از زبان یک دختر دم بخت!

mj1919

New member
اگر در حد حرف و شعار نیست که آفرین خیلی خوبه کاش همه اینو بفهمن.
[/color]

درسته منم اینو قبول دارم اما باید نگاه بهتری به این مسئله داشته باشیم . خیلی از جوانها الان خیلی تک بعدی شدن.
من نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی شنیدم در اسلام گفته شده که زن به ازای کاری که در خانه انجام میده میتونه دستمزد بگیره(جدای نفقه). البته فکر نمیکنم هیچ زنی همچین کاری بکنه . فقط میخوام بگم آشپزی و نظافت کاری را وظیفه زن ندونید .[/quote]

انشا الله که شعار نیست.

مبنای تحکیم خانواده در فرهنگ اسلامی(اونیکه پیامبر ارائه داه بودند) محبت است!

یعنی اگر همسر کاری در خونه انجام میده از روی محبت است، نه وطیفه، بله بحث پول دادن رو میشه گفت درسته. ولی وقتی مبنای کمک در منزل محبت است ، هیچ وقت کسی محبت رو با ریال پس نمیگیره.

این بحث در مهریه هم مطرحه، موضوعی که باعث میشه خیلی ازدواجها به جدایی برسه اینه که:

در طرف به مهریه نگاه بازرگانی دارند، در حالی ک مهریه یک هدیه است برای همسر، وقتی که این هدیه به همسر اعطا شد، اون دینی میشه بر گردن شوهر.

وقتی نگاهها $ میشه دیگه................

nanaz

New member
توی خونه ای که صمیمیت و دلگرمی و محبت موج میزنه دیگه این حرفا جایی نداره . اینا کل کل های قبل ازدواجه . به دل نگیرید خانمها و آقایون محترم

nanaz

New member
انشا الله که شعار نیست.

مبنای تحکیم خانواده در فرهنگ اسلامی(اونیکه پیامبر ارائه داه بودند) محبت است!

یعنی اگر همسر کاری در خونه انجام میده از روی محبت است، نه وطیفه، بله بحث پول دادن رو میشه گفت درسته. ولی وقتی مبنای کمک در منزل محبت است ، هیچ وقت کسی محبت رو با ریال پس نمیگیره.

این بحث در مهریه هم مطرحه، موضوعی که باعث میشه خیلی ازدواجها به جدایی برسه اینه که:

در طرف به مهریه نگاه بازرگانی دارند، در حالی ک مهریه یک هدیه است برای همسر، وقتی که این هدیه به همسر اعطا شد، اون دینی میشه بر گردن شوهر.

وقتی نگاهها $ میشه دیگه................
[/quote]
موافقم . انگار دارم با کسی بحث میکنم که افکارش درست خلاف چیزی هست که من از مردها توی ذهنم دارم. امیدوارم وقتی وارد زندگی شدید این حرفاتونو عملی کنید .هنوزم کم نیستن خانهمایی که با عشق خونه را برای ورود شوهرشون آماده میکنن . امیدوارم یه دونه از اینا نصیب شما بشه.

nanaz

New member
بچها به نظر من بزرگترین مشکلاتی الانه بوجود اومده بانی اصلیش تداخل و کم رنگ و بعضا حذف مرزهای بین روابط وجنسیت افراد خانواده هست.
اگر در درجه اول زن به مردانگی مرد و مرد به زنانگی زن اعتراف کنن و نقش های مرتبط با جنسیت خودشونو انتخاب و قبول داشته باشن بدون شک بسیاری از مشکلات برطرف میشه.

سلام آقای ستاره سهیل .
:65d6a5d6s:

دریا...

New member
بچه های گل زیاد اون شکلک ها را جدی نگیرید...خوب منظور از اون شکلک ها هم مطمئنا سلیقه و کدبانوگری و نجابت بود دیگه.... بد برداشت نکنید
گفتن کم شدن ازاین جور دخترا و البته گفتن کم شدن پسرای نجیب و با حیا (به این قسمتش هم توجه کنید! خوب تا حدودی داره به سمت حقیقت پیش میره دیگه)....
ولی خوب بچه های خوب هم کم نیستن...
شما هم که همه بچه های خوبی هستین.... ایشالله که بهترین ها هم نصیبتون بشه....

nanaz

New member
بچه های گل زیاد اون شکلک ها را جدی نگیرید...خوب منظور از اون شکلک ها هم مطمئنا سلیقه و کدبانوگری و نجابت بود دیگه.... بد برداشت نکنید
گفتن کم شدن ازاین جور دخترا و البته گفتن کم شدن پسرای نجیب و با حیا (به این قسمتش هم توجه کنید! خوب تا حدودی داره به سمت حقیقت پیش میره دیگه)....
ولی خوب بچه های خوب هم کم نیستن...
شما هم که همه بچه های خوبی هستین.... ایشالله که بهترین ها هم نصیبتون بشه....

عزیزم نگران نباش حل شد یه سوء تفاهم بود . شوخی شوخی یه دفعه جدی شد!!!!!!!!!!تقصیر من بود متنی را نوشته بودم که مناسب اینجا نبود. و البته شاید بحث مفیدی بود چون فهمیدم یک طرفه و عجولانه قضاوت کردم. آخه احساس میکردم به خانمها داره ظلم میشه .

دریا...

New member
عزیزم نگران نباش حل شد یه سوء تفاهم بود . شوخی شوخی یه دفعه جدی شد!!!!!!!!!!تقصیر من بود متنی را نوشته بودم که مناسب اینجا نبود. و البته شاید بحث مفیدی بود چون فهمیدم یک طرفه و عجولانه قضاوت کردم. آخه احساس میکردم به خانمها داره ظلم میشه .

بله ناناز جون نگران نیستم... میدونم حل شد خانومی خوب، خوندم همشو
منم منظورم کلی بود و در کل هم میدونم که باز شوخی بوده....
:riz304: خوشبخت باشین همگی

nanaz

New member
mj1919بعد نوشت: خانه داری با تخصیلات دانشگاهی و نیز حضور در اجتماع و فعالیتهای اجتماعی هیج منافاتی ندارد. همانطور که کمک در کارهای منزل توسط مرد، با شخصیت مردانه اش
.
:applause:

najma

New member
اگه یک اسمایلی، تعریف شما از زن و یا مرد رو نشون میده، که خیلی بده!

یعنی مثلا میشه گفت تمامی معنی زن یا مرد بودن یعنی همون شکلک روی مانیتور!

قطعا نه آقا مجتبی ... ولی معمولا وقتی طرف شما بانوان محترم و ریز بین هستند ، باید در انتخاب اسمایلی هم دقت بیشتری به خرج بدید ...
به خصوص اینکه اکثر مخاطبان اینجا خانم هستند !
و شما قطعا نمیتونید خودتون رو بگذارید جای دخترانی که مطمئنن تک تکشون این خصوصیاتی که شما گفتید براشون پیش پا افتادست (یعنی قطعا دارنش )... دنبال ارزش های بالاتری هستند و دوست دارن اقایون ها این ارزش ها رو ببینن و بهش بها بدن و وقتی آقایون (حالا نه توی دنیای مجازی بلکه در دنیای واقعی ، با در نظر گرفتن اینکه دنیای مجازی یک نمونه اماری از دنیای واقعیه ) این خصوصیات رو نادیده میگیرن و از ملاک ها به حداقل ها اشاره میکنه توی ذوق خانوم ها میخوره .
خب بالاخره یک خصوصیاتی رو یک پسر 50 سال پیش هم ، برای طرف مقابلش انتظار داشته ولی ی ی ی ی باید وقتی بین بانوی الان و 50 سال پیش اینهمه تفاوت ایجاد شده ، در سلایق آقایون هم این تفاوت ها اعمال بشه تا اون بانو احساس کنه ارزشمنده :riz277:

آخرین ویرایش:

zanbagh

New member
بچه ها باز از این جور بحث ها راه انداختین؟به خدا دلم میگیره این کل کلا رو میبینیم بهتره مسالمت آمیز باشیم

najma

New member
چشم برش داشتم .
در مورد حجاب بهتره بدونید گاهی وقتا درون آدمی چیز دیگه هست و بیرون چیز دیگر ....

من خودم چادری هستم قصد توهین به کسی را هم ندارم

واقعا درست گفتی ناناز جان ، متاسفانه نمیشه به ظاهر ادم ها اعتماد کرد ...
گرچه تا حدودی طرز پوشیدن لباس میتونه نشون دهنده طرز فکر باشه ، ولی متاسفانه همیشه اینطور نیست ...
من چون در یک محیط مذهبی درس خوندم کاملا این تناقضات رو دیدم و درک کردم .

najma

New member
اگر در حد حرف و شعار نیست که آفرین خیلی خوبه کاش همه اینو بفهمن.
[/color]

درسته منم اینو قبول دارم اما باید نگاه بهتری به این مسئله داشته باشیم . خیلی از جوانها الان خیلی تک بعدی شدن.
من نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی شنیدم در اسلام گفته شده که زن به ازای کاری که در خانه انجام میده میتونه دستمزد بگیره(جدای نفقه). البته فکر نمیکنم هیچ زنی همچین کاری بکنه . فقط میخوام بگم آشپزی و نظافت کاری را وظیفه زن ندونید .[/quote]

اشپزی و کدبانو گری نه وظیفست نه ارزش ....
البته به نظر من .
حالا چرا ؟ چون در خون تمام زن های نرمال ! وجود داره . حالا اینکه انجام بده یا نده بستگی داره به رفتار طرف مقابلش .

خزر

New member
از زبان یک دختر دم بخت!

برای درد تو دارو نمی شم

فدای اون چش و ابرو نمی شم

زن ِ هرکی بگن می شم ولیکن،

زن سرباز و دانشجو نمی شم!

به نظر من مرد باید مرد باشه . با تحصیلات- مودب- سربه زیر - شاغل در یک کار عالی- خوش اخلاق
خوش اندام و ......

بالا