از زبان یک دختر دم بخت!

padideh

New member
:sarma::1dco2x0p1lilzhfpg1t:sarma::sarma:
اين دختر خانم يعني اصيل ؟
تنكس ب خاطر تفسير زيبا!
يادم باشه اسم اين شكلك رو بزارم اصيل خانم ، ابرو كمون ،چشم عسلي

najma

New member
عاقا اینم مرد ایده ال من :
80713_smile3.gif

zErOOn3

Well-known member
SLM

آخــــ کــ ایــن پرا2 هـــآ چــه توقعــاتــــ بــاحــالـــی دالــن ؟ مرحبــا ... (حقــم دارن خــو)

خـــوش بــ حال پـرایـ2هـــآ کــه ... (مــا )

:riz513:

nanaz

New member
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد.

خانمای محترم پیروزی شما را تبریک میگم . آقای mj1919 انگار بالاخره تسلیم شدن !!!

najma

New member
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد.

آره آقای دکتر رضایت دادن که از پله نظافت چی یه درجه کوتاه بیان همین که آشپز باشه خوبه :65d6a5d6s:
بقیه آقایون هم اینجوری فکر میکنن به نظرتون بچه ها ؟ من یدونه میشناسم همینجوری فکر میکنه دقیقا . خیلی هم موفقه توی زندگی شخصیش ولی هنوز زن نگرفته :whistle:

nanaz

New member
آره آقای دکتر رضایت دادن که از پله نظافت چی یه درجه کوتاه بیان همین که آشپز باشه خوبه :65d6a5d6s:
بقیه آقایون هم اینجوری فکر میکنن به نظرتون بچه ها ؟ من یدونه میشناسم همینجوری فکر میکنه دقیقا . خیلی هم موفقه توی زندگی شخصیش ولی هنوز زن نگرفته :whistle:

به نظر من اکثر مردای ایرانی تفکرشون همینه . اینجا زن را با خدمتکار اشتباه گرفتن . چه اشکالی داره مرد هم کار خونه را انجام بده . آیا درسته که خوب بودن دختر را در نوع حجاب و آشپز بودنش و مهارتش توی انجام کارای خونه بدونن؟ و از طرف دیگه آیا درسته که دخترخانمها هم اولین معیارشون پول زیاد باشه ؟

mj1919

New member

من اینجوری فکر نمی کنم.
:smiliess (11):

مگه من با کسی دعوا داشتم؟ یا کسی با من؟

با قرمز هم کمابیش موافقم

mj1919

New member

اگه یک اسمایلی، تعریف شما از زن و یا مرد رو نشون میده، که خیلی بده!

یعنی مثلا میشه گفت تمامی معنی زن یا مرد بودن یعنی همون شکلک روی مانیتور!

nanaz

New member
من اینجوری فکر نمی کنم.
:smiliess (11):

مگه من با کسی دعوا داشتم؟ یا کسی با من؟

با قرمز هم کمابیش موافقم

کسی با کسی دعوا نداره داریم بحث میکنیم اونم مسالمت آمیز یه کم چاشنی شوخی هم بهش اضافه کردیم . فقط فکر کنم باید حواسمون باشه ته نگیره و دودش به چشم کسی نره . روغن داغش زیاد نکنید
آشپز خوبی هستم ها...

mj1919

New member
به نظر من اکثر مردای ایرانی تفکرشون همینه . اینجا زن را با خدمتکار اشتباه گرفتن . چه اشکالی داره مرد هم کار خونه را انجام بده . آیا درسته که خوب بودن دختر را در نوع حجاب و آشپز بودنش و مهارتش توی انجام کارای خونه بدونن؟ و از طرف دیگه آیا درسته که دخترخانمها هم اولین معیارشون پول زیاد باشه ؟

خیلی هم خوبه که مرد به خانوادش توی خونه کمک کنه؛ این همدلی و دلگرمی میاره و محبت رو زیاد میکنه.

آیا درسته که خوب بودن دختر را در نوع حجاب و آشپز بودنش و مهارتش توی انجام کارای خونه بدونن؟

در تعریف من؛ خانه داری یک مشخصه ی خوب برای دختره و حجاب هم یک نوع ارزش.

بعد نوشت: خانه داری با تخصیلات دانشگاهی و نیز حضور در اجتماع و فعالیتهای اجتماعی هیج منافاتی ندارد. همانطور که کمک در کارهای منزل توسط مرد، با شخصیت مردانه اش.

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
چشم برش داشتم .
در مورد حجاب بهتره بدونید گاهی وقتا درون آدمی چیز دیگه هست و بیرون چیز دیگر ....

من خودم چادری هستم قصد توهین به کسی را هم ندارم

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
به دلیل ویرایش مطلب توسط دوستمون، بنده هم پاسخ مطلب را ویرایش کردم.

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
[quote=mj1919;137270]خیلی هم خوبه که مرد به خانوادش توی خونه کمک کنه؛ این همدلی و دلگرمی میاره و محبت رو زیاد میکنه.

اگر در حد حرف و شعار نیست که آفرین خیلی خوبه کاش همه اینو بفهمن.

در تعریف من؛ خانه داری یک مشخصه ی خوب برای دختره و حجاب هم یک نوع ارزش.
[/quote]

درسته منم اینو قبول دارم اما باید نگاه بهتری به این مسئله داشته باشیم . خیلی از جوانها الان خیلی تک بعدی شدن.
من نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی شنیدم در اسلام گفته شده که زن به ازای کاری که در خانه انجام میده میتونه دستمزد بگیره(جدای نفقه). البته فکر نمیکنم هیچ زنی همچین کاری بکنه . فقط میخوام بگم آشپزی و نظافت کاری را وظیفه زن ندونید .

شفيع

Well-known member
بچها به نظر من بزرگترین مشکلاتی الانه بوجود اومده بانی اصلیش تداخل و کم رنگ و بعضا حذف مرزهای بین روابط وجنسیت افراد خانواده هست.
اگر در درجه اول زن به مردانگی مرد و مرد به زنانگی زن اعتراف کنن و نقش های مرتبط با جنسیت خودشونو انتخاب و قبول داشته باشن بدون شک بسیاری از مشکلات برطرف میشه.

بالا