اخلاق کی با کی میخونه

rainsavor

New member
بعضی از کاربر ها تو این سایت هستن که وقتی پای صحبت هاشون میشینی احساس میکنی داره با فلان کاربر صحبت میکنی گاها آدم فکر میکنه یک نفر هستن با دو نام کاربری

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saber

New member
من توی انجمن ها صحبت های خانوم بالاییم رو که می خونم یا کاربری به نام میخک میافتم

mikhak s

New member
بعضی از کاربر ها تو این سایت هستن که وقتی پای صحبت هاشون میشینی احساس میکنی داره با فلان کاربر صحبت میکنی گاها آدم فکر میکنه یک نفر هستن با دو نام کاربری

نظر من منفيه :25r30wi: خوب شايد توي بعضي موضوعات چند تا كاربر نظر يكساني داشته باشن،‌همين باعث بشه فكر كني داري با يه نفر ديگه مي حرفي.
والا فكر نمي كنم كسي انقدر بييييييييييييييييييييييييييييكاااااااااااااااااااااااااااار باشه :21:

waria

New member
نظر من منفيه :25r30wi: خوب شايد توي بعضي موضوعات چند تا كاربر نظر يكساني داشته باشن،‌همين باعث بشه فكر كني داري با يه نفر ديگه مي حرفي.
والا فكر نمي كنم كسي انقدر بييييييييييييييييييييييييييييكاااااااااااااااااااااااااااار باشه :21:
باهات موافقم میخک...مگر اینکه...
یادته قبلا یه چی در همین مورد بهت گفته بودم؟؟:whistle:

parnia

New member
حالا داداش رینی اخلاق کی مثه کیه برات؟؟؟ کنجکاومون کردی...:65d6a5d6s:

mikhak s

New member
باهات موافقم میخک...مگر اینکه...
یادته قبلا یه چی در همین مورد بهت گفته بودم؟؟:whistle:

بله جانم كاملا يادمه. مگر اينكه كسي بن شده باشه با يه كاربري جديد اومده باشه. من غير از اينو عاقلانه نميدونم:dadad4:

AWWA

New member
کیا همچین فکری تو ذهنت انداختن؟:33:

منم هروقت صابرو ببینم یاد تو میفتم. شاید به خاطر شباهت آواتار قبلیت ورشته تونه.

mehran35

New member

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه نفر بادونام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا دونفر با یه نام؟؟؟؟؟؟؟یا یه روح در دو بدن؟؟؟؟؟؟یا دو روح در یه بدن؟؟؟؟؟؟؟بودن یا نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟

Taraa

Well-known member
هستن ... خیلیم زیادن

من که به بعضیاشون مطمئنم ... بعضیا رو هم شک دارم

najma

New member
خو آخه دو تاشو بگید خوووووو . ما هم بدونیم ...:p7977cujr38iyymsu8:

بالا