سال 91 خیلی سال سختی داشتم ... خیلی بزرگ شدم !!! یعنی به اندازه یک عمر تجربه کسب کردم . خیلیم برام دیر گذشت ...
به به چه تاپيك باحالي
من از سفره هفت سين سال 90 يه عكس دارم براتون ميزارم تا حالو هواتون كامل بشه(كار دست خودمه :4d564ad6:و خواهرم)(سال 91 هم همينطوري بود به يه تغيير كوچولو)
![]()
من سال 88 و 90 خیلی دیر و سخت گذشت بهم بخصوص سال 88....سال 91 تقریبا سال خوبی بود برام..
چه خوشگله :4d564ad6: این ایده که از ظرف ریخته بیرون خیلی قشنگه ....:heart:
فقط ماهیتون کو ؟
مرسي عزيزم. از اونجايي كه ماهيا بعدش مي ميرن دوست ندارم بزارم ،(گناه دارن)براي همين ماكت يه ماهي قرمز رو گذاشتم توي تنگش، ولي چرا معلوم نيست توي عكس:dadad4::sadsmiley: با يه نخ نامرئي ماهي رو آويزون كرده بودم ولي اينجا چيزي معلوم نيست)
چه کار قشنگی ، حالا ما ماهیا رو میگیریم ولی روز دو یا سه فروردین میندازیم توی استخر یه پارک یا مسجد ...
اگه بمیرن آدم واقعا ناراحن میشه ...
DNA تو اول به من بگو چرا توي تاپيك ميكي ها نمياي گزارش بدي هاااااان:New (6):
من ترجيح ميدم هوا بخورم
توي اين گروني ها
فعلا هوا مجانيه
اولش براي اينكه يه خورده اذيت كنيم بزرگ با ماژيك قرمز نوشتيم ماهي بعد گذاشتيمش توي تنگ:25r30wi: از اين كارا زياد ميكنم. براي همين مهمونامون مشتاقن سفره سال بعد رو ببينن:dadad4:
ایده هاتو اینجام بذار ما هم استفاده کنیم :sarma:
اخ خدا...خوش بحال شماها... ي سفر رفتيم واسه كنفرانس دوتا مهره كمرمون رو گذاشتيم يادگار...ديروز به واقع گريه ميكردم...حتي نتونستم بلند شم كتابامو بيارم..بعد كلي خواهش التماس از مامان كه زير كمر اينارو درست كرده واسم...فقط 10 دقيقه تونستم بخوابم.اگر اين تبلت نبود خودمو حلق آويز ميكردم...كتاب رو دستم گرفتم (فيزيك پزشكي گايتون) فقط تونشتم ده صفحه بخونم...
از روز اول گفتم اگه رتبم زير 10 نشه نميخوام...الان ميگم دانشگاه پيشكش خوب شم كافيه.اشل هم نيست بياد كمي باهم حرف بزنيم...شده منبع انرژي من...راستي بچه ها اشل رفته المپياد حتما واسش دعا كنيدومن قبل خودم اونو دعا ميكنم كه ايشالا قبول شه.من هيچ شيريني نميخوام جز شيريني قبولي اشل تو المپياد...حتما دعا كنيد واسش.واسه اين مهره هاي نابهنجار بنده هم دلتون خواست دعايي كنيد...
خانم اسپم شناس!
يكي از بهترين و قشنگ ترين خصلت هاي نوروز ايراني و اصيل...دعاي سلامتي واسه ديگرانه...اونايي كه مشكلي دارن و اونايي كه نيازي دارن...اي كاش بجاي اين ماهي قرمز و سيب و سركه و سمنو و ... ي سفره هفت سين ميذاشتيم:
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سلامتي
سربلندي
سرفرازي
تا سلامتي و سربلندي و سرفرازي نباشه نوروز بي معناس...
اسپم نشد...خواستم يادتون بياد كه نميگم قبل بعد عيد مباركيتون...به جون اونايي كه حاجتي دارن و نيازي دارن و مشكلي ي دعايي بكنين...
مرسي عزيزم. از اونجايي كه ماهيا بعدش مي ميرن دوست ندارم بزارم ،(گناه دارن)براي همين ماكت يه ماهي قرمز رو گذاشتم توي تنگش، ولي چرا معلوم نيست توي عكس:dadad4::sadsmiley: با يه نخ نامرئي ماهي رو آويزون كرده بودم ولي اينجا چيزي معلوم نيست)
ياد گزارشاي من بخير...رفتم و برنگشتم...تا اون بنده خدا بياد خانقاه بزنه واستون
ماكت ماهي چه باحال:25r30wi:
والا باسیل رو نمیدونم ولی ما چیپس میخوریم ، البته الان چیپسم شده بسته ای 1000 و با اون هوای توش بخوای محاسبه کنی ، همون آجیل ارزونتر میافته ...:25r30wi: