احساستون تا 4هفته دیگه که جوابا میاد چیه؟

jeghele68

New member
من از همتون بیشتر استرس دارم! چون رشته ما فقط 12 نفر قبول میشن.نمره منم دقیقا با نمره آخرین قبولی پارسال یکی شده...
یعنی اگه 13 بشم همه چی تمومه...:14:

فرناز جان ايشالا شما اولين نفري هستي كه خبر قبوليتو توي جمع دوستان اعلام ميكني

jeghele68

New member
اتفاقاهرچه دیرتربیادبهتر.واسه بروبچ تپل مفیداست لاغرمیشند.واسه ماکه لاغریم استئوکلاست میشیم ومیمیریم

عزيزم من از استرس دارم از حالت استئوكلاست تبديل ميشم به منبع غني از چربي.استرس هميشه چربي سوزيه بدنمو كم ميكنه:sarma::smiliess (5)::dadad4:من و امثال من چه كنيم؟

!SeCreT!

New member
واي سكرت جان شرايط روحيه سختيه.يكسال تلاش مداوم داشتم به هدف رتبه شدن ولي استرس سر جلسه همه چيو بهم ريخت

آره واقعآ استرس الان خیلی بدتر از قبل از کنکوره ....کنکور ما واقعا حق کشی بود 14 تا سوال حذفی داشتیم که نهایت بی سوادی بود...

jeghele68

New member
آره واقعآ استرس الان خیلی بدتر از قبل از کنکوره ....کنکور ما واقعا حق کشی بود 14 تا سوال حذفی داشتیم که نهایت بی سوادی بود...

جاي شكرش باقيه كه 1 حذفي داشتيم
ولي در عين حال جاي تاسف داره كه يك سوال درست رو تويه كليد نهايي و اصلي اشتباه كردنو اين سوال به كسايي كه اشتباه ج دادن كمك و درصدو تراز و رتبه من رو مياره پايين:65d6a5d6s:.از فردا ميخوام يه هيات راه بندازم كه به وزارت بهداشت زنگ بزنيم

STRUCTURE 66

New member
من دیشب خواب دیدم تو انتخاب اولم قبول شدم!!! حس خیلی قشنگی بود بخاطر همین امروز خیلی امیدوارم و اصلا استرس ندارم!

افطار زیادی خوردی خواهرم !!!!
شوخی کردم . ایشالله هر جایی که صلاحته قبول بشی !

!SeCreT!

New member
جاي شكرش باقيه كه 1 حذفي داشتيم
ولي در عين حال جاي تاسف داره كه يك سوال درست رو تويه كليد نهايي و اصلي اشتباه كردنو اين سوال به كسايي كه اشتباه ج دادن كمك و درصدو تراز و رتبه من رو مياره پايين:65d6a5d6s:.از فردا ميخوام يه هيات راه بندازم كه به وزارت بهداشت زنگ بزنيم

ما زنگ زدیم پیگیر شدیم ...دست به سرمون کردن ...فقط وقت تلف کردنه!!
اما خدا جای حق نشسته ....
مشکل بدتر اینه که نمره سوال حذفی رو به همه میدن!!!!!!!!

jeghele68

New member
ما زنگ زدیم پیگیر شدیم ...دست به سرمون کردن ...فقط وقت تلف کردنه!!
اما خدا جای حق نشسته ....
مشکل بدتر اینه که نمره سوال حذفی رو به همه میدن!!!!!!!!

اگه نمرش رو به همه ميدن پس ميشه گفت
بي اثره.شما شماره اي براي تماس گرفتن داري؟/

eco.bio

New member
میگم پس تکلیف اون 20 یا 25 روزی که کنکور زودتر برگزار شد چی میشه پس؟!!!! خب ما زودتر کنکور دادیم بالطبع باید نتایج هم زودتر بیاد!

!SeCreT!

New member
اگه نمرش رو به همه ميدن پس ميشه گفت
بي اثره.شما شماره اي براي تماس گرفتن داري؟/

نه عزیزم بی اثر نیست کسی که غلط جواب داده اون سوالو 4نمره بهش اضافه میشه!
کسی که جواب نداده 3 نمره!
کسی هم که خودش درست جواب داده نمره خودشه بهش اضافه نمیشه...

jeghele68

New member
میگم پس تکلیف اون 20 یا 25 روزی که کنکور زودتر برگزار شد چی میشه پس؟!!!! خب ما زودتر کنکور دادیم بالطبع باید نتایج هم زودتر بیاد!

نه عزيزم.زودتر برگزار كردن كه با رامش بيشتري عمل كنن
بچه هاي كارشناسي با اون تعداد بالا و 1ماه ديرتر برگزار شدنشون جواباشون اومد

!SeCreT!

New member
جقله جونم اینم شماره ها عزیزم....

شماره مرکز سنجش آموزش پزشکی 81452575

دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه ی پزشکی 88364533

اینم شماره فکس 88364534

leylii

New member
منم که قبول نمی شم چون دیگه اگه بگن قبول هم شدی میگم اشتباه شده ..چون غیر ممکن :sad:

majid45

New member
درحال حاضر چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که چطور 20 نفر کارگر پیدا کنم برا نخود کندن امتحان که قبول بشو نیستم

بالا