اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Dead.Man

New member
نه اینطور نیست ، دبیرخانه علوم پایه موظف است هرچی رو به دستش می رسونند روی سایت بزاره. نمی تونند بزارن بگن ببینیم کس دیگه ای ارسال می کنه یا نه. تغییرات مابقی کلیدها به دستشون نرسیده حتماً.

چ

انشاءالله همینطوری باشه که شما میگین.

sayeomidvar

New member
هدف 1 یا 10 سوال نبود از اول هدف اصلی این بود که اینا به اشتباهشون اعتراف کنن و بعد از کلید نهایی
مجبور باشن دوباره اصلاحیه بدن که این خودش کم چیزی نیست

بله دوستان هدف ما بالاتر از حذف و یا تغییر این سوالات بود که بهش رسیدیم. دست همه ی دوستان درد نکنه.:smilies-azardl (113

sayeomidvar

New member
دوست عزیز واسه ما که خیلی زحمت کشیدن در کل 1 سوال و حذف کردن...خدارو شکر ، ولی 1 دونه همچین تاثیری هم نداره ها !

باید به گم یه سوال خیلی موثر است انقدر که 4 سال پیش یک نفر که ارشد ارگونومی قبول شده بود را قبولی اش مردود اعلام شد و یک نفر همم رتبه 3 بود به رتبه 11 نقل مکان کرد.
بعلاوه نفس کار با ارزش بود که جای این صحبتها را نمی زاره. دوستان خیلی برای این موضوع تلاش کردند. همین که احساس خفقان را از ما گرفتند کلی تشکر داره. خدا اجرشون بده

TUMS

Well-known member
سلام دوستان
یه سوال
میخواستم بدونم شما که در جریان هستین
از رشته ایمنی هم کسی بوده که اعتراض کنه؟
یا به سوال های رشته ایمنی هم اعتراضی وارد شده است؟
ممنونم

jo-boy

New member
سلام دوستان
یه سوال
میخواستم بدونم شما که در جریان هستین
از رشته ایمنی هم کسی بوده که اعتراض کنه؟
یا به سوال های رشته ایمنی هم اعتراضی وارد شده است؟
ممنونم

سلام
از وقت شروع جمع کردن نامه ما از تمام رشته ها درخواست کردیم که بیان و نظراشونو بگن و اعتراضاتو با رفرنس بنویسن
که از صفحه 4 همین تاپیک به بعد میتونید ببینید . در ضمن به طور اختصاصی به تاپیک ارشد 91 تمام رشته ها ( حتی اونایی که 2 نفر کاربر داشتن ! )
رفتیم و گفتیم که اعتراضاتو به ما بدن اما تا اون لحظه آخر فقط اون رشته هایی که به ما اعتراض دادند همونایی بودن که تو نامه اسمشون هست.
برای ایمنی هم به خاطر دارم در تاپیک ایمنی دوستان روی حتی 1 سوال هم توافق نداشتند و ما هم نمیتونستیم بدون اجازه بچه ها و از جای دیگه
ایرادات سوالو در بیاریم( در صورتی که من با حدود 20 تا از بچه های ایمنی صحبت کرده بودم و اونا به سوالات اعتراض داشتند اما جز سایت نبودن و متاسفانه
صداشون به جایی نرسید و نتونستن اعتراضاتو بیان کنن ). اما شما همچنان میتونی با اعضای بورد رشته خودت مکاتبه کنی و درخواستتو مطرح کنی

jo-boy

New member
البته همانطور که در صفحه 87 نجما جان ایمیل داد و گفت که اعتراضارو بزنین ( قبل از رفتن به وزارت خونه) بازم از ایمنی خبری نبود
یعنی خود شما میتونستی اون موقع هم اقدام کنی

najma

New member
بعید میدونم دوباره یه اطلاعیه دیگه تو سایت وزارت بهداشت مبنی بر تغییر کلید در دیگر رشته ها بذارن چون به هر حال وجه اجتماعی درستی برای یک وزارتخونه به خصوص بخش سنجش و آزمونهاش نخواهد داشت که مرتب اطلاعیه و در واقع اصلاحیه اعلام کنن.
در هر صورت ماهم امیدواریم کلید ژنتیک هم اوکی شه.

فکر کنم وجهه علمیشون تا همین الان هم با تغییر کلید اون سه تا رشته زیر سوال رفته باشه .

najma

New member
البته همانطور که در صفحه 87 نجما جان ایمیل داد و گفت که اعتراضارو بزنین ( قبل از رفتن به وزارت خونه) بازم از ایمنی خبری نبود
یعنی خود شما میتونستی اون موقع هم اقدام کنی

من هم پاسخ سوالات ایمنی رو از دکتر خلیلی گرفتم ولی متاسفانه چون خود بچه های ایمنی پیگیر نبودند ما هم اصراری نکردیم به گذاشتن پیوستی که خودمون تهیه کرده بودیم .
گفتیم شاید راضی نباشن ...

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
مرسی که جواب دادین
آخه من هر روز وقت نمیکنم به اینجا سر بزنم
شاید بچه ها با همین کلید راضی باشن!!!!!!!!!!!!11
امیدوارم شما که زحمت کشیدید جواب بده!!!!!!!!!!1

ne11833

New member
ببخشید من مدتیه نبودم
میشه بگید چی شد و اعتراضات به کجا رسید؟

ne11833

New member
کلید سوالات برای تغذیه و مهندسی بهداشت تغییر کرده ولی رشته های دیگه نه؟؟؟

shayeste12

New member
سلام نجما جون تبريك تبريك.........:thanks:
واقعا ممنون اززحمتاتون گل كاشتين
ازبچه هاي ديگه مثل جو هم كمال تشكر را دارم
خداخيرتون بده
ان شاال.. تغييرات بقيه رشته هاهم به زودي برسه

saharandishe

New member
هدف 1 یا 10 سوال نبود از اول هدف اصلی این بود که اینا به اشتباهشون اعتراف کنن و بعد از کلید نهایی
مجبور باشن دوباره اصلاحیه بدن که این خودش کم چیزی نیست

بله این که کاملادرسته،واقعاکارارزشمندی انجام شده که تواین هیچ شکی نیست،منظورمن این بودکه بایدسوالهای بیشتری تصیح میشدند.

kami

New member
سلام .واقعا دستتون درد نكنه.خدا كنه رشته ما هم كليدش تغيير كنه.

fateme67

New member
بچه ها چه خبر؟؟بررسیشون تموم نشد؟؟بابا 1بار بگن تغییر نمیدیم کلید رو خیال همه رو راحت کنن.یا اگه میخوان کاری کنن عجله کنن2هفته دیگه نتایج اعلام میشه.دوستان لطفا اگه به شما شماره ای برای پیگیری دادن 1 زنگ بهشون بزنین.ممنووووووون

eli

New member
بچه ها دیگه قید تغییر کلید رو بزنین برگه ها دیگه تصحیح شده

shahram25

New member
کسایکه میتونن حق خودشونو مطالبه کنن جرات اموزی بهتری نشون میدن و موفقتر هستند

kian

New member
سلام به بچه درس نخونای گل.. خوب چرا انقد بیکار بودین که این همه منبع رو خوندین تا حالا برد محترمتون انقد توی دردسر بیفته واسه بررسی سلامت سوادی شما هان ن ن ن ن!!!
یه خبر خوب بدم یه بد!! اول خبر بد...
کلید رشته هایی که بدون مدرک قابل قبول و تنها با ارسال سوالات مشکل دار ارسال شده از دستور کار بررسی خارج نشده... اما تنها مورد بررسی رئیس برد قرار میگیره و فقط بستگی به کرمش داره که چقد تشخیص بده خطای نگارشی و دستوری باعث نامفهوم بودن سوال شده و اونو حذف کنن!!!

اما خبر خوب واسه گرایشهایی که زحمت کشیدن منابع و اشکالات مطرح شده رو کپی زدن واسه ما فرستادن!!! امروز قرار بر تشکیل جلسه ای برای بررسی سوالات بر اساس تفاوت و تناقض در منابع اعلامی بهداشت و سایر منابع معتبر در این گرایشها بوده!! که تا آخرین ساعت کاری امروز که من پیگیری کردم هنوز جوابی از طرف برد داده نشده که یا جلسه به فردا موکول شده یا بدلیل بررسی بیشتر تا کنون جواب مطمعنی داده نشده!! که با این تفاسیر احتمال بسیار قوی فردا نتیجه رو به دبیرخانه اعلام کنن که متعاقبا بعد از کسب اطلاع کافی و وافی... تمام سروران عزیز در جریان اخبار اعلامی قرار خواهند گرفت...
همتون را بدست خدای مهر و مهربانی میسپارم.. و واستون آرزوی زیبایی اندیشه های پاک میکنم...

shahram25

New member
ولی بچها قبول کنید ما ایرانی ها در خیلی از جاها از قدرت و بالاسر خودمون ترس داریم حتی در دانشگاه در اتوبوس در استادیوم و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا