وای چه جالب همه داریم از هم تشکر میکنیم که قانون شکنی کردیم !!!!!!!!! زنده باد همه آنان که برای آزادی فکر و اندیشه سر به خطوط تیره قانون نمیسپارند...
دوستان عزیز در مورد رفتن نماینده های گرایش ها به سنجش پزشکی واقعا هر کاری از دست ما چند نفر بر میامد انجام شد اما ای کاش برای پیگیری جدی تر حداقل کپی یا اسکن صفحاتی رو که در مورد سوالات قابل بحث خودتون داشتین به میل اعتراض میفرستادین!! تا حداقل میشد مستند تر ازتون دفاع کرد!! با این تفاسیر دیگه هم نیاز به حضور همه کسایی که در آزمون شرکت کرده بودند واسه تایید موضوع نبود....!!!
باتوجه به تغییر کلید گرایش بهداشت حالا کم یا زیاد و قرار گرفتن اعلامیه شماره15 روی سایت اصلی سنجش پ! و تاکید شخص دکتر سراجی به پیگیری در مورد سایر رشته ها امید هست که در این گرایشها هم تغیراتی صورت بگیره!!
اما با توجه به اینکه بچه های بهداشت با چنگ و دندان و حتی دعوای لفظی با اساتید بردشون موفق به این اقدام شدن و واقعا مهندس حبوبی گل واسه این کار از حیثیت و شاخصه چهره شدن استفاده کرده بود به این امر نائل شدن!! و اما حضور جناب سراجی هم به عنوان رییس برد بی تاثیر نبوده...
ما هنوز هم برای اینکه 100%موفق شیم راه نرفته زیاد داریم که مهمترینش قانع کردن ریس هر برد تخصصی برای هر گرایشه که خود منم نمیدونم آیا به حرف ما گوش میدن یا باید از ما بهترون بهشون توصیه کنن!!! ما از طرف گرایش ژنتیک با خانوم نجما پیگیر این امر هستیم تا از طریق اساتید سرشناس رشته خودمون این حرکت رو اجرایی کنیم.. اگر هر گرایشی هم همین اقدام رو انجام بدن احتمال پیگیری مطلوب تر بالا میره!!
اما با توجه به پیگیری دوست خوبمون jo-boy از طریق یکی از آشنایانشون در وزارت بهداشت و سفارش پیگیری نامه ما به وزیر امیدوارم دیگه نیاز به این کار نباشه و ایشالا مشکلات همه رشته ها حل شه و ما همه از این به بعد برگردیم رو روال زندگی طبیعیمون!!!
واقعا تو این ایام ماه رمضونی و شبهای احیاء و نبودن زمان کافی به دلیل نیمه تعطیل بودن ادارات... امکان اینکه ما چند نفر به تنهایی بتونیم اقدامی بیش از این انجام بدیم امکان پذیر نبود.. امیدوارم که نتیجه بگیریم..
در آخر هم حالا که بحث تشکر شد من از طرف خودم بدون تعارف از همه کسایی که تا حالا با ما همراهی کردن تا از خط عدالت و حقانیت به خواستمون برسیم.. و مخصوصا از خانوم نجمای نازنین که این چند وقته همه کارا و پیگیری ها به گردن ایشون افتاده و آقای مهندس حبوبی گل که قبلا هم ما باعث زحمتشون شدیم و jo-boy عزیز که با وجود مشکلات فراوان زحمت کشیدن این همه راه تا تهران رو امدن تا ما تنها نباشیم قدردانی میکنم...