منصرف شدم ولی خدا رو شکر راه بازگشت وجود داشته ....
تا حالا شده تو مجلس ختم بغل دستیت یه چیز خنده دار واست تعریف کنه و تو هم نتونی جلو خندت رو بگیری ؟ ؟
وای آره خیلی هم شده ......
تا حالا شده تو خیابون کیفت یا جیبت رو بزنن ؟ :14:
نه خدا رو شکر نشدهوای آره خیلی هم شده ......
تا حالا شده تو خیابون کیفت یا جیبت رو بزنن ؟ :14:
آره رخ داده در حد لالیگا!!!نشده نه!!! اصلا سعی میکنم کیف نبرم بیرون با خودم جیبم هم پول که نداره که بزنن:tonguesmiley:
تا حالا معجزه برات رخ داده؟ در حد بندسلیگا!!!
آره رخ داده در حد لالیگا!!!
تا حالا شده از سر عصبانیت یا دور از جونتون نادونی سر پدر یا مادرت داد بزنی؟
نه تا حالا نشده ,
من ضمن اينكه برق دارم ,اه در بساط ندارم,
تا حالا شده ,حق ديكري رو ضايع كني????!!!راستشو بكو,
آره ولی پشیمونم مربوط به دوران طفولیت میشه:sad:
آره ولی نمیشه اسمشو حق ضایعی گذاشت نمیدونم شاید حقش ضایع شده باشه!!!واقعا نمیدونم...
========================================
تا حالا شده یه دوست صمیمی چندین ساله رو بعد چن سال بشناسی که چه ماری تو آستینت بوده؟
در حد مار نه....مارمولک چرا....ولی چرا ب روش نیاوردم؟؟؟؟ بذا دلش خوش باشه من نمیدونم....:rolleyessmileyanim:
تا حالا شده با دادن پول ناقص الخلقه ب راننده با نگاه اخمالوش روبه رو شی؟؟؟؟h34r-smiley:
آره هههههههه چه نگاهی اونم!!!
تا حالا شده بخوای بری یه جایی مث مهمونی ولی به خاطر حضور یه نفر نری؟؟؟؟؟
آره تا حالا چند بار پیش اومده. واسه جلوگیری از ایجاد سوي تفاهم واسه بعضی ها...
تا حالا شده یه لحطه حس کنی مادر و پدرت رو دوست داری و اشک تو چشات جمع شه؟
بله شده .....نه خدا رو شکر نشده
تا حالا شده بخاطر اینکه تو داری در آرامش و رفاه زندگی میکنی و در همین حال یکی داری از گرسنگی میمیره از خودت بدت بیاد؟
بله شده ....
:thumbsupsmileyanim:
تا حالا شده موهات رو به جای اینکه با شامپو بشوری با پودر رخشویی شسته باشی ؟ :5:( یکی از دوستام این کارو میکرد )
خیر خوشبختانه نشده.ولی شده از بو عطر کسی خوشم بیاد ولی چون خانم بوده خجالت کشیدم ازش بپرسم عطرش چیه:sad:نه خب چه کاریه؟!!!:5:
تا حالا شده از بوی یه عطر فقط بخاطر اینکه تو رو به یاد یه نفر خاص میندازه متنفر شده باشی؟
اهل نمی خواد استعداد می خواد...این کارای دخترونس مرد که گریه نمی کنه قدم می زنه شاعر میگه ها... لطفا یه خواهر بیاد جواب بده
اتفاقا من خودم گریه ی 2 تا از برادرهای !!!!! همیمو دیدم! بله!!