من از همتون بیشتر استرس دارم! چون رشته ما فقط 12 نفر قبول میشن.نمره منم دقیقا با نمره آخرین قبولی پارسال یکی شده...
یعنی اگه 13 بشم همه چی تمومه...:14:
فرناز جان ايشالا شما اولين نفري هستي كه خبر قبوليتو توي جمع دوستان اعلام ميكني
من از همتون بیشتر استرس دارم! چون رشته ما فقط 12 نفر قبول میشن.نمره منم دقیقا با نمره آخرین قبولی پارسال یکی شده...
یعنی اگه 13 بشم همه چی تمومه...:14:
من بیخیال بودما اخه چرا استرس وارد می کنید.........گناه داریم بخدا
بخدا شيوا جان قصد استرس وارد كردن نداشتم.دوست داشتم ببينم بقيه مثل من هستن يا ن:sad:ess (9):
اتفاقاهرچه دیرتربیادبهتر.واسه بروبچ تپل مفیداست لاغرمیشند.واسه ماکه لاغریم استئوکلاست میشیم ومیمیریم
سلام جقله جون آره من یکی مث شمام ...در اول جوانی پیر شدم!
واي سكرت جان شرايط روحيه سختيه.يكسال تلاش مداوم داشتم به هدف رتبه شدن ولي استرس سر جلسه همه چيو بهم ريخت
آره واقعآ استرس الان خیلی بدتر از قبل از کنکوره ....کنکور ما واقعا حق کشی بود 14 تا سوال حذفی داشتیم که نهایت بی سوادی بود...
من دیشب خواب دیدم تو انتخاب اولم قبول شدم!!! حس خیلی قشنگی بود بخاطر همین امروز خیلی امیدوارم و اصلا استرس ندارم!
جاي شكرش باقيه كه 1 حذفي داشتيم
ولي در عين حال جاي تاسف داره كه يك سوال درست رو تويه كليد نهايي و اصلي اشتباه كردنو اين سوال به كسايي كه اشتباه ج دادن كمك و درصدو تراز و رتبه من رو مياره پايين:65d6a5d6s:.از فردا ميخوام يه هيات راه بندازم كه به وزارت بهداشت زنگ بزنيم
ما زنگ زدیم پیگیر شدیم ...دست به سرمون کردن ...فقط وقت تلف کردنه!!
اما خدا جای حق نشسته ....
مشکل بدتر اینه که نمره سوال حذفی رو به همه میدن!!!!!!!!
اگه نمرش رو به همه ميدن پس ميشه گفت
بي اثره.شما شماره اي براي تماس گرفتن داري؟/
میگم پس تکلیف اون 20 یا 25 روزی که کنکور زودتر برگزار شد چی میشه پس؟!!!! خب ما زودتر کنکور دادیم بالطبع باید نتایج هم زودتر بیاد!
ای ول کوله بارت جمع کن ومهربروسفردانشگاه وبشین سرکلاس ارشد.اگرخداباماست دیگه ابغوره گرفتن وناامیدی معنی نداره.شمابه امضای خودتونم اعتقادنداری؟اشل
مرسي سكرت جان
بخدا شيوا جان قصد استرس وارد كردن نداشتم.دوست داشتم ببينم بقيه مثل من هستن يا ن:sad:ess (9):