از الان تا آخر نوروز 92 ...

mikhak s

New member
به به چه تاپيك باحالي

من از سفره هفت سين سال 90 يه عكس دارم براتون ميزارم تا حالو هواتون كامل بشه(كار دست خودمه :4d564ad6:و خواهرم)(سال 91 هم همينطوري بود به يه تغيير كوچولو)

Sale90.jpg

fateme67

New member
سال 91 خیلی سال سختی داشتم ... خیلی بزرگ شدم !!! یعنی به اندازه یک عمر تجربه کسب کردم . خیلیم برام دیر گذشت ...

من سال 88 و 90 خیلی دیر و سخت گذشت بهم بخصوص سال 88....سال 91 تقریبا سال خوبی بود برام..

najma

New member
به به چه تاپيك باحالي

من از سفره هفت سين سال 90 يه عكس دارم براتون ميزارم تا حالو هواتون كامل بشه(كار دست خودمه :4d564ad6:و خواهرم)(سال 91 هم همينطوري بود به يه تغيير كوچولو)

Sale90.jpg

چه خوشگله :4d564ad6: این ایده که از ظرف ریخته بیرون خیلی قشنگه ....:heart:
فقط ماهیتون کو ؟

najma

New member
من سال 88 و 90 خیلی دیر و سخت گذشت بهم بخصوص سال 88....سال 91 تقریبا سال خوبی بود برام..

ایشالا که 92 عالی باشه برا هممون ، خبر قبولی دوستامون ... عروسی بقیه دوستامون ، پولدار شدن باباهامون ، ارزون شدن قیمتا ....:bunnyearsmiley:

mikhak s

New member
چه خوشگله :4d564ad6: این ایده که از ظرف ریخته بیرون خیلی قشنگه ....:heart:
فقط ماهیتون کو ؟

مرسي عزيزم. از اونجايي كه ماهيا بعدش مي ميرن دوست ندارم بزارم ،‌(گناه دارن)براي همين ماكت يه ماهي قرمز رو گذاشتم توي تنگش، ولي چرا معلوم نيست توي عكس:dadad4::sadsmiley: با يه نخ نامرئي ماهي رو آويزون كرده بودم ولي اينجا چيزي معلوم نيست)

najma

New member
مرسي عزيزم. از اونجايي كه ماهيا بعدش مي ميرن دوست ندارم بزارم ،‌(گناه دارن)براي همين ماكت يه ماهي قرمز رو گذاشتم توي تنگش، ولي چرا معلوم نيست توي عكس:dadad4::sadsmiley: با يه نخ نامرئي ماهي رو آويزون كرده بودم ولي اينجا چيزي معلوم نيست)

چه کار قشنگی ، حالا ما ماهیا رو میگیریم ولی روز دو یا سه فروردین میندازیم توی استخر یه پارک یا مسجد ...
اگه بمیرن آدم واقعا ناراحن میشه ...

mikhak s

New member
چه کار قشنگی ، حالا ما ماهیا رو میگیریم ولی روز دو یا سه فروردین میندازیم توی استخر یه پارک یا مسجد ...
اگه بمیرن آدم واقعا ناراحن میشه ...

اولش براي اينكه يه خورده اذيت كنيم بزرگ با ماژيك قرمز نوشتيم ماهي بعد گذاشتيمش توي تنگ:25r30wi: از اين كارا زياد ميكنم. براي همين مهمونامون مشتاقن سفره سال بعد رو ببينن:dadad4:

najma

New member
اولش براي اينكه يه خورده اذيت كنيم بزرگ با ماژيك قرمز نوشتيم ماهي بعد گذاشتيمش توي تنگ:25r30wi: از اين كارا زياد ميكنم. براي همين مهمونامون مشتاقن سفره سال بعد رو ببينن:dadad4:

ایده هاتو اینجام بذار ما هم استفاده کنیم :sarma:

اخ خدا...خوش بحال شماها... ي سفر رفتيم واسه كنفرانس دوتا مهره كمرمون رو گذاشتيم يادگار...ديروز به واقع گريه ميكردم...حتي نتونستم بلند شم كتابامو بيارم..بعد كلي خواهش التماس از مامان كه زير كمر اينارو درست كرده واسم...فقط 10 دقيقه تونستم بخوابم.اگر اين تبلت نبود خودمو حلق آويز ميكردم...كتاب رو دستم گرفتم (فيزيك پزشكي گايتون) فقط تونشتم ده صفحه بخونم...

از روز اول گفتم اگه رتبم زير 10 نشه نميخوام...الان ميگم دانشگاه پيشكش خوب شم كافيه.اشل هم نيست بياد كمي باهم حرف بزنيم...شده منبع انرژي من...راستي بچه ها اشل رفته المپياد حتما واسش دعا كنيدومن قبل خودم اونو دعا ميكنم كه ايشالا قبول شه.من هيچ شيريني نميخوام جز شيريني قبولي اشل تو المپياد...حتما دعا كنيد واسش.واسه اين مهره هاي نابهنجار بنده هم دلتون خواست دعايي كنيد...

najma

New member
اخ خدا...خوش بحال شماها... ي سفر رفتيم واسه كنفرانس دوتا مهره كمرمون رو گذاشتيم يادگار...ديروز به واقع گريه ميكردم...حتي نتونستم بلند شم كتابامو بيارم..بعد كلي خواهش التماس از مامان كه زير كمر اينارو درست كرده واسم...فقط 10 دقيقه تونستم بخوابم.اگر اين تبلت نبود خودمو حلق آويز ميكردم...كتاب رو دستم گرفتم (فيزيك پزشكي گايتون) فقط تونشتم ده صفحه بخونم...

از روز اول گفتم اگه رتبم زير 10 نشه نميخوام...الان ميگم دانشگاه پيشكش خوب شم كافيه.اشل هم نيست بياد كمي باهم حرف بزنيم...شده منبع انرژي من...راستي بچه ها اشل رفته المپياد حتما واسش دعا كنيدومن قبل خودم اونو دعا ميكنم كه ايشالا قبول شه.من هيچ شيريني نميخوام جز شيريني قبولي اشل تو المپياد...حتما دعا كنيد واسش.واسه اين مهره هاي نابهنجار بنده هم دلتون خواست دعايي كنيد...

میگم دوستان یه کم اسپم بیاین وقت کردید ...
خخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi:

خانم اسپم شناس!

يكي از بهترين و قشنگ ترين خصلت هاي نوروز ايراني و اصيل...دعاي سلامتي واسه ديگرانه...اونايي كه مشكلي دارن و اونايي كه نيازي دارن...اي كاش بجاي اين ماهي قرمز و سيب و سركه و سمنو و ... ي سفره هفت سين ميذاشتيم:

سلامتي
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سربلندي
سرفرازي

تا سلامتي و سربلندي و سرفرازي نباشه نوروز بي معناس...

اسپم نشد...خواستم يادتون بياد كه نميگم قبل بعد عيد مباركيتون...به جون اونايي كه حاجتي دارن و نيازي دارن و مشكلي ي دعايي بكنين...

najma

New member
خانم اسپم شناس!

يكي از بهترين و قشنگ ترين خصلت هاي نوروز ايراني و اصيل...دعاي سلامتي واسه ديگرانه...اونايي كه مشكلي دارن و اونايي كه نيازي دارن...اي كاش بجاي اين ماهي قرمز و سيب و سركه و سمنو و ... ي سفره هفت سين ميذاشتيم:

سلامتي
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سربلندي
سرفرازي

تا سلامتي و سربلندي و سرفرازي نباشه نوروز بي معناس...

اسپم نشد...خواستم يادتون بياد كه نميگم قبل بعد عيد مباركيتون...به جون اونايي كه حاجتي دارن و نيازي دارن و مشكلي ي دعايي بكنين...

چشم عزیزم به روی چشم ، من که قابل نیستم ولی یادم میمونه که دعاتون کنم :ad54ad:
اونم شوخی بود ، مطمئن باشید و جدی نگیرید .. فکر کنم از اون اسمایلی پشتشم معلوم بود :smiliess (3):

bacillus.bs

New member

ماكت ماهي چه باحال:25r30wi:

mikhak s

New member
ماكت ماهي چه باحال:25r30wi:

چه كنيم ديگه، سر قضيه ماهي انقدر برنامه داشتيم مامانم نميزاشت:tsimuzpzwoap1t9y3o7 اين سفره رو كه عكسشو گذاشتم روز 5 عيد ديگه خبري از اون شيريني ها نبود هر مهموني كه ميومد يكي ازش ميخورد:smiliess (2): :image170:

دریا...

New member
یا مقلب القلوب !

همین امروز متحولم کن !

شاید عید باشد و من تا عید نباشم ...

میدانم تو به هفت سین نیاز نداری و تنها توبه ام را می خواهی ...

خدایا شرفِ نایل شدن به توبه را هم از تو میخواهم ..

DNA

New member
حالا شما برو از همین پرینت بگیر بچسبون به اتاقت فعلا ...:smiliess (3):

قووووووووووووووووووووووووربونت عزیز.خیلی به ما حال دادی

دمه هر چی رفیق گرم.زود آرزوی جووون ننه رو بر آورده کردی:riz277:

DNA

New member
والا باسیل رو نمیدونم ولی ما چیپس میخوریم ، البته الان چیپسم شده بسته ای 1000 و با اون هوای توش بخوای محاسبه کنی ، همون آجیل ارزونتر میافته ...:25r30wi:

دنیای عجیبیه .نصف سیب زمینی رو رنده می کنن بعد سرخ کردن میریزن تو کاغذ رنگی بعدش یه کم توش فوت می کنند می فوشن 1000 ت

عقل میگه برو تو خونه همون سیب زمینی سرخ کردتو بخو راحتری:idea_majidonline:

بالا