از چی خیلی بدت میاد ؟؟؟

BBT

New member
از دروغ
از یکی از اطرافیانت
از تقلب
از سازمان سنجش
از خودت
از غیبت
از رفیق نیمه راه
از کنکور
از چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

BBT

New member
خب اگه میتونین چراش رو هم بگین عالی میشه
چرا از اینا بدتون میاد

BBT

New member
خب اگه میتونین چراش رو هم بگین عالی میشه
چرا از اینا بدتون میاد

MOHAMMAD.R

New member
هر کدومش قلب ادمو میشکونه هر کدومش میتونه باعث شه نسبت به عزیزترین کسایی که پیشتن احساس بدی پیدا کنی هرکدوم تورو از خوب بودن دور میکنه!
من اگه کسی که برام مهمه بهم دروغ بگه یا بهم خیانت کنه نه فقط ازون بلکه از سادگیه خودمم بدم میاد ازینکه اعتماد کردم واین فقط یه خاطره ی تلخ برام نمیشه بلکه میشه یه مهر که ناخاسته به خیلیای دیگه ممکنه بزنم..
اگه بهم بی معرفتی کنن کم کم ازون طرف دور میشم و این میشه تنهایی میشه گوشه گیری..
اگه کسی مدام بهم حسادت کنه یعنی خیر خواهم نیست و مدام به غم من شاده واین میشه شک ,میشه تردید به اینکه ایا دورو ورم کسی هست که منو اونطور که من با اونه هستم با من باشه؟

BBT

New member
هر کدومش قلب ادمو میشکونه هر کدومش میتونه باعث شه نسبت به عزیزترین کسایی که پیشتن احساس بدی پیدا کنی هرکدوم تورو از خوب بودن دور میکنه!
من اگه کسی که برام مهمه بهم دروغ بگه یا بهم خیانت کنه نه فقط ازون بلکه از سادگیه خودمم بدم میاد ازینکه اعتماد کردم واین فقط یه خاطره ی تلخ برام نمیشه بلکه میشه یه مهر که ناخاسته به خیلیای دیگه ممکنه بزنم..
اگه بهم بی معرفتی کنن کم کم ازون طرف دور میشم و این میشه تنهایی میشه گوشه گیری..
اگه کسی مدام بهم حسادت کنه یعنی خیر خواهم نیست و مدام به غم من شاده واین میشه شک ,میشه تردید به اینکه ایا دورو ورم کسی هست که منو اونطور که من با اونه هستم با من باشه؟
مرسی عالی بود

f-mk

New member
از آزمایش روی مدفوع بدم میاد.اگر ماسک نزنم بالا میارم.استادمونم هی میگه یه علوم آزمایشگاهی نباید اینجور باشه.منم میگم حال بهم زنه دیگه دست خودم نی:dadad4:

mahsa.

New member
از ادم سیریش
از ادمی که حدود پیامک زدنسشو ندونه
از گفتن دروغ وتظاهر

hosseini

New member
ز ریا و دورویی
از یکی از استادام
از یکی از همکارام
از استفراغ
از بی هدفی
از کمبود وقت
از بی پولی
از شیفت دادن با همون همکارم
از ؟آدم سو استفاده گر

حسان

Well-known member
از دروغ و ادم هایی که برای منافع خودشون نامردی میکنند.

bahar.zr93

New member
ضمن پوزش از استاد bbt برای شلوغ کردن تاپیک کناری:(40):
من از دروغ و دورویی بدم میاد. چون منشا تمام خیانت ها و دشمنی هاست!

بالا