member 2013-01-25 #2,258 خب خودت گفتی نزدیکه سپیده اس دیر یا زود همه میفهمیدن دیگه.ولی شیوا اومد گفت7977cujr38iyymsu8:
bacillus.bs New member 2013-01-26 #2,259 نفر بعدي من اگر اسممو نگفته بودم تا يك ماه ديگم نمي تونستيد حدث بزنيد حيف شد
ketabsabz Well-known member 2013-01-26 #2,260 []خوب مثلا که چی ؟دیگه گفتن اسمم این همه قایم باشک بازی داره :ad54ad: از همون اول اسم خودتونو بگید و خلاص :13: اصلا از کجا معلوم راست بگید:5: مثلا من بگم اسمم پرینازه آخه کی میفهمه من راست میگم یا دروغ:smilies: ها! ها! شایدم راست بگم !ها![/]
[]خوب مثلا که چی ؟دیگه گفتن اسمم این همه قایم باشک بازی داره :ad54ad: از همون اول اسم خودتونو بگید و خلاص :13: اصلا از کجا معلوم راست بگید:5: مثلا من بگم اسمم پرینازه آخه کی میفهمه من راست میگم یا دروغ:smilies: ها! ها! شایدم راست بگم !ها![/]