از نفر بعدیت بپرس,شده تا حالا...؟؟

bahar.zr93

New member
برادرای هم ی!!! هرکاری میکنم ویرایش نمیشه:smiliess (2):
نخیرم! یه شرایطی پیش اومده بود که از دختراهم قشنگتر گریه میکردن...
میخواین معرفیتون کنم از نردیک باهاشون ملاقات کنین و این مساله مردونه رو بین خودتون حل کنید؟؟
اصلا تا حالا شده گریه کنی؟؟؟

ZOT

New member
میخواین معرفیتون کنم از نردیک باهاشون ملاقات کنین و این مساله مردونه رو بین خودتون حل کنید؟؟

گریه !؟ خب آره شده!
شده تا حالا همچین پای یه فیلم میخکوب بشی که هیچ چی متوجه نشی؟

محسن ن ک

New member
اگه دیدی گریه میکنم که دیدی اگرم نه..گریه نمیکنم ....

mikhak s

New member
جونور نبوده ولی مو توش بوده:smiliess (2):
:smiliess (5):
تا حالا شده از خودت بپرسی به دنیا اومدی که چکار کنی؟

MOHAMMAD.R

New member
آره هر بارم یه جواب براش پیدا کردم الان فکر میکنم اومدم که صبور بودنو انتظارو یاد بگیرم..

تا حالا شده بخوای از کسی دوری کنی و هربارم میبینی یه جوری داره بهت نزدیکتر میشه؟؟

taksetareh

New member
نه پیش نیومده تا حالا شده سوتی ای بدی که برات باقی بمونه و بعد از چند سال همه با اون سوتی بشناسنت

mikhak s

New member
نه اصلا خدارو شکرررر کلا اطرافیانم ظرفیت ندارن ممکنه تا سرحد خودکشی منو برسونن:tonguesmiley:

شده تا حالا بخوای یکیو فراموش کنی ولی مدام یا جلوی چشمت باشه یا وقتی هم نیست حرفش باشه؟

cheshmak

New member
نه اصلا خدارو شکرررر کلا اطرافیانم ظرفیت ندارن ممکنه تا سرحد خودکشی منو برسونن:tonguesmiley:

شده تا حالا بخوای یکیو فراموش کنی ولی مدام یا جلوی چشمت باشه یا وقتی هم نیست حرفش باشه؟

بله متاسفانه...

شده تا حالا .....بري يه مهموني شلوغ بعد به يه نفر سلام كني....بعد اون بت بگه اين دفعه ي دومه داري سلام ميكني؟؟:14:

Zendegi

New member
بله متاسفانه...

شده تا حالا .....بري يه مهموني شلوغ بعد به يه نفر سلام كني....بعد اون بت بگه اين دفعه ي دومه داري سلام ميكني؟؟:14:
نه نشده،تازه متوجه سلامم نشده بهم گفته چرا بهم سلام ندادی!!!!من هم گفتم بخدا دوبار سلام دادم!!!!!:14:
تاحالا شده از کسی متنفر باشی ولی بعدها عاشقش بشی و به عنوان شریک زندگیت انتخابش کنی؟:(40):

k-b

New member
نه نشده،تازه متوجه سلامم نشده بهم گفته چرا بهم سلام ندادی!!!!من هم گفتم بخدا دوبار سلام دادم!!!!!:14:
تاحالا شده از کسی متنفر باشی ولی بعدها عاشقش بشی و به عنوان شریک زندگیت انتخابش کنی؟:(40):
والا تا الان که اتفاق نیفتاده، حالا اگه چند سال دیگه این اتفاق افتاد میام از همین تریبون اعلام میکنم!
تا حالا شده یه قسمتی از یه آهنگ بیفته سر زبونت نه قبلشو یادت بیاد نه بعدشو نه خوانندشو! خلاصه کلافه ت کنه؟!!

ketabsabz

Well-known member
با همتون قهرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم چون هیشکدومتون اون سوالمو جواب ندادین باشه باشه

نه نشده این چ کاریه ازش بدم بیاد چطوری عاشقش شم آخه

شده تا حالا با دستای کثیفو میکروبیو و ... کلا خیلی کثیف آب بخوری ؟

k-b

New member
با همتون قهرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم چون هیشکدومتون اون سوالمو جواب ندادین باشه باشه

نه نشده این چ کاریه ازش بدم بیاد چطوری عاشقش شم آخه

شده تا حالا با دستای کثیفو میکروبیو و ... کلا خیلی کثیف آب بخوری ؟
عزیزم دوباره سوالتو بذار لطفا تا جواب بدیم.
آره شده مخصوصا تو دوران مدرسه.

Taraa

Well-known member
والا تا الان که اتفاق نیفتاده، حالا اگه چند سال دیگه این اتفاق افتاد میام از همین تریبون اعلام میکنم!
تا حالا شده یه قسمتی از یه آهنگ بیفته سر زبونت نه قبلشو یادت بیاد نه بعدشو نه خوانندشو! خلاصه کلافه ت کنه؟!!

آره ... اینه : "به من هیچ اعتمادی نیس" نه قبلشو یادم میاد نه بعدشو ... فقط میدونم سعید شهروز خونده، سرچم میکنم جواب نمیده ... کسی شنیده بگه قبل و بعدشو

تا حالا شده هوا انقد گرم باشه که پلکات بچسبه به هم؟

آخرین ویرایش:

Leyenda

Well-known member

آره متاسفانه و بعدش نتونستم کاری کنم ک دلم خنک شه ،

شده تا حالا ظرفیو بشکنی بعد جوری سر ب نیستش کنی ک کسی نفهمه ؟

اره یه سری زدم یه پیاله رو شکستم...با هزار زحمت رفتم جمع کردمو یه گوشه سطل زباله گذاشته که دیده نشه!!خیلی ریلکس...
ولی بعد چند مین که رفتم سراغ کابینت دیدم فقط یه پیاله نشکسته...3 تا دیگه هم شکسته بودم!!دیگه خیلی ضایع بودا 4 تاشو قایم کنم...

آره ... اینه : "به من هیچ اعتباری نیس" نه قبلشو یادم میاد نه بعدشو ... فقط میدونم سعید شهروز خونده، سرچم میکنم جواب نمیده ... کسی شنیده بگه قبل و بعدشو

تا حالا شده هوا انقد گرم باشه که پلکات بچسبه به هم؟

نه در این حد گرمم نشده!!فقط از گرما کلافه و بد اخلاق شدم!!!

شده تا حالا یه وسیله ای رو یه جای خاصی بذاری که گم نشه, ولی بعدا هر چقدر فکر کنی یادت نیاد کجا گذاشتیش؟؟؟:smiliess (2):

casio

New member
خیلی زیاد ... :New (6):
تا حالا شده سعی کنی در بطری رو با دندونات باز کنی ؟؟؟؟!!!!! آخرش ام باز نشه بدی یکی دیگه با دستش راحت بازش کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
تازه بهت بخنده بگه اینکه کاری نداشت بچه :p

yashar.1985

New member
نه
تا حالا شده بیاید اینترنت ولی به خاطر افت سرعت از اومدنت پشیمون بشید...؟

بالا