ازدواج دو تا پرستار

نظرت راجع به ازدواج دو تا دونه پرستار با هم چيه؟

• مجموع رای دهندگان
    0

gentelman70

New member
نه برادر...چه ناراحتی؟؟ هرکس نظر خودشو داره و نظرشم محترمه...حالا خودتو اذیت نکن.فقط ی سوال ....موضوع رو گذاشتی ازدواج دو پرستار...آخرش گفتی اصلا" زن شاغل نمیخوای...چ جوریاس؟؟ داری کسی رو میپیچونی؟؟:smiliess (3):

راسیتش خواهر یکی از دوستام پرستاره چند ساله ازدواج کرده ولی بچه اشون رو کسی نیست نگهداری کنه
بچه هه پیش مادر بزرگشه تا شب
بچه هه خیلی به مادربزرگ و خونواده ی مادر بزرگ وابسته شده
به نظر من ازدواج دو تا پرستار با هم خیلی سخته
من خودم دوست ندارم زنم پرستار باشه
:smilies-azardl (181

parnia

New member
آها....اوکی...منم اولش گفتم بدبخت میشن...اصلا" بنظرم زن و شوهر همکار باشن خوب نیست..بخصوص پرستارش ک شرایط کاری سختی هم دارن...

gentelman70

New member
آها....اوکی...منم اولش گفتم بدبخت میشن...اصلا" بنظرم زن و شوهر همکار باشن خوب نیست..بخصوص پرستارش ک شرایط کاری سختی هم دارن...
آی گفتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:sad:

miler

New member
:smilies: بهتره پرستارا باهم عروسی کنن:smilies: هم درک میکنن هم هوای همو تو بیم دارنو .....

ساحل

New member
من گفتم ب نظر من
من ک نگفتم نظر من حق من دوست ندارم
آقا من ب کثیف بودن جامعه یقین دارم
استادمون گفت:خانما تو عاشورا نرن دسته روی چون جامعه کثیفه.
من هم میگم چوب کبریت نباید به جنگلی که در حال سوختنه نزدیک بشه انسان باید از نزدیک شدن به موقعیتا فرار کنه نباید بگه من ک خوبم پس...
حرف حق همیشه تلخه
البته ب نظر من
همون هم میدونیم چیزی ک عیان است... کثیفی جامعه رو عرضیدم.‏‎ ‎

‏‎ ‎دقیقا
متاسفانه ما ب بهانه ی روشنفکری اسلام گریز شدیم
من پسری ۲۱ ساله ام اصلا هم تعصب مذهب ندارم ولی دوست ندارم چش مردم به صدای خانومم یا خواهرم تو دانشگاه باشه تفکیک جنسیت دانشگاه بهترین ایده ی صادره بود، هر وقت تفکیک جنسیت شد تو دانشگاه و محیط کار اونوقت خانومم یا دخترم رو میفرستم سر کار یا درس، یا اینکه جامعه ایرونیمون تمیزتر بشه-( به نظر من)
شما دخترا پسرا رو بهتر از من نمیشناسید...

طفلکی خانما که به خاطر کثیف بودن جامعه و به خاطر بی اخلاقی بعضی از آقایون چه محدودیتهایی رو باید تحمل کنن! چرا هیشکی نمیگه که باید جامعه رو اصلاح کرد و دید آقایون رو با برنامه های فرهنگی به خانمها تغییر داد و همیشه از دم دست ترین راه حل که اونم محدود کردن خانماست استفاده میشه! جامعه اونقدرا هم که میگین کثیف نیستا، خیلی از دخترا به خاطر درس و کار سالها دور از خانواده و تنها بودن ولی هیچ اتفاق بدی براشون نیفتاده و هیچ آسیبی بهشون نرسیده و اون پاکی و معصومیتی رو که اول داشتن حفظ کردن، تربیت خانوادگی و اخلاق و منش فرد هم تو اتفاقاتی که برای فرد میفته تاثیر داره، بگذریم از محدود اتفاقات بدی که ممکنه کسی که بی گناهه گرفتارش شه ولی با این دید و با این ترس زندگی کردن خیلی سخت میشه و باید زندگی مرتاضی رو پیش بگیریم!

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

دادا6 جنتــــــــــــــل چطــــــــــــوریــــــــــــــ !؟؟؟؟

ازدوـــــــــــــاج 2 تـــا نـــــــــــــــــــــــــرس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناقلا !!!!!!!!!!!!!!!!!

لــــــــــــــــــــــــــــــــو بـــــــــــــــــــــــــدیــــــــــــــــــــــــم !!!!!

gentelman70

New member
Title۱

طفلکی خانما که به خاطر کثیف بودن جامعه و به خاطر بی اخلاقی بعضی از آقایون چه محدودیتهایی رو باید تحمل کنن! چرا هیشکی نمیگه که باید جامعه رو اصلاح کرد و دید آقایون رو با برنامه های فرهنگی به خانمها تغییر داد و همیشه از دم دست ترین راه حل که اونم محدود کردن خانماست استفاده میشه! جامعه اونقدرا هم که میگین کثیف نیستا، خیلی از دخترا به خاطر درس و کار سالها دور از خانواده و تنها بودن ولی هیچ اتفاق بدی براشون نیفتاده و هیچ آسیبی بهشون نرسیده و اون پاکی و معصومیتی رو که اول داشتن حفظ کردن، تربیت خانوادگی و اخلاق و منش فرد هم تو اتفاقاتی که برای فرد میفته تاثیر داره، بگذریم از محدود اتفاقات بدی که ممکنه کسی که بی گناهه گرفتارش شه ولی با این دید و با این ترس زندگی کردن خیلی سخت میشه و باید زندگی مرتاضی رو پیش بگیریم!
‏‎ ‎دقیقا موافقم

nazgol-khanom

New member
پزشکا که کارشون سخت تره. صبح بیمارستانن. بعدازظهر هم مطب. در ضمن هر دو همزمان نمیتونن تو یه مطب باشن. کمتر همو میبینن. اما یه زوج نرس میتونن شیفتاشونو یکی کنن. هوای همو هم دارن.

mehran35

New member
پزشکا که کارشون سخت تره. صبح بیمارستانن. بعدازظهر هم مطب. در ضمن هر دو همزمان نمیتونن تو یه مطب باشن. کمتر همو میبینن. اما یه زوج نرس میتونن شیفتاشونو یکی کنن. هوای همو هم دارن.
با کار کردن یه زوج در یه بخش صددرصد مخالفم چون باعث ایجاد یه سری حساسیت هایی میشه که واسه هردو طرف سخته!!!!!!!!!!!!!!

gentelman70

New member
پس تفاوتی نداره!! :sdasdasd:
چرا نداره؟

با کار کردن یه زوج در یه بخش صددرصد مخالفم چون باعث ایجاد یه سری حساسیت هایی میشه که واسه هردو طرف سخته!!!!!!!!!!!!!!
موافقم كاملا

كجا سخته؟ ب نظر من خيلي هم آسونه

شما خيلي خوشبين هستيد دختره از ي جا دور مياد و همون معصوميت رو داره؟؟؟؟؟ ...............................!!!!

سلام ...

دادا6 جنتــــــــــــــل چطــــــــــــوریــــــــــــــ !؟؟؟؟

ازدوـــــــــــــاج 2 تـــا نـــــــــــــــــــــــــرس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناقلا !!!!!!!!!!!!!!!!!

لــــــــــــــــــــــــــــــــو بـــــــــــــــــــــــــدیــــــــــــــــــــــــم !!!!!

AsN i0 nd hAl2 ..... 23

بالا