ازدواج و ادامه تحصیل برای دکتری !؟

rezabushehry

New member
دوست عزيز توجه داشته باش كه ازدواج برای آقايون نيروی محركه ی ادامه تحصيله و برای زن سرعت گیر و مانع ادامه تحصيل‏!‏ اينجا ايرانه كشوری با پيشينه ی قوی و کهن مردسالاری‏! اونم مردايی متحجر و خودخواه‏!‏ انتظار نداشته باش يه ساله دو ساله فرهنگ كشوری عوض بشه‏!‏ تا بوده مردای ایرانی اين توهمو داشتن و دارن كه از خانمها برترن و مالک خانمها هستن درست مثل داشتن يک رباط عروسكی‏!‏ عزيز من يك مرد ايرانی محاله بپذيره كه زنش بالاتر از خودش بره يا هم سطحش بشه‏!‏ از نظر مرد ايراني زن خدمتكاريه که بايد مادری بچه های مرد را هم بكنه‏!‏ اگه پستهای آقايون به اصطلاح تحصیلكرده ی همين سايت رو هم بخونی كاملا متوجه وخامت تفكر جامعه ی ايرانی و طرز فكر مردای اين جامعه نسبت به جايگاه زن ايرانی خواهی شد‏!‏ به هرحال انتخاب با خودته در ايران یا درس يا ازدواج‏!‏ البته اگه دختری‏!‏

دوست عزیز، با اجازه من با نظرت مخالف هستم. خیلی مطلق حرف زدی. بالاخره همه چی خوب و بد داره. نیمیشه همه رو به یه چوب روند. هستن کسایی که اینجوری باشن، اما نه همه مردا. من خودم یکی از مشق های خانومم برای ادامه تحصیل هستم. اون یه سال جلوتر از من رفت دانشگاه، الان اون داره ارشد میخونه، من امسال کارشناسی تموم کردم.

bahar.zr93

New member
شما و خانومتون نمونه ی یک زوج موفق و قابل تحسین هستید.
به پای هم پیر شید ایشالا...:rose:

aytak1

New member
حتی 5 سال هم برای شناخت یک مرد کافی نیست. بعده 5 سال تازه میفهمی که بدرد هم نمیخورین. ازدواج به ریسکش نمی ارزه! با ارتمیس بدجور موافقم. لزومی نداره زندگیتو فدای یک انسان به اسم مرد بکنی. بنظرم 30 سال وقت بذار ولی کسیرو انتخاب کن و 1 سال زندگی کن!!!!!!!!!!فقط یک سال زندگی در ازای 30 سال شناخت! می ارزه. شک نکن. عوضش شرافتمندانه زندگی کن با غرور و عزت نفس............

BBT

New member
حتی 5 سال هم برای شناخت یک مرد کافی نیست. بعده 5 سال تازه میفهمی که بدرد هم نمیخورین. ازدواج به ریسکش نمی ارزه! با ارتمیس بدجور موافقم. لزومی نداره زندگیتو فدای یک انسان به اسم مرد بکنی. بنظرم 30 سال وقت بذار ولی کسیرو انتخاب کن و 1 سال زندگی کن!!!!!!!!!!فقط یک سال زندگی در ازای 30 سال شناخت! می ارزه. شک نکن. عوضش شرافتمندانه زندگی کن با غرور و عزت نفس............
به نظرتون همین صحبت ها در جهت عکسش نمیتونه صادق باشه
یعنی زندگیت رو بذاری پای یه دختر کلی جون بکنی کار کنی پس انداز کنی از درس و همه چی بزنی بعد مئلا خدایی نکرده آخرش هم طلاق بگیره مهریه رو بذاره اجرا تو هم تشریفت رو ببری زندان اونم بره دنبال شوهر بعدی
دوستان احساسی یا یه طرف صحبت و قضاوت نکنین نمیشه هم دخترا و هم پسرا رو همه رو با یه چشم نگاه یا خوب و بد کنیم اینا رو
تو هر دو طرف همه جور اخلاق و شخصیت هست نه میشه بی وفایی و یا صفت هایی دیگه رو به یه جنس نسبت داد نه کلی گویی های دیگه
ممنون

BBT

New member
ازدواج اگر اولش موقع انتخاب عقلانیت نباشه و فقط احساس باشه ریسکه

obstetrician88

New member
به نظره من در هر مرحله زندگی که باشیم....وقتی کاملا با برنامه پیش بریم و هماهنگ باشیم و هرکدام مشوقه هم...و بساز...........و خوب...................و عاشق......................
اگر توکل به خدا در تمام مرحله زندگی آدمها زیاد باشه.....نه تنها ازدواج در هر مقطعی که بخاد باشه...بلکه بودنه بچه هم هیچی را تغییر نمیدهد.................................

فقط توکل باشه...یاریه هردونفر...تحمل ........
من خانومی میشناختم که 2 سال ارشد میخوند هر سالش موقع امتحانات پایان ترمش نزدیکه زایمانش میشد...............ولی همیشه نمره الف بود.......................................
سخت هست ...ولی برای 2 نفر که همانگیه کامل با هم دارن هیچ چیز سخت نخواهد بود چه آقا چه خانم....
من تازه فارغ التحصیل لیسانسم.............ولی میدانم هیچ چیز سخت نیست
موفق باشید همگی.....این بحثها امیدوارم وقتی جوابی دریافت میکنید واقعا نتیجه داشته باشه

helena

New member
ارتمیس جان من حرفای تو را نفی نمیکنم چون اینجا هر کسی نظر خودشو میگه،حتما تو هم برای حرفات دلیل داری همانطور که من دارم
حرف بعدیم اینه بد برداشت نکن من حرف از مدرک و ارشدم نمیزنم اتفاقا منظورم برعکس برداشت تو هست.من میگم من که دارم ارشد میخونم این ارشد خوندن ارزش عقب اندذاختن زندگی و احساسات را نداره،کشورهای متمدن زن و شوهر از صبح تا شب درس و کار و خستگی....
خانواده داره کم کم ارزششو از دست میده.بچه نمیخان چون مزاحم پیشرفتشونه.آخرش که چی؟؟؟ بخاطر توسعه ی دولت،به خاطر رفاه مردم دیگه،خودشونو فراموش کنن؟؟؟
برای یه دختر چه احساسی قشنگتر از مادرشدنه؟
من میگم دختر و پسر زرنگ اونایی هستن که همه چیز زندگیشونو با هم حفظ کنن،درس تحصیل کار زندگی همه چیز جای خودشو داشته باشه.
همه چیز هم به ظرفیت و توانایی طرفین در اداره ی زندگیشون داره.مرد قبل از درسش باید جربزه داشته باشه،چی قشنگتر از اینه ک زن و شوهر باعث پیشرفت هم بشن....
مامان و بابای منم با دیپلم ازدواج کردن بعدش لیسانس گرفتن و الانم بازنشست شدن.خیلی اوقات خدمتکار داشتیم چون محل کارشون ممکن بود در نواحی دور از شهر بیفته و ما از صبح تا شب مامان و بابامونو نمیدیدیم.برای همین این حرفا رو میزنم چون دوستامو میدیدم که همیشه مامانشون باهاشون بود ولی نمیگم از تحصیل مامان و بابام ناراضیم فقط میگم ما فرصتی کمتر از بقیه برای هم بودن داشتیم

محسن ن ک

New member
یعنی الان مشکل جوونای ما یه دونه بچس هلنااااا :دی با این ذهنا ازدواج نکینن ترو خدا..درستونو بخونین افرین

aytak1

New member
به نظرتون همین صحبت ها در جهت عکسش نمیتونه صادق باشه
یعنی زندگیت رو بذاری پای یه دختر کلی جون بکنی کار کنی پس انداز کنی از درس و همه چی بزنی بعد مئلا خدایی نکرده آخرش هم طلاق بگیره مهریه رو بذاره اجرا تو هم تشریفت رو ببری زندان اونم بره دنبال شوهر بعدی
دوستان احساسی یا یه طرف صحبت و قضاوت نکنین نمیشه هم دخترا و هم پسرا رو همه رو با یه چشم نگاه یا خوب و بد کنیم اینا رو
تو هر دو طرف همه جور اخلاق و شخصیت هست نه میشه بی وفایی و یا صفت هایی دیگه رو به یه جنس نسبت داد نه کلی گویی های دیگه
ممنون

اتفاقا همه شون رو گفتم. حتی یک هزارم درصد هم بین شون نیست!!!!!!!!

aytak1

New member
ازدواج اگر اولش موقع انتخاب عقلانیت نباشه و فقط احساس باشه ریسکه
با عقلانیت هم اخرش به ناکجا اباد ختم میشه. میتونین امتحان کنین. انسان موجود پیچیده ای هست. روابطشم پیچیده هست. شناختشم پیچیده هست.

TUMS

Well-known member
با عقلانیت هم اخرش به ناکجا اباد ختم میشه. میتونین امتحان کنین. انسان موجود پیچیده ای هست. روابطشم پیچیده هست. شناختشم پیچیده هست.

شما با این تفاسیر نباید ازدواج بکنید دیگه. . .. . . :smiliess (11):
:65d6a5d6s:
:21:
:smiliess (12):

ketabsabz

Well-known member
سلام

به نظرتون اگه دو نفر رو در نظر بگیریم توی مقطع ارشد بعد اینا قصد ادامه تحصیل برای دکتری داشته باشن اونوقت با تلاش مساوی ولی یکیشون تو ارشد ازدواج کنه و اون یک مجرد بمونه شانس قبولی و موفقیت کدومشون بیشتره ؟

در کل میخوام بپرسم اگه یکی بخواد دکتری بخونه باید قید ازدواج تو ارشد رو بزنه و بچسبه فقط به درسش ؟؟؟

ب نظر من این موضوع برای افراد متفاوت فرق میکنه ، مطلق نمیشه حرف زد ، نه در این مورد بلکه توی مسائل مختلف هم همینطوره و نظرا متفاوته ، ازدواج میتونه ی فرصت باشه برای فرد واسه ادامه تحصیلش و هم میتونه جلوشو بگیره بستگی ب شرایط افراد و طرز فکرشون داره ، اگه کسی میبینه میتونه هم ی زندگی رو اداره کنه و هم درس بخونه چرا ک ن ازدواج میتونه قدرتش رو چند برابر کنه و بر عکسش هم هست
ب نظرم کسی ک میدونه ازدواج جلوشو میگیره همون ازدواج نکنه بهتره نه فقط خودش یکی دیگه رو هم بدبخت میکنه
ولی معمولا اینطوریه ک شرایط یکم برا درس خوندن سخت تر میشه و بازم میگم برا افراد مختلف تفسیرش میفرقه

آخرین ویرایش:

BBT

New member
ب نظر من این موضوع برای افراد متفاوت فرق میکنه ، مطلق نمیشه حرف زد ، نه در این مورد بلکه توی مسائل مختلف هم همینطوره و نظرا متفاوته ، ازدواج میتونه ی فرصت باشه برای فرد واسه ادامه تحصیلش و هم میتونه جلوشو بگیره بستگی ب شرایط افراد و طرز فکرشون داره ، اگه کسی میبینه میتونه هم ی زندگی رو اداره کنه و هم درس بخونه چرا ک ن ازدواج میتونه قدرتش رو چند برابر کنه و بر عکسش هم هست
ب نظرم کسی ک میدونه ازدواج جلوشو میگیره همون ازدواج نکنه بهتره نه فقط خودش یکی دیگه رو هم بدبخت میکنه
ولی معمولا اینطوریه ک شرایط یکم برا درس خوندن سخت تر میشه و بازم میگم برا افراد مختلف تفسیرش میفرقه

ممنون از نظرتون خیلی خوب و دقیق گفتین

BBT

New member
مرسی از همه که راهنمایی کردین :rose:

تصمیم کبری این شد که بچسیبم به درس :smilies-azardl (113

jojo1991

New member
پسرخوبه که بعد از ارشد و پیدا کردن 1 کار درست حسابی بره سراغ ازدواج . . . حالا دختره میخواد ارشد باشه یا کارشناسی. . .
اگه پسره بخواد ادامه تحصیل بده تا دکترا . . نامزد باشن دخترو پسر خیلی خوبه . . . یعنی عقد باشن تا درس هردو تموم شه . . .
من خیلیا رو دیدم که تو این دوران موفق بودن . . . خیلی ها هم زود ازدواج کردن رفتن سر خونه خودشون اما درسشون خیلی بهتر از ماها بود
حقیقتش اینه که تو ما . . شاگرد اول و دوم و سو م اینا . . . همه نامزد داشتن . . . چه دختر چه پسر :smiliess (12):

شوهر میخوام برا پیدا کردن انگیزه برا ادامه تحصیل تا مقطع دکترا :25r30wi::25r30wi::25r30wi: (( محض شوخی بودا)))

BBT

New member
پسرخوبه که بعد از ارشد و پیدا کردن 1 کار درست حسابی بره سراغ ازدواج . . . حالا دختره میخواد ارشد باشه یا کارشناسی. . .
اگه پسره بخواد ادامه تحصیل بده تا دکترا . . نامزد باشن دخترو پسر خیلی خوبه . . . یعنی عقد باشن تا درس هردو تموم شه . . .
من خیلیا رو دیدم که تو این دوران موفق بودن . . . خیلی ها هم زود ازدواج کردن رفتن سر خونه خودشون اما درسشون خیلی بهتر از ماها بود
حقیقتش اینه که تو ما . . شاگرد اول و دوم و سو م اینا . . . همه نامزد داشتن . . . چه دختر چه پسر :smiliess (12):

شوهر میخوام برا پیدا کردن انگیزه برا ادامه تحصیل تا مقطع دکترا :25r30wi::25r30wi::25r30wi: (( محض شوخی بودا)))

ما شما رو ارجاع میدیم به آقا شهاب !!!
تخصص دارن تو این زمینه

حسان

Well-known member
مرسی از همه که راهنمایی کردین :rose:

تصمیم کبری این شد که بچسیبم به درس :smilies-azardl (113

358519_rollingf.gif

leylii

New member
to maghtae arshad ezdevaj konino bad baraye dr bkhoonin ba ham bashin .intoori ham enerjitoon ziyad mishe ,ham ba hamino pa b pa ham darin mirin jeloo ,ham moafaghiyatetoon bishtar mishe o ham angizatoon mire bala,,dirtar khaste mishino ,mitoonin b ham komak konin to darsatoon o intoori mohabatetoonam bishtar mishe nesbat b ham ....

بالا