عاقا اینم مرد ایده ال من :
![]()
عاقا اینم مرد ایده ال من :
![]()
.........................وتحصیل کرده وبابای پولدار هم داشته باشه اگه یه واحد اپارتمان بالاشهرهم جهیزیش باشه بد نیست یه شغل خوبم داشته باشه...
خجالت نکش بگو داداشم :smiliess (11):
نجما ميدوني الان اين ايده ال جانت چي ميگه؟
الان ميگه ، ضعيفهههههه ي چايي بريز بيار
منظورم همین بودکدبانو این میشه هاااا
![]()
یا این
![]()
یا این
![]()
نه این یکی
:riz303:
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد.
خانمای محترم پیروزی شما را تبریک میگم . آقای mj1919 انگار بالاخره تسلیم شدن !!!
آره آقای دکتر رضایت دادن که از پله نظافت چی یه درجه کوتاه بیان همین که آشپز باشه خوبه :65d6a5d6s:
بقیه آقایون هم اینجوری فکر میکنن به نظرتون بچه ها ؟ من یدونه میشناسم همینجوری فکر میکنه دقیقا . خیلی هم موفقه توی زندگی شخصیش ولی هنوز زن نگرفته![]()
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد.
خانمای محترم پیروزی شما را تبریک میگم . آقای mj1919 انگار بالاخره تسلیم شدن !!!
آره آقای دکتر رضایت دادن که از پله نظافت چی یه درجه کوتاه بیان همین که آشپز باشه خوبه :65d6a5d6s:
بقیه آقایون هم اینجوری فکر میکنن به نظرتون بچه ها ؟ من یدونه میشناسم همینجوری فکر میکنه دقیقا . خیلی هم موفقه توی زندگی شخصیش ولی هنوز زن نگرفته![]()
من اینجوری فکر نمی کنم.
:smiliess (11):
مگه من با کسی دعوا داشتم؟ یا کسی با من؟
با قرمز هم کمابیش موافقم
به نظر من اکثر مردای ایرانی تفکرشون همینه . اینجا زن را با خدمتکار اشتباه گرفتن . چه اشکالی داره مرد هم کار خونه را انجام بده . آیا درسته که خوب بودن دختر را در نوع حجاب و آشپز بودنش و مهارتش توی انجام کارای خونه بدونن؟ و از طرف دیگه آیا درسته که دخترخانمها هم اولین معیارشون پول زیاد باشه ؟
آیا درسته که خوب بودن دختر را در نوع حجاب و آشپز بودنش و مهارتش توی انجام کارای خونه بدونن؟
[quote=mj1919;137270]خیلی هم خوبه که مرد به خانوادش توی خونه کمک کنه؛ این همدلی و دلگرمی میاره و محبت رو زیاد میکنه.
[/quote]
در تعریف من؛ خانه داری یک مشخصه ی خوب برای دختره و حجاب هم یک نوع ارزش.