سلام
ببخشید من چند روزی نبودم.من که خیلی خوشحالم از قبولیم.من سال 87 واسه بار اول بعد فارغ التحصیلیم شرکت کردم.خیلی خوندم.پوستم کنده شد از بس خوندم.رتبه ام شد 30.فقط 13 نفر میگرفت سال 87.خیلی تو ذوقم خورد.هر 8 تا درس را با تست حسابی خونده بودم.بعد ازدواج کردم و تو این چند سال درگیرطرح و کار بودم ویروس شده بود برام یه حسرت! دلم برا تک تک ویروس های جاوتز تنگ میشد.ولی چون سر کار رفتن هم واسم مهم بود با دیدن اوضاع به این نتیجه رسیدم که وزارت بهداشت اینقدر که کاردان و کارشناس استخدام میکنه ارشد و دکترای رشته ما را ارزش قائل نمیشه.تمام تلاشمو کردم واسه استخدام و دو سال پیش شکر خدا استخدام شدم تو بیمارستان.پارسال یک ماه ونیم مونده به کنکور شروع کردم وفقط ویروس ایمنی زبان و انگل خوندم ورتبه ام شد 59 شد. 58 نفر پذیرش پارسال بود!!!!!
امسال هم از عید شروع کردم و به جز درس های پارسال قارچ هم خوندم که شدیدا پشیمونم.
بچه ها منم شرایط درس خوندنم راحت نیست.مسئولیت های زندگی مشترک سرکار رفتن وساکن اصفهان بودن و هر هفته گرگان رفتن آسون نیست ولی خیلی خوشحالم.هر چیزی که با سختی به دست بیاد دلچسب تره.بهشت را به بها بدهند نه به بهانه.پس تنبلی را بذارید کنار و کم غر بزنید.قبولی خیلی راحت شده.یه ذره به خودتون سخت بگیرید تا سال دیگه این موقع ما واسه تبریک قبولیتون تاپیک باز کنیم:a2d3: