بچهها چی شد؟
فردا کسی میاد؟
اینجور که بنظر میرسه تاحالا 2نفریم که میخوایم بریم!
من از شهرستان میام اگه اینطور باشه منم نمیام!
بگین چندنفرین هماهنگ کنیم چه ساعتی دانشگاه باشیم
آره دیگه کاری نمیشه کرد منتظر میمونیم ببینیم چه بلایی به سرمون میارنبهتره این همه راهو از
شهرستانیای.با یکی دو نفر که چیزی تغییر نمیکن.
دوست عزیز اگه قراربود کسی بیاد همین جا هم میگفت گفتگوها همچین زیادم نیست فقط کسی نمیخوادکاری کنه!داره دیرمیشه!!بهتره یه تاپیک بزارید"هماهنگی با افردای که سه شنبه تمایل به حضور در دانشگاه دارند."اونجا هرکی بخواد میاد اعلام حضور میکنه اینطوری ملت گیج میشن!!!بین این همه گفتگو.
دوست عزیز اگه قراربود کسی بیاد همین جا هم میگفت گفتگوها همچین زیادم نیست فقط کسی نمیخوادکاری کنه!
بچها با این شماره حتما تماس بگیرید این آقا موسوی مسئوله،هرچی نارضایتی،بی ثباتی و ... هست بگید:81633764
در ضمن روز که مشخص شده حالا موقع عمل.لطفا بچهایی که میتونن تهران تشریف دارن با دوستهاشون بیان.حداقل بگید میاین یا نه . یه آماری بگیریم.
بچه ها چی کار کنیم؟کسی هنوز امیدی به خوندن داره؟دستو دلش به خوندن میره؟؟؟؟؟خوش به حالتون اگه میخونید...
اینکه میگن یکی دوهفته دیگه به نظرم جای امیدواری داره چون اگه قرارباشه برگزارنشه خو همون اول میگن نمیشه و ازناراحتی من و شمام هراسی ندارن. اما درکل کارو زندگی من شده سر زدن به اینجا دلم مثه سیرو سرکه میجوشه. اما کم و بیش هم میخونم بانگرانی و فکرمشغول.
ye khabar tooo site bashgahe khabarnegarane javan goshtan tarikh 2 dey moAven amoozeshie vezarat khone gofte age uni teh elam kone amoozeshi asar bakhsh dashte bargozar mishe...!!! Vali ye jay kar milange unam ine k gofte 3 sale bargozar shode dars oooraT k 6 sale va emsal sale 7omesh boode! Aye sehhat dare?بچه ها امروز کسی رفت تهران؟ نتیچه چی شد؟
ye khabar tooo site bashgahe khabarnegarane javan goshtan tarikh 2 dey moAven amoozeshie vezarat khone gofte age uni teh elam kone amoozeshi asar bakhsh dashte bargozar mishe...!!! Vali ye jay kar milange unam ine k gofte 3 sale bargozar shode dars oooraT k 6 sale va emsal sale 7omesh boode! Aye sehhat dare?بچه ها امروز کسی رفت تهران؟ نتیچه چی شد؟
سلام بچه ها امروز با مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی تهران صحبت کردم گفتن به احتمال 99 درصد آزمون برگزار نمیشه!
1 سال داریم میخونیم 2 ماه مونده به آزمون این خبرو دادن
هرکسی خودشو برای این امتحان آماده کرده بیاد اینجا نظر بده یه کاری کنیم :sadsmiley: