سلام عزییییزم ، منم دقیقا همین مشکلو دارم متأسفانه مسئولین خیلیییی بی مسولیتو بی تدبیر عمل کردا.!! توی انجمن زمان برگزاری آزمون همه اونجا نظر دادن bbin!!!سلام بچه ها امروز با مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی تهران صحبت کردم گفتن به احتمال 99 درصد آزمون برگزار نمیشه!
1 سال داریم میخونیم 2 ماه مونده به آزمون این خبرو دادن
هرکسی خودشو برای این امتحان آماده کرده بیاد اینجا نظر بده یه کاری کنیم :sadsmiley:
سلام بچه ها امروز با مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی تهران صحبت کردم گفتن به احتمال 99 درصد آزمون برگزار نمیشه!
1 سال داریم میخونیم 2 ماه مونده به آزمون این خبرو دادن
هرکسی خودشو برای این امتحان آماده کرده بیاد اینجا نظر بده یه کاری کنیم :sadsmiley:
Shomare telefoni nadad???? Khob z mizanim??امروزدرباره این ازمون با ساختمون مرکزی سر قدس تماس گرفتم گفت اعتراض دارید با مسئول این ازمون تو وزارت برید صحبت کنید.و گفتن به دلیل ادغام و انتزاع دانشگاه تهران و ایران همه چی بهم ریخته و ثبات نداره.بهتره همه یک صدا بشیم و وزارت بریم.
یک دست صدا نداره.........
Shomare telefoni nadad???? Khob z mizanim??
Khob unja kodooom tabaghe kodooom otagh!!!
Key hamahang konid manam miAm.
Zemne ozrkhahi az modire anjoman man keyboarde farC nadaram va baraye farC nvshtan bas behnevis bnevisam biAm!!!
Shomare telefoni nadad???? Khob z mizanim??
Khob unja kodooom tabaghe kodooom otagh!!!
Key hamahang konid manam miAm.
Zemne ozrkhahi az modire anjoman man keyboarde farC nadaram va baraye farC nvshtan bas behnevis bnevisam biAm!!!
من تماس گرفتم به من گفتن مسئولین دانشگاه تصمیم میگیرنامروزدرباره این ازمون با ساختمون مرکزی سر قدس تماس گرفتم گفت اعتراض دارید با مسئول این ازمون تو وزارت برید صحبت کنید.و گفتن به دلیل ادغام و انتزاع دانشگاه تهران و ایران همه چی بهم ریخته و ثبات نداره.بهتره همه یک صدا بشیم و وزارت بریم.
یک دست صدا نداره.........
تنها چیزی که اهمیت نداره وقت و برنامه ماهاستسلام اکثربچه تلاش کردن منم حضوری دانشگاه تهران رفتم.هر کی مسولییت پاسخ گویی این آزمون به عهده دیگری واگذار می کرد وسلب مسولیت نشون میدادن . و کاملا بی برنامه گی به اوج خودش رسیده است.
حداقل از سال قبل اطلاع رسانی می کردند تا ماها برای امتحان وقت نمی ذاشتیم. و سراغ برنامه دیگه می رفتیم.:wacsmiley:
آره بیاید با هم هماهنگ کنیم بریم ساخنمان معاونت آموزشی دانشگاه
یه روزی رو مشخص کنیم و با هم جمع شیم حرفامونو بزنیم
بهتره زودتر دست بکار شد.احتمال بسیار زیاد این هفته جواب نهایی توسایت میذارن.به نظر من 3شنبه صبح خوبه.همه موافقن؟ساعت دقیقشم مشخص کنیم تا بچهای دیگم خبر بدیم7977cujr38iyymsu8:
خوبه. فقط اگه همه بیان!بهتره زودتر دست بکار شد.احتمال بسیار زیاد این هفته جواب نهایی توسایت میذارن.به نظر من 3شنبه صبح خوبه.همه موافقن؟ساعت دقیقشم مشخص کنیم تا بچهای دیگم خبر بدیم.7977cujr38iyymsu8:
بهتره زودتر دست بکار شد.احتمال بسیار زیاد این هفته جواب نهایی توسایت میذارن.به نظر من 3شنبه صبح خوبه.همه موافقن؟ساعت دقیقشم مشخص کنیم تا بچهای دیگم خبر بدیم7977cujr38iyymsu8: