rezabushehry
New member
دوست عزيز توجه داشته باش كه ازدواج برای آقايون نيروی محركه ی ادامه تحصيله و برای زن سرعت گیر و مانع ادامه تحصيل! اينجا ايرانه كشوری با پيشينه ی قوی و کهن مردسالاری! اونم مردايی متحجر و خودخواه! انتظار نداشته باش يه ساله دو ساله فرهنگ كشوری عوض بشه! تا بوده مردای ایرانی اين توهمو داشتن و دارن كه از خانمها برترن و مالک خانمها هستن درست مثل داشتن يک رباط عروسكی! عزيز من يك مرد ايرانی محاله بپذيره كه زنش بالاتر از خودش بره يا هم سطحش بشه! از نظر مرد ايراني زن خدمتكاريه که بايد مادری بچه های مرد را هم بكنه! اگه پستهای آقايون به اصطلاح تحصیلكرده ی همين سايت رو هم بخونی كاملا متوجه وخامت تفكر جامعه ی ايرانی و طرز فكر مردای اين جامعه نسبت به جايگاه زن ايرانی خواهی شد! به هرحال انتخاب با خودته در ايران یا درس يا ازدواج! البته اگه دختری!
دوست عزیز، با اجازه من با نظرت مخالف هستم. خیلی مطلق حرف زدی. بالاخره همه چی خوب و بد داره. نیمیشه همه رو به یه چوب روند. هستن کسایی که اینجوری باشن، اما نه همه مردا. من خودم یکی از مشق های خانومم برای ادامه تحصیل هستم. اون یه سال جلوتر از من رفت دانشگاه، الان اون داره ارشد میخونه، من امسال کارشناسی تموم کردم.