***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ana67

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
کاشکی یکی از بچه های غزه میومد تو جمع بچه های خودمون شاید یه نگاهی بهشون بندازن:p7977cujr38iyymsu8:
 

Ana67

New member
دقیقا!!! ولی من یه ذره از خودم ترسیدم اگه میتونستم برم باید یه روزه میرفتم ولی مطمئنم وقتی پام به اونجا میرسید خودمو به یه جایی زنجیر میکردم. معترضین متفرق هم میشدند من اینقد میرفتم تو جو که دوسه روز بعد والدینم باید از جلو در وزارتخونه جمعم میکردند!

:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
 

mahii

New member
گفتن ظرفیتو تعدیل کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی این تصمیمو گرفتن؟چرا ب متقاضیا نگفتن ینی این حق ما نبود بدونیم؟ اینجوری باید جواب داد ن سریع قانع شد..........کی ضرر کرد ؟دانشجو ی بیخبر از ظرفیت.خداکنه یکی ک میره صحبت کنه همه چیو درنظر بگیره و از راه اصولیش کم نیاره ..................نمیدونم دیگه چی بگم
 

nafasn

New member
بچه ها اگه جواب نداد ما بچه های شهرستان بلند شیم بریم.
تو رو خدااااااااااا
من الان اعلام امادگی میکنم.هر وقت بگین از مشهد بلند میشم میام تهران
 

م.صفری

New member
خبر: 2338616
تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۵/۴ - ۱۳:۵۹
حوزه و دانشگاه
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد:
پاسخ وزارت بهداشت به داوطلبان معترض/ ظرفیت اسمی را تعدیل کردیم
معاون آموزشی وزارت بهداشت در پاسخ به اعتراض داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی به کاهش ظرفیت گفت: ظرفیت کاهش نیافته است بلکه بسیاری از ظرفیت های اسمی که در دو سال اخیر بدون توجه به اعتبارات، منابع و آزمایشگاه و استاد ایجاد شده بود، تعدیل شد.

دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعدیل ظرفیت کارشناسی ارشد به درخواست دانشگاه ها انجام شده است چرا که بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد در دو سال اخیر در بخش ها مانده اند و نتوانسته اند که پایان نامه های شان را انجام دهند و همین امر موجب شد که دانشگاهها درخواست کنند که این ظرفیت ها تعدیل شود.

وی با تاکید بر این نکته که ظرفیت کارشناسی ارشد را متناسب کرده ایم، یادآور شد: در گذشته دانشگاه های علوم پزشکی بخش ها را طوری برنامه ریزی می کردند که پذیرش در کارشناسی ارشد به صورت یک سال در میان اتفاق بیافتد تا تراکم دانشجو اتفاق نیفتد و اساتید نیز وقت کافی برای آموزش داشته باشند ضمن اینکه خود افراد نیز پس از فارغ التحصیلی از توانایی و مهارت لازم برخوردار باشند.

ضیایی گفت: متاسفانه در سال های 91 و 92 ظرفیت کارشناسی ارشد بدون تناسب و در نظر گرفتن اعتبارات لازم به طور ناگهانی افزایش پیدا کرد به طوری که ما شاهد بودیم که استاندارد لازم در پذیرش ارشد وجود نداشت. برای رعایت حداقل استانداردها ظرفیت را متناسب کردیم.

وی افزود: در حال حاضر اعتبارات موجود دانشگاه ها تنها برای یک سوم دانشجویان کارشناسی ارشد کفاف می دهد و از همین رو بخشی از ظرفیت مازاد دانشگاه ها به صورت شهریه ای در نظر گرفته شده است که دانشگاه ها بتوانند بودجه آموزشی را تامین کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در مقطع کارشناسی ارشد بسیاری از رشته ها نیاز فوری کشور نیست که بخواهیم برای آنها هزینه آموزش رایگان داشته باشیم اما به دلیل علایق افراد به ادامه تحصیل در آن رشته ها، آنها را در فهرست رشته های خود داریم از همین رو افراد می توانند در این رشته ها با پرداخت شهریه ادامه تحصیل دهند.

وی تاکید کرد: ما در وزارت بهداشت کاهش ظرفیت را قبول نداریم چرا که معتقدیم ظرفیت پیش از این یک ظرفیت اسمی بوده و واقعی نبوده است و بدون نگاه واقعی به منابع صورت گرفته است.

ضیایی اضافه کرد: وقتی دانشگاه پول غذا و خوابگاه را ندارد و به شدت با مشکل مواجه است مجبور است که ظرفیت را تعدیل کند تا دانشجویان اضافه تحصیل نخورند و اساتید هم بتوانند پایان نامه ها را مدیریت کنند. بسیاری از دانشگاه ها توقف پذیرش داده اند چرا که در دو سال اخیر مجموع پذیرشی که داشته اند مشکلات زیادی برای آنها ایجاد کرده است.

وی یادآور شد: به دلیل افزایش ظرفیتی که در گذشته اتفاق افتاده است بسیاری اساتید مجبور شده اند خارج از ضوابط راهنمایی تعداد بیشتری از دانشجویان کارشناسی ارشد را برعهده گیرند که این موضوع خارج از استاندارد است و از سوی دیگر ممکن است دانشجویان به دلیل نبود استاد کافی برای راهنمایی پایان نامه اش اضافه تحصیل بخورد بنابراین تمام این موارد نیاز به بررسی درستی داشت و نمی توان صرفاً با فراهم کردن ورود همه این استانداردها را فدا کرد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: رشته های علوم پزشکی با رشته هایی مهندسی و علوم انسانی متفاوت هستند و افرادی که در کارشناسی ارشد تحصیل می کنند باید پس از فارغ التحصیلی مهارت کافی برای کار در آزمایشگاه، مرکز بالینی، مرکز علوم پایه و دانشگاه را داشته باشند و در صورتی که این دو سال بدون کیفیت لازم آموزشی باشد فرد بدون اینکه مهارتی کسب کند فارغ التحصیل می شود که نتیجه ای جز هدر رفت منابع، بودجه، هزینه فرد و آموزش ندارد و به سرخوردگی فرد نیز می انجامد.



خارج از استاندارد!!!!
میشه این اقا استانداردو معنی کنه
تا حالا کجای این کشور استاندارد رعایت شده ؟!@!!؟!! من از شما میپرسم :65d6a5d6s:
 

golabatun

New member
هیچ کس نیست بگه اون تعدیلت بخوره تو سرت با این سوادتون
بهله دیگه اینا که وزیر باشن ما بریم خونه داربشیم به نفعمونه..

ایمنی شناسی از 132 شده 85 و من بدشانس دقیقا 85 هستم. و باید منتظر بمونم بچه های شاهدو جانباز جای ما بدبختارو نگیرن
 

zms

New member
:sdasdasd::ایول داریااااا zms

آره آره ....دارم :smiliess (3):
ولی خب فقط همینو دارم دیگه نه پول دارم نه رتبه بی دغدغه نه پارتی ...:black_eyed:
آها پوست کلفتم دارم!!! هر سال ضخامتش میره بالا ... نشون بدم؟!:sarma:
 

golabatun

New member
بچه ها ادامه بدین مطمئن باشین از جوونا میترسن
اگه اینجوری باشه ما شهرستانیا هم میاییم
 

mamaie

New member
میگن پولی گذاشتیم ملت نرن خارج
واقعا کسی که پول داره میتونه بره خارج درس بخونه عقلش باید پاره سنگ برداره که ایران بمونه :65d6a5d6s:

گاهی هم اشتباه از خودمونه من واقعا شرایط خارجو دارم امروز اراده کنم فردا اروپام فقط این وابستگی به خانوادم داغونم کرده ولی دیگه تصمیممو گرفتم صد در ص د خواهم رفت
 

golabatun

New member
یه روز توی این مملکت مسخره و بی درو پیکر جنگ میشه و ما میگیم بیا همون فلسطینیاتون بجنگن
 

لبخند

New member
از بس بفکر مردم کشورای دیگه ان از مملکت خودشون حواسشون پرت میشه...چه پولایی تو مملکت ما حیف و میل میشه خوب بیاین ین پولارو صرف انشگاهها و ایجاد شغل کنین:New (6):
 

SH!LA

New member
ضیایی گفت: متاسفانه در سال های 91 و 92 ظرفیت کارشناسی ارشد بدون تناسب و در نظر گرفتن اعتبارات لازم به طور ناگهانی افزایش پیدا کرد به طوری که ما شاهد بودیم که استاندارد لازم در پذیرش ارشد وجود نداشت.


یعنی این 2 سال هر کسی قبول شـده دلیل بر سطح علمی نبوده و شانس داشتن؟!

پس خوش به حال ما کنکوری های 93 که اینقدر بد شانس تشریف داریم! :65d6a5d6s:
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا