سلام بچه ها چه خبر؟؟؟تعداد اسامیا بیشتر شدن؟
شماره داوطلبی لازم نیس فقط اسم و گرایشی که شرکت کردین لازمه.بچه ها به نظر من دادن شماره داوطلبی میتونه برای بچه ها مشکل ساز باشه.از کجا معلوم که این 1 تله نباشه.بخصوص با اون طرز برخورد سازمان سنجش. اگه مارک بخورین چی؟ خیلیا از این نگران هستن.یکیش خود من.توی رشته ما 2،3 تا سوال مشکل دار دیگه هست که اگه درست بشه خیلی به نفع منه ولی ... ترجیح میدم ریسک نکنم بخاطر 3 تا سوالی که معلوم نیست درست بشه یا نه و معلوم نیست بعدش چه بلایی سرمون بیارن. ولی برای کسایی که اینکارو میکنن از صمیم دل آرزوی موفقیت دارم و براتون دعا میکنم به هدفتون برسید.:riz304:
بچه ها به نظر من دادن شماره داوطلبی میتونه برای بچه ها مشکل ساز باشه.از کجا معلوم که این 1 تله نباشه.بخصوص با اون طرز برخورد سازمان سنجش. اگه مارک بخورین چی؟ خیلیا از این نگران هستن.یکیش خود من.توی رشته ما 2،3 تا سوال مشکل دار دیگه هست که اگه درست بشه خیلی به نفع منه ولی ... ترجیح میدم ریسک نکنم بخاطر 3 تا سوالی که معلوم نیست درست بشه یا نه و معلوم نیست بعدش چه بلایی سرمون بیارن. ولی برای کسایی که اینکارو میکنن از صمیم دل آرزوی موفقیت دارم و براتون دعا میکنم به هدفتون برسید.:riz304:
چطور باید اینکا رو انجام داد ؟
سلام منم میخوام باشم بگین چکار کنم کلا از موضوع بی اطلاعم
این کارو دیشب کردم اگه کار دیگه ای هم لازمه بگین؟ممنون ایشا... موفق میشیم.برای تایید صحت نامه یارسالی نیازمند تایید نامه توسط اشخاص حقیقی هستیم.لطفا نام وگرایش خود رابه ایمیل eterazarshad@yahoo.com ارسال کنید.
این کارو دیشب کردم اگه کار دیگه ای هم لازمه بگین؟ممنون ایشا... موفق میشیم.
موافقم اتفاقا الان باید نشون بدیم که سر حرفمون هستیم و و اقعا میخوایم حقمونو بگیریم اگه کوتا بیایم در واقع حقو به اونا دادیم و اگر سالهای دیگه دوباره همچین حرکتی بشه دیگه هیچ کی توجه نمیکنه و بهش بها نمیده.ما باید نشون بدیم که حق با ماست و چون حق با ماست خدا با ماست.در تصدیق حرفای کیان منم حاضرم هرجا که شد حرفمو بزنم و نذارم که این حرکتی که کردیم ناتموم بمونه..و این رو فراموش نکنید که عدالتی بالاتر از همه اینایی که ازشون میترسین بر جهان حکم میکنه و اونم عدالت خداس که هیچ کی نمیتونه باش بجنگه.پس خیالتون راحت باشه و به این حرکت ادامه بدین.قابل توجه تمام کسایی که احیانا از اینکه بخوان اسمشون رو برای تایید نامه اعتراض به وزارت بهداشت بفرستن!! میترسن!!! از کی یا از چی باید ترسید و برای چی!؟ ما برای گرفتن حق مسلم مون که حداقل 3-4ماه شبانه روز سرو چشم گزاشتیم پای این آزمون و همچنین اثبات علنی اشتباه و بیسوادی عده ای به اصطلاح طراح که حتی متن دقیق منبع و شخصیت علمی نویسنده و دانشجوی واقف به این امر را زیر سوال برده به مسئولین ذیصلاح گوش زد کرده!! نه این افراد دارای بار حقوقی بوده و نه توانایی انجام چنین امری که مثلا مارا ستاره دار بفرمایند را دارا هستن!! و در هیچ محکمه ای توانایی اثبات ادعایشان را نخواهند داشت و نه اینکه درخواست قانونی ما از وزارت بهداشت و سنجش پزشکی امری غیر قانونی و مخالف موازین بوده!!کما اینکه بنده به عنوان یکی از متولیان ارسال نامه اعتراضی به طور قطع اعلام میکنم که توانایی حقوقی ما اعم از قدرت اجرایی و قانون گزار های حمایت کننده از این حرکت از هر کدام از این طراحان بالاتر بوده و برای دفاع از حقانیت خود و هر کدام از افرادی که شاهد مدعای حقیقت انکار ناپزیر گفته های ما در این نامه میباشند در هر محکمه ای حاضر به پاسخ گویی و دفاع از سواد و معلومات خود و درستی متن ارسالی خواهم بود...
قابل توجه تمام کسایی که احیانا از اینکه بخوان اسمشون رو برای تایید نامه اعتراض به وزارت بهداشت بفرستن!! میترسن!!! از کی یا از چی باید ترسید و برای چی!؟ ما برای گرفتن حق مسلم مون که حداقل 3-4ماه شبانه روز سرو چشم گزاشتیم پای این آزمون و همچنین اثبات علنی اشتباه و بیسوادی عده ای به اصطلاح طراح که حتی متن دقیق منبع و شخصیت علمی نویسنده و دانشجوی واقف به این امر را زیر سوال برده به مسئولین ذیصلاح گوش زد کرده!! نه این افراد دارای بار حقوقی بوده و نه توانایی انجام چنین امری که مثلا مارا ستاره دار بفرمایند را دارا هستن!! و در هیچ محکمه ای توانایی اثبات ادعایشان را نخواهند داشت و نه اینکه درخواست قانونی ما از وزارت بهداشت و سنجش پزشکی امری غیر قانونی و مخالف موازین بوده!!کما اینکه بنده به عنوان یکی از متولیان ارسال نامه اعتراضی به طور قطع اعلام میکنم که توانایی حقوقی ما اعم از قدرت اجرایی و قانون گزار های حمایت کننده از این حرکت از هر کدام از این طراحان بالاتر بوده و برای دفاع از حقانیت خود و هر کدام از افرادی که شاهد مدعای حقیقت انکار ناپزیر گفته های ما در این نامه میباشند در هر محکمه ای حاضر به پاسخ گویی و دفاع از سواد و معلومات خود و درستی متن ارسالی خواهم بود...
سلام دوستان چرا اسامی رو خواستن اصلا خوب بهش فکر کردین مگه قراره کلید فقط واسه ما تغییر کنه قراره واسه همه اعمال بشه. چه کاسه ای زیر نیم کاسست .
سلام دوستان چرا اسامی رو خواستن اصلا خوب بهش فکر کردین مگه قراره کلید فقط واسه ما تغییر کنه قراره واسه همه اعمال بشه. چه کاسه ای زیر نیم کاسست .