کلاخیلی سردر گمم...خدا کمکم کن ازت خواهش میکنم:sad:
diseases Well-known member 2015-02-10 #962 mahsast گفت: خوش به حالتون.......ای کاش منم این جوری بودم:sad: کلیک کنید تا باز شود... صبر ... صبر ... اونوقت شما هم میشید مثل من ... زندگی آروم و بدون هیچ استرسی ...
mahsast گفت: خوش به حالتون.......ای کاش منم این جوری بودم:sad: کلیک کنید تا باز شود... صبر ... صبر ... اونوقت شما هم میشید مثل من ... زندگی آروم و بدون هیچ استرسی ...
diseases Well-known member 2015-02-10 #963 هانیه گفت: ینقدر دوست دارم یکی داوطلب بشه من عصبانیتو دق ودلیمو سرش خالی کنماااااااااا......بعد اونم فقط منت بکشه نه بربرنیگا کنه من عذاب وجدان بگیرم نه هم جواب بده من بیشتر ناراحت بشم؟:14: کلیک کنید تا باز شود... من داوطلب شدم ... پس قرار شد جوابتونو بدم :mad_majidonline: آخرین ویرایش: 2015-02-10
هانیه گفت: ینقدر دوست دارم یکی داوطلب بشه من عصبانیتو دق ودلیمو سرش خالی کنماااااااااا......بعد اونم فقط منت بکشه نه بربرنیگا کنه من عذاب وجدان بگیرم نه هم جواب بده من بیشتر ناراحت بشم؟:14: کلیک کنید تا باز شود... من داوطلب شدم ... پس قرار شد جوابتونو بدم :mad_majidonline:
هانیه Well-known member 2015-02-10 #965 diseases گفت: من داوطلب شدم ... پس قرار شد جوابتونو بدم :mad_majidonline: کلیک کنید تا باز شود... وی شما که از همون اول داری خشن برخورد میکنی نموخام
diseases گفت: من داوطلب شدم ... پس قرار شد جوابتونو بدم :mad_majidonline: کلیک کنید تا باز شود... وی شما که از همون اول داری خشن برخورد میکنی نموخام
هانیه Well-known member 2015-02-10 #966 mahsast گفت: من امادم!!!:25r30wi: کلیک کنید تا باز شود... اخه شمارم نمیشناسم مترسم بعدن پتک کنی حرفامو بکوبی سرم...خخخخ....نموخام.....داوطلب بعدی؟خخخ
mahsast گفت: من امادم!!!:25r30wi: کلیک کنید تا باز شود... اخه شمارم نمیشناسم مترسم بعدن پتک کنی حرفامو بکوبی سرم...خخخخ....نموخام.....داوطلب بعدی؟خخخ
mahsast New member 2015-02-10 #968 diseases گفت: صبر ... صبر ... اونوقت شما هم میشید مثل من ... زندگی آروم و بدون هیچ استرسی ... کلیک کنید تا باز شود... اره راس میگید ممنون:rose:
diseases گفت: صبر ... صبر ... اونوقت شما هم میشید مثل من ... زندگی آروم و بدون هیچ استرسی ... کلیک کنید تا باز شود... اره راس میگید ممنون:rose:
N@RVIN Well-known member 2015-02-10 #970 تا وقتی که اول شخص دنیا رو تو قلبم داره حالم اکسلنته...تنکس گاد:thanks:
ROJO New member 2015-02-12 #971 استرس و امید با هم ... اگه بشه چ خوب میشه اگه نشه واقعا نمیدونم چرا دارم الکی پول خرج میکنم :/ پ.ن: حوصلمم سر رفته دلمم ب درس و مشق نمیره ، تازه ناهارم نمیدونم چی بخورم ))))
استرس و امید با هم ... اگه بشه چ خوب میشه اگه نشه واقعا نمیدونم چرا دارم الکی پول خرج میکنم :/ پ.ن: حوصلمم سر رفته دلمم ب درس و مشق نمیره ، تازه ناهارم نمیدونم چی بخورم ))))
pariya New member 2015-02-12 #972 دلتنگی عجیب خودمم نمیدونم چرا:33: بارون و برف میباره خدارو شکر ولی خورشیدو نبینم حالم اینجوری بد میشه
دلتنگی عجیب خودمم نمیدونم چرا:33: بارون و برف میباره خدارو شکر ولی خورشیدو نبینم حالم اینجوری بد میشه
M mehrshad.namdar New member 2015-02-12 #975 بی حوصله ام... ولی همه چی خیلی خوبه :bunnyearsmiley::smilies-azardl (113
N@RVIN Well-known member 2015-02-12 #979 کلافه ..میخوام برم دندون یکیو بشکنم یا دندون سیستمو یا دندون درسو خلاصه الان مثل چی عصبیم:riz303:
ک کینز New member 2015-02-12 #980 منتظرم:dadad4:. یه درخواستی از یه دوست داشتم قرار بود یه لطفی درحقم بکنه چن روزه واسه اونه میام انجمن دیگم روم نمیشه باز بهش بگم کاش زودتر بهم بگه آخرین ویرایش: 2015-02-14
منتظرم:dadad4:. یه درخواستی از یه دوست داشتم قرار بود یه لطفی درحقم بکنه چن روزه واسه اونه میام انجمن دیگم روم نمیشه باز بهش بگم کاش زودتر بهم بگه