ادرس فيس بوك علوم پزشكي ها

bacillus.bs

New member
ولي خيلي از تك رقمي ها عضو فيس بوك هستند
از جمله نفر اول رشته ي خودم

mohammad63

Well-known member
ولي نگذريد از علوم پزشكي

قابل توجه مریم خانوم .........
یکی از همون محترمینی که گفتم ................. اینجا تشریف دارند................. اول صبح ساعت 6 صبح هست .................. ظهر ساعت 12 هست ................... اخر شب هم ساعت 12 هست ....................

foroozan

New member
منم همینجارو دوس دارم.ولی متاسفانه شدیدا بهش معتاد شدم.حتی الان که 1ماه تاکنکورم مونده....اصلا تواین 1ماه اینقدراعتیادم به اینجا بالازده که میترسمover doseکنم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

bacillus.bs

New member
قابل توجه مریم خانوم .........
یکی از همون محترمینی که گفتم ................. اینجا تشریف دارند................. اول صبح ساعت 6 صبح هست .................. ظهر ساعت 12 هست ................... اخر شب هم ساعت 12 هست ....................

محمد چه گفتي؟با كه بودي ايا؟مريم ديگر كيست؟

soso26

New member
1 طوری از فیس تعریف میکنین انگار محیط فیس جای خطرناک و نا امنی هست.ازهر چیزی که درست استفاده نکنی میتونه واست خطرناک باشه مبتونه فیس یا همین انجمن خودمون باشه اگه وقتتو بدون حساب کتاب اینجاها الکی صرف کنی به درست وحتی 1جورایی به ایندت لطمه میزنی.

mohammad63

Well-known member
1 طوری از فیس تعریف میکنین انگار محیط فیس جای خطرناک و نا امنی هست.ازهر چیزی که درست استفاده نکنی میتونه واست خطرناک باشه مبتونه فیس یا همین انجمن خودمون باشه اگه وقتتو بدون حساب کتاب اینجاها الکی صرف کنی به درست وحتی 1جورایی به ایندت لطمه میزنی.

سوسو دیگه این لایکو نمیشه زد باید نوشت ......................... لایک

foroozan

New member

کاملا باهات موافقم....همه چیز به خوده آدم بستگی داره ایناهمش بهانست

Delaram92

New member
در اینکه فیس بوک خوبه یا نه . من به نظرات دوستان احترام میذارم و البته نظر شخصی خودمو هم میذارم واسه خودم ........
اما یه صحبت کوچولو با مریم خانوم گه بیشتر جنبه شوخی داره ..................
معتادین محترمی داریم تو همین سایت ... البته اسم نمیبرم ................ ههههههههههههههه

من که در حد اعتیاد نمیام اینجا فقط واسه سرگرمی میام.اگرم خدایی نکرده معتاد سایتی بشم خیلی زود ترکش می کنم.از معتادین گرامی خواهش می کنم تمام وقت و زندگی خودشونو هدر ندن یه روز میفهمن که خیلی دیر شده......

Delaram92

New member
بچه ها رفتیم تو بحث وابستگی به اینترنت سوسو راست میگه اما وابستگی شدیدو نمیشه کاریش کرد.اما من اینجارو دوست دارم چون دیگه هیچ جای دیگه ای جز اینجا نمیرم دیگه خودمو با درس سرگرم می کنم.

roj

New member
بچه ها منم اصلا با فيس بوك حال نميكنم.من دانشجوي وزارت علوم هستم
و بخاطر كنكور بيو شيمي با اينجا آشنا شدم واينجا رو به هرجايي ترجيح ميدم.

Martian

New member
فیس بوک یه مکان آزاده و توش هر حرفی گفته میشه و هر شخصی با هرعقیده ای توش هست بعضی از حرفا شاید به دل برخی افراد خوش نیاد به نظرم فیس بوک برای بیان عقیده افراد به شکل آزاد خوبه البته خیلی ها هستن که توهین میکنن من با اونا موافق نیستم ولی همین که افراد مختلف میتونن آزادانه بدون توهین به هم عقایدشون رو بیان کنن خیلی خوبه بعضی وقتا آدم وقتی کامنتها رو میخونه نظرات جالبی میبینه و میبینی بعضی افراد خیلی از خودت بهتر فک میکن.

آخرین ویرایش:
بالا