اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آمنه

New member
چون بیش از یکبار تصحیح میکنن !! به هر حال به ما اینطور گفتن و تغییرات کلید بهداشت و تغذیه هم تایید میکنه این حرف رو .
قطعا اگر سایر کلید ها تغییر کنه نتایج شاهد هم عوض میشه .
سلام نجما .واقعا جای امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی امکان این هست که به بقیه رشته ها هم رسیدگی کنند؟؟؟؟؟؟؟

najma

New member
سلام نجما .واقعا جای امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی امکان این هست که به بقیه رشته ها هم رسیدگی کنند؟؟؟؟؟؟؟

سلام .
به ما که قولشو دادن ! البته اگه اعتراضا توسط طراحای محترم تایید بشه .

shenya

New member
منم به نوبه خودم از آقای مهندس حبوبی بخاطر زحمات بی دریغشون و دوندگیای زیادشون توی این گرمای طاقت فرسا وزبون روزه کمال تشکرو دارم امیدوارم خدا به حق این روزای عزیز اجر این زحمتشو با قولیش بده .

mohsen_rok

New member
چون بیش از یکبار تصحیح میکنن !! به هر حال به ما اینطور گفتن و تغییرات کلید بهداشت و تغذیه هم تایید میکنه این حرف رو .
قطعا اگر سایر کلید ها تغییر کنه نتایج شاهد هم عوض میشه .

آها یعنی افرادی که معرفی شدند برای گزینش شاهد عوض میشن
و دوباره افراد جدید معرفی میشن!!!

kian

New member
وای چه جالب همه داریم از هم تشکر میکنیم که قانون شکنی کردیم !!!!!!!!! زنده باد همه آنان که برای آزادی فکر و اندیشه سر به خطوط تیره قانون نمیسپارند...
دوستان عزیز در مورد رفتن نماینده های گرایش ها به سنجش پزشکی واقعا هر کاری از دست ما چند نفر بر میامد انجام شد اما ای کاش برای پیگیری جدی تر حداقل کپی یا اسکن صفحاتی رو که در مورد سوالات قابل بحث خودتون داشتین به میل اعتراض میفرستادین!! تا حداقل میشد مستند تر ازتون دفاع کرد!! با این تفاسیر دیگه هم نیاز به حضور همه کسایی که در آزمون شرکت کرده بودند واسه تایید موضوع نبود....!!!
باتوجه به تغییر کلید گرایش بهداشت حالا کم یا زیاد و قرار گرفتن اعلامیه شماره15 روی سایت اصلی سنجش پ! و تاکید شخص دکتر سراجی به پیگیری در مورد سایر رشته ها امید هست که در این گرایشها هم تغیراتی صورت بگیره!!
اما با توجه به اینکه بچه های بهداشت با چنگ و دندان و حتی دعوای لفظی با اساتید بردشون موفق به این اقدام شدن و واقعا مهندس حبوبی گل واسه این کار از حیثیت و شاخصه چهره شدن استفاده کرده بود به این امر نائل شدن!! و اما حضور جناب سراجی هم به عنوان رییس برد بی تاثیر نبوده...
ما هنوز هم برای اینکه 100%موفق شیم راه نرفته زیاد داریم که مهمترینش قانع کردن ریس هر برد تخصصی برای هر گرایشه که خود منم نمیدونم آیا به حرف ما گوش میدن یا باید از ما بهترون بهشون توصیه کنن!!! ما از طرف گرایش ژنتیک با خانوم نجما پیگیر این امر هستیم تا از طریق اساتید سرشناس رشته خودمون این حرکت رو اجرایی کنیم.. اگر هر گرایشی هم همین اقدام رو انجام بدن احتمال پیگیری مطلوب تر بالا میره!!
اما با توجه به پیگیری دوست خوبمون jo-boy از طریق یکی از آشنایانشون در وزارت بهداشت و سفارش پیگیری نامه ما به وزیر امیدوارم دیگه نیاز به این کار نباشه و ایشالا مشکلات همه رشته ها حل شه و ما همه از این به بعد برگردیم رو روال زندگی طبیعیمون!!!
واقعا تو این ایام ماه رمضونی و شبهای احیاء و نبودن زمان کافی به دلیل نیمه تعطیل بودن ادارات... امکان اینکه ما چند نفر به تنهایی بتونیم اقدامی بیش از این انجام بدیم امکان پذیر نبود.. امیدوارم که نتیجه بگیریم..
در آخر هم حالا که بحث تشکر شد من از طرف خودم بدون تعارف از همه کسایی که تا حالا با ما همراهی کردن تا از خط عدالت و حقانیت به خواستمون برسیم.. و مخصوصا از خانوم نجمای نازنین که این چند وقته همه کارا و پیگیری ها به گردن ایشون افتاده و آقای مهندس حبوبی گل که قبلا هم ما باعث زحمتشون شدیم و jo-boy عزیز که با وجود مشکلات فراوان زحمت کشیدن این همه راه تا تهران رو امدن تا ما تنها نباشیم قدردانی میکنم...

shenya

New member
بچه ها من واقعا شرمندم بخاطر تغییر کلید اینقد خوشحال بودم اصلا حواسم نبود از بچه های دیگه هم تشکر کنم نجما جان ،آقا کیان وجو بوی عزیز از همه تون بخاطر زحمتایی که کشیدین واقعا سپاسگزارم ان شاء الله نتیجه زحمتاتونو ببینین وبه اون چیزی که لیاقتشو دارین برسین .

jo-boy

New member
بخدا تغییر کلید این 2 رشته بقدری منم خوشحال کرد که انگار بار سنگینی از دوشم برداشته شد.امیدوارم سایر رشتاه ها هم کلیدشون درست بشه
منم اول از همه از نجما خانم تشکر میکنم که زحمت زیادی کشیدن بعد دوست عزیزمون کیان و جناب حبوبی امیدوارم همشون موفق باشن
منم خبری گرفتم بهتون میگم.

jupiter_sps

New member
دست همگی بخصوص نجما-joy-boy- کیان حسابی درد نکنه! خسته نباشید! این یعنی با عرضگی!:riz304:

TUMS

Well-known member
دست همتون درد نکنه واقعآ زحمت کشیدید
همگی موفق باشید
ان شاالله خبر تغییر کلید همه رشته ها بیاد
هر چند دیگه فرصتی نیست تا آمدن جوابا!!!!!!!!!!

Dead.Man

New member
واقعا نمیدونم !! خدا کنه تایید کنن .

بعید میدونم دوباره یه اطلاعیه دیگه تو سایت وزارت بهداشت مبنی بر تغییر کلید در دیگر رشته ها بذارن چون به هر حال وجه اجتماعی درستی برای یک وزارتخونه به خصوص بخش سنجش و آزمونهاش نخواهد داشت که مرتب اطلاعیه و در واقع اصلاحیه اعلام کنن.
در هر صورت ماهم امیدواریم کلید ژنتیک هم اوکی شه.

آخرین ویرایش:

sayeomidvar

New member
خدایا شکرت که این احساس را در ما ایجاد کردی که به خودمون بگیم ما زیر بار حرف زور نرفتیم.
دوستان عزیز دست همه ی شما عزیزان درد نکنه. خدا خیرتون بده. نمیدونید چقدر لذت بخش است که به همه ثابت کنی میتوانی.
همه ی اونهایی که ما را ناامید کردند و سنگ جلوی پای ما انداختند، اشک ما را در آوردند من به همه ی اونها می گم خدا بزرگتر از سلطان محمود است!
داستان سلطان محمود را براتون میگم.
نجما ی عزیز، آقایان محترم کیان خان و جوی مهربان ، همکار محترم و گرامی آقای مهندس حبوبی اجر شما در دنیا و آخرت برای این حرکت از طرف خداوند پاداش گرانبها تر از تشکر ما است.
دست همه ی شما درد نکنه
حالا وظیفه داریم انقدر این موضوع را اطلاع رسانی کنیم شاید رسانه ها به فکر بایفتند و اعلامش کنند. همونهایی که تا لیبی رفتند و گزارش گرفتند ولی حرف ما را قبول نکردند!
خدا به همه آگاهی بده

sayeomidvar

New member
بعید میدونم دوباره یه اطلاعیه دیگه تو سایت وزارت بهداشت مبنی بر تغییر کلید در دیگر رشته ها بذارن چون به هر حال وجه اجتماعی درستی برای یک وزارتخونه به خصوص بخش سنجش و آزمونهاش نخواهد داشت که مرتب اطلاعیه و در واقع اصلاحیه اعلام کنن.
در هر صورت ماهم امیدواریم کلید ژنتیک هم اوکی شه.

نه اینطور نیست ، دبیرخانه علوم پایه موظف است هرچی رو به دستش می رسونند روی سایت بزاره. نمی تونند بزارن بگن ببینیم کس دیگه ای ارسال می کنه یا نه. تغییرات مابقی کلیدها به دستشون نرسیده حتماً.

چ

sayeomidvar

New member

خدا از سلطان محمود بزرگتر است
حکایت:
روزی سلطان محمود از کویی گذر میکرد. در راه به مرد نجاری رسید که سخت در حال کارکردن بود.
سلطان محمود نگاهی به نجار کرد و در فکرش تصمیم شیطانی برای اذیت کردن نجار کشید!
سلطان محمود به نجار گفت: فردا صبح دوباره به این منطقه برمیگردم. تو باید 5 کیسه بزرگ براده چوب برای من آماده قرار دهی.
نجار بیجاره درمانده و خسته از یک روز کاری به خانه بازگشت و موضوع را به همسرش عنوان نمود.
همسرش نگران بود و به نجار گفت بیا از همین اکنون شروع به کار کنیم و دیگر وقت را هدر ندهیم.
نجار گفت این امکان ندارد که من تا صبح بتوانم 5 کیسه براده چوبی که سلطان خواسته را آماده کنم من خود به فن نجاری آگاهم محال است. بگذار با آرامش بخوابیم " خدا بزرگتر از سلطان محمود است".
فردا صبح هنگامی که نجار به کارگاهش رفت ماموران سلطان آنجا بودند. نجار نگاهی به آنها کرد.
ماموران که گویی عجله نیز داشتند به نجار گفتند : " سریع یک تابوت چوبی برای سلطان محمود آماده کن، او دیشب فوت کرده است!"
و اینگونه بود که شما مثل "خدا از سلطان محمود بزرگتر است" را می شنوید.

jo-boy

New member
دوستان من به چنتا از اون ایمیلا از جمله 20 .30 و یوسف سلامی متن نامه ای انتقادی فرستادم
و لینک اطلاعیه 15 هم بهشون دادم تا هم خودم کمی آروم شم ! هم حرفمو به اونا زده باشم

saharandishe

New member
خدایا شکرت که این احساس را در ما ایجاد کردی که به خودمون بگیم ما زیر بار حرف زور نرفتیم.
دوستان عزیز دست همه ی شما عزیزان درد نکنه. خدا خیرتون بده. نمیدونید چقدر لذت بخش است که به همه ثابت کنی میتوانی.
همه ی اونهایی که ما را ناامید کردند و سنگ جلوی پای ما انداختند، اشک ما را در آوردند من به همه ی اونها می گم خدا بزرگتر از سلطان محمود است!
داستان سلطان محمود را براتون میگم.
نجما ی عزیز، آقایان محترم کیان خان و جوی مهربان ، همکار محترم و گرامی آقای مهندس حبوبی اجر شما در دنیا و آخرت برای این حرکت از طرف خداوند پاداش گرانبها تر از تشکر ما است.
دست همه ی شما درد نکنه
حالا وظیفه داریم انقدر این موضوع را اطلاع رسانی کنیم شاید رسانه ها به فکر بایفتند و اعلامش کنند. همونهایی که تا لیبی رفتند و گزارش گرفتند ولی حرف ما را قبول نکردند!
خدا به همه آگاهی بده

صمیمانه این موفقیت بزرگ روبه همتون تبریک میگم،:riz304:

saharandishe

New member
دوست عزیز واسه ما که خیلی زحمت کشیدن در کل 1 سوال و حذف کردن...خدارو شکر ، ولی 1 دونه همچین تاثیری هم نداره ها !
منم موافقم،جاداشت بیشترازاین روی این مساله تامل کنن،قطعااین همه اعتراضات گسترده به خاطر1-2تاسوال نبوده!!!!

jo-boy

New member
منم موافقم،جاداشت بیشترازاین روی این مساله تامل کنن،قطعااین همه اعتراضات گسترده به خاطر1-2تاسوال نبوده!!!!

هدف 1 یا 10 سوال نبود از اول هدف اصلی این بود که اینا به اشتباهشون اعتراف کنن و بعد از کلید نهایی
مجبور باشن دوباره اصلاحیه بدن که این خودش کم چیزی نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا