اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fateme67

New member
سلام دوستان چرا اسامی رو خواستن اصلا خوب بهش فکر کردین مگه قراره کلید فقط واسه ما تغییر کنه قراره واسه همه اعمال بشه. چه کاسه ای زیر نیم کاسست .
این 1 روال قانونیه اگه اینطوری نمیشد باید تعجب میکردیم واین یعنی اینکه داریم به 1 جاهایی میرسیم پس نگران نباشین برعکس خوشحالم باشین:4d564ad6:

sayeomidvar

New member
از همه ی دوستان خواهش می کنم نظرات مأیوس کننده توی بحث نیاورند و دلشون قرص و محکم و توکلشون به خدا باشه. همه چیز مثبت است و بر وفق مراد در حال جریان لطفا شما هم مثبت بیاندیشید.:4d564ad6::a2d3::riz304:

biochem

New member
دوستان عزیز هرچند بعد از گذشتن 1 هفته هنوز اتفاقی نیفتاده ولی من هم همراهیتون کردم و هم ایمیل زدم و هم اسممو ایمیل کردم تا تعداد معترضین بالا بره. امیدوارم موفق بشید (راستی بعضی چیزایی که واسه بیوشیمی تو نامه اعتراضی نوشتین رو من قبول ندارم، در واقع اعتراض کردن روش یکم ریسک بوده، به هرحال به قول شما اینجا بحث رسیدگی به اصل اعتراضه)

kian

New member
قابل توجه تمام کسایی که احیانا از اینکه بخوان اسمشون رو برای تایید نامه اعتراض به وزارت بهداشت بفرستن!! میترسن!!! از کی یا از چی باید ترسید و برای چی!؟ ما برای گرفتن حق مسلم مون که حداقل 3-4ماه شبانه روز سرو چشم گزاشتیم پای این آزمون و همچنین اثبات علنی اشتباه و بیسوادی عده ای به اصطلاح طراح که حتی متن دقیق منبع و شخصیت علمی نویسنده و دانشجوی واقف به این امر را زیر سوال برده به مسئولین ذیصلاح گوش زد کرده!! نه این افراد دارای بار حقوقی بوده و نه توانایی انجام چنین امری که مثلا مارا ستاره دار بفرمایند را دارا هستن!! و در هیچ محکمه ای توانایی اثبات ادعایشان را نخواهند داشت و نه اینکه درخواست قانونی ما از وزارت بهداشت و سنجش پزشکی امری غیر قانونی و مخالف موازین بوده!!کما اینکه بنده به عنوان یکی از متولیان ارسال نامه اعتراضی به طور قطع اعلام میکنم که توانایی حقوقی ما اعم از قدرت اجرایی و قانون گزار های حمایت کننده از این حرکت از هر کدام از این طراحان بالاتر بوده و برای دفاع از حقانیت خود و هر کدام از افرادی که شاهد مدعای حقیقت انکار ناپزیر گفته های ما در این نامه میباشند در هر محکمه ای حاضر به پاسخ گویی و دفاع از سواد و معلومات خود و درستی متن ارسالی خواهم بود...
درضمن 4-5تا وکیل پایه 1 فوق العاده کار بلد هم از دوستان و آشنایان بنده هستند که با من کار میکنن!! 2تا قاضی نام آشنا هم از اطرافیان ما هستن!! تازه 2تا از نمایندگان مجلس هم که یکشون استاد گل بنده هم هستن و ارادت خاصی به ایشون دارم هم در جریان کار هستن و قراره به ما کمک کنن!! در این صورت هرکی تونست مارو حقوقی ببره پای میز محاکمه من کاملا استقبال میکنم!! هر کدوم از شما هم که مشکلی براتون پیش بیاد من وکلام رو میفرستم دنبالش!! .. حلا ما باید بترسیم یا اونا..

najma

New member
درضمن 4-5تا وکیل پایه 1 فوق العاده کار بلد هم از دوستان و آشنایان بنده هستند که با من کار میکنن!! 2تا قاضی نام آشنا هم از اطرافیان ما هستن!! تازه 2تا از نمایندگان مجلس هم که یکشون استاد گل بنده هم هستن و ارادت خاصی به ایشون دارم هم در جریان کار هستن و قراره به ما کمک کنن!! در این صورت هرکی تونست مارو حقوقی ببره پای میز محاکمه من کاملا استقبال میکنم!! هر کدوم از شما هم که مشکلی براتون پیش بیاد من وکلام رو میفرستم دنبالش!! .. حلا ما باید بترسیم یا اونا..

بچه ها انقدر موضوع را جنایی نکنین ! بابا یه اعتراض ساده علمی از 4 تا دانشجوی درب و داغون زخم خوردس که خواستار تجدید نظر در کلید سوالاتن ! همین !
:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

sayeomidvar

New member

بچه ها انقدر موضوع را جنایی نکنین ! بابا یه اعتراض ساده علمی از 4 تا دانشجوی درب و داغون زخم خوردس که خواستار تجدید نظر در کلید سوالاتن ! همین !

من با نجما موافقم ولی صحبتهای کیان هم برای بعضی بچه ها لازم بود.

najma

New member
بچه ها با توجه به اینکه خیلی هاتون گیج شدید و دقیقا هدف از ایمیل کردن اسامی رو نمیدونید و البته دوستان دیگه هم از تاپیک های دیگه میان تا اعتراض کنن من مجددا متن درخواست اسامی (البته اخرین ویرایش اون رو ) در این صفحه قرار میدم . امیدوارم رفع ابهام بشه ...

با توجه به ارسال نامه اعتراضی به آزمون ارشد پزشکی امسال و ضرورت اثبات جامعیت این اعتراض برای ارائه به سازمان سنجش پزشکی و نیز مراجع ذیصلاح از جمله فراکسیون پزشکی مجلس اعلام حضور اشخاص حقیقی که متن نامه را تایید میکنند ، امری اجتناب ناپذیر بوده ازین رو ما را بر آن داشته تا برای پیشبرد هدف خویش اقدام به جمع آوری امضاء برای تایید این امر اقدام نماییم..
از تمام دانشجویان و شرکت کنندگان ارشد امسال که به هر نحو این نامه را مورد تایید دارند خواهشمند است متن زیر: اینجانب... شرکت کننده در آزمون ارشد پزشکی91 در گرایش... زیر صحت نامه ارسالی را مورد تایید قرار میدهم.. را در یک فایل به 2007wordاز طریق پست زیر ETERAZARSHAD@YAHOO.COM برای ارائه ما به سازمانهای نامبرده ارسال بدارند.
شایان ذکر میباشد که این امر تنها برای تایید وجود اشکال در آزمون مذکور میباشد و هیچ گونه برداشت حقیقی از نام و مشخصات شما صورت نخواهد گرفت.
با تشکر جمعی از نویسنگان نامه اعتراضی به وزیر بهداشت.

آخرین ویرایش:

sayeomidvar

New member
بچه ها با توجه به اینکه خیلی هاتون گیج شدید و دقیقا هدف از ایمیل کردن اسامی رو نمیدونید و البته دوستان دیگه هم از تاپیک های دیگه میان تا اعتراض کنن من مجددا متن درخواست اسامی (البته اخرین ویرایش اون رو ) در این صفحه قرار میدم . امیدوارم رفع ابهام بشه ...

با توجه به ارسال نامه اعتراضی به آزمون ارشد پزشکی امسال و ضرورت اثبات جامعیت این اعتراض برای ارائه به سازمان سنجش پزشکی و نیز مراجع ذیصلاح از جمله فراکسیون پزشکی مجلس اعلام حضور اشخاص حقیقی که متن نامه را تایید میکنند ، امری اجتناب ناپذیر بوده ازین رو ما را بر آن داشته تا برای پیشبرد هدف خویش اقدام به جمع آوری امضاء برای تایید این امر اقدام نماییم..
از تمام دانشجویان و شرکت کنندگان ارشد امسال که به هر نحو این نامه را مورد تایید دارند خواهشمند است متن زیر: اینجانب... شرکت کننده در آزمون ارشد پزشکی91 در گرایش... زیر صحت نامه ارسالی را مورد تایید قرار میدهم.. را در یک فایل به 2007wordاز طریق پست زیر ETERAZARSHAD@YAHOO.COM برای ارائه ما به سازمانهای نامبرده ارسال بدارند.
شایان ذکر میباشد که این امر تنها برای تایید وجود اشکال در آزمون مذکور میباشد و هیچ گونه برداشت حقیقی از نام و مشخصات شما صورت نخواهد گرفت.
با تشکر جمعی از نویسنگان نامه اعتراضی به وزیر بهداشت.

دوستان لطفاً سریعتر اقدام کنین. وقت را از دست ندهید. لطفا نام و نام خانوادگی را به همراه رشته تحصیلی که تو آزمون شرکت کردید بفرستید به ایمیلی که اعلام شد

biotechnologist

New member
بچه ها من اصلا به اون دو سوالی که دوستان واسه بیوتک اعتراض دادن جواب ندادم.چون شک داشتم.با این حال به خاطر بقیه دوستان که به سوال اعتراض داشتن،منم اعتراض دادم.در هر حال اگر سوالات منطقی و صحیح طرح شده بودند حتما وضع همه ما تغییر می کرد.ان شا ا... همه به حقشون میرسن.من که از تابستون پارسال به خاطر ارشد،از همه توانم مایه گذاشتم.این آخریا از پا درد و گردن درد امونم بریده بود.با مشقت هفته آخرو گذروندم.من واسه همه دعا میکنم شمام واسه من دعا کنید.:a2d3:

negar62

New member
باسلام به همه دوستان عزیز . منم اون سوالایی رو که اعتراض دادین اصلأ نزدم . اما امیدوارم بچه ها به حقشون برسن .

najma

New member
سلام . تا این لحظه 88 نفر .
فقط 12 تا دیگه میخوایم . همکاری کنید لطفا بچه ها !

fateme67

New member
من تو کلوپ بچه های ژن و کلا هر تاپیکی که مربوط به موضوع میشد پیام گذاشتم.امیدوارم که بچه ها بیان.نجما جون 100 که شدیم ایشالا بعدش برنامه چیه؟؟

najma

New member
اسم ها فعلا محفوظه و نامه هم در حال پیگیری . اگر لازم شد مافقط اسامی رو به شخص وزیر ارائه میدیم برای تایید صحت نامه .

eli

New member
منم دارم سعی میکنم از بچه های رشتمون کسی رو پیدا کنم متاسفانه هیچکی براش هیچی مهم نیست

sayeomidvar

New member

این خلی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییی است:28:
دوستان همه بیاید اسامی رو بفرستید خواهش می کنم همکاری کنید

sayeomidvar

New member
:smilies-azardl (113:28:من دوتا اسم دیگه فرستادم. از دوستام خواستم برام بفرستند.
اسم دوست دوست دوستم بود
بچه ها امید به خدا داشته باشید

ne11833

New member
منم برای دوستام smsدادم و برای بچه های بیوشیمی به ایمیلها و اکانتشون تو سایت پیغام دادم

shayeste12

New member
سلااااااااااااام منم فرستادم بچه ها:smilies-azardl (113
مشكل سيستمم حل شد

shenya

New member
سایه جان من اسم 5 تا از دوستامو برات ایمیل کردم برای نجما هم فرستادم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا