اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasem.tabesh

New member
سلام کنکور ژنتیک امسال اشتباهاتی داشته که اگر به آنها رسیدگی نشود موجب خیلی از ناراحتیها برای دانشجویان میشود لذا از تمامی دوستان خواهش مندم که با کمک هم این مشکل را حل کنیم.

بچه ها به نظر من دادن شماره داوطلبی میتونه برای بچه ها مشکل ساز باشه.از کجا معلوم که این 1 تله نباشه.بخصوص با اون طرز برخورد سازمان سنجش. اگه مارک بخورین چی؟ خیلیا از این نگران هستن.یکیش خود من.توی رشته ما 2،3 تا سوال مشکل دار دیگه هست که اگه درست بشه خیلی به نفع منه ولی ... ترجیح میدم ریسک نکنم بخاطر 3 تا سوالی که معلوم نیست درست بشه یا نه و معلوم نیست بعدش چه بلایی سرمون بیارن. ولی برای کسایی که اینکارو میکنن از صمیم دل آرزوی موفقیت دارم و براتون دعا میکنم به هدفتون برسید.:riz304:

fateme67

New member
بچه ها به نظر من دادن شماره داوطلبی میتونه برای بچه ها مشکل ساز باشه.از کجا معلوم که این 1 تله نباشه.بخصوص با اون طرز برخورد سازمان سنجش. اگه مارک بخورین چی؟ خیلیا از این نگران هستن.یکیش خود من.توی رشته ما 2،3 تا سوال مشکل دار دیگه هست که اگه درست بشه خیلی به نفع منه ولی ... ترجیح میدم ریسک نکنم بخاطر 3 تا سوالی که معلوم نیست درست بشه یا نه و معلوم نیست بعدش چه بلایی سرمون بیارن. ولی برای کسایی که اینکارو میکنن از صمیم دل آرزوی موفقیت دارم و براتون دعا میکنم به هدفتون برسید.:riz304:
شماره داوطلبی لازم نیس فقط اسم و گرایشی که شرکت کردین لازمه.

sayeomidvar

New member
دوستان تو رو خدا از چی می ترسید؟
توکلتون به خدا باشه. من که اصلاٌ نمی ترسم. هیچ اتفاقی نمی اقتد. نمره و درصد ما که درست اونها نیست. اونها فقط به تعدادی اسم معتبر که تو آزمون شرکت کردند نیاز دارند که صحت نامه تایید بشه. هرچند له نظر من تو مملکت اسلامی یک نفرم اگر حرف حق بزنه حق با اونه. ما که قرار نیست شهادت بدیم. یه سری سوال اشکال داره با منبع اعلام کردیم. مسئولین عزیز این امر چه یک نفر چه 1000000000 نفر وقتی موضوع درسته باید روش اقدام کنند.
خواهش می کنم نترسید و اسم و رشته امتحانی تون رو اعلام کنید. حداقل دوستا و آشناهایی دارید که برای دست گرمی تو آزمون شرکت کرده اند و یا نتیجه آزمون براشون مهم نیست. به این عزیزان بگید شرکت کنند.

najma

New member

اسم ها محفوظه و فقط برای بررسی صحت اعتراض لازمشون دارن . نگران نباشید .

sayeomidvar

New member
چطور باید اینکا رو انجام داد ؟

دوستان شما از اساتید نامدار رشته ی خودتون که بپرسید بهتون اعضای بورد تخصصی رشته تون رو می گند. اسم دبیر آزمون رشته تون رو هم بپرسید که برای آزمون امسال کدوم یک از این استادها بورد دبیر آزمون بوده. دقیقا مشکل سوالات رشته خودتون رو به دبیر آزمون و اعضای بورد توی یک نامه ایمیل بزنید که همه با هم ببینند نامه برای اعضای دبگه هم رفته.

kian

New member
قابل توجه تمام کسایی که احیانا از اینکه بخوان اسمشون رو برای تایید نامه اعتراض به وزارت بهداشت بفرستن!! میترسن!!! از کی یا از چی باید ترسید و برای چی!؟ ما برای گرفتن حق مسلم مون که حداقل 3-4ماه شبانه روز سرو چشم گزاشتیم پای این آزمون و همچنین اثبات علنی اشتباه و بیسوادی عده ای به اصطلاح طراح که حتی متن دقیق منبع و شخصیت علمی نویسنده و دانشجوی واقف به این امر را زیر سوال برده به مسئولین ذیصلاح گوش زد کرده!! نه این افراد دارای بار حقوقی بوده و نه توانایی انجام چنین امری که مثلا مارا ستاره دار بفرمایند را دارا هستن!! و در هیچ محکمه ای توانایی اثبات ادعایشان را نخواهند داشت و نه اینکه درخواست قانونی ما از وزارت بهداشت و سنجش پزشکی امری غیر قانونی و مخالف موازین بوده!!کما اینکه بنده به عنوان یکی از متولیان ارسال نامه اعتراضی به طور قطع اعلام میکنم که توانایی حقوقی ما اعم از قدرت اجرایی و قانون گزار های حمایت کننده از این حرکت از هر کدام از این طراحان بالاتر بوده و برای دفاع از حقانیت خود و هر کدام از افرادی که شاهد مدعای حقیقت انکار ناپزیر گفته های ما در این نامه میباشند در هر محکمه ای حاضر به پاسخ گویی و دفاع از سواد و معلومات خود و درستی متن ارسالی خواهم بود...

fateme67

New member
قابل توجه تمام کسایی که احیانا از اینکه بخوان اسمشون رو برای تایید نامه اعتراض به وزارت بهداشت بفرستن!! میترسن!!! از کی یا از چی باید ترسید و برای چی!؟ ما برای گرفتن حق مسلم مون که حداقل 3-4ماه شبانه روز سرو چشم گزاشتیم پای این آزمون و همچنین اثبات علنی اشتباه و بیسوادی عده ای به اصطلاح طراح که حتی متن دقیق منبع و شخصیت علمی نویسنده و دانشجوی واقف به این امر را زیر سوال برده به مسئولین ذیصلاح گوش زد کرده!! نه این افراد دارای بار حقوقی بوده و نه توانایی انجام چنین امری که مثلا مارا ستاره دار بفرمایند را دارا هستن!! و در هیچ محکمه ای توانایی اثبات ادعایشان را نخواهند داشت و نه اینکه درخواست قانونی ما از وزارت بهداشت و سنجش پزشکی امری غیر قانونی و مخالف موازین بوده!!کما اینکه بنده به عنوان یکی از متولیان ارسال نامه اعتراضی به طور قطع اعلام میکنم که توانایی حقوقی ما اعم از قدرت اجرایی و قانون گزار های حمایت کننده از این حرکت از هر کدام از این طراحان بالاتر بوده و برای دفاع از حقانیت خود و هر کدام از افرادی که شاهد مدعای حقیقت انکار ناپزیر گفته های ما در این نامه میباشند در هر محکمه ای حاضر به پاسخ گویی و دفاع از سواد و معلومات خود و درستی متن ارسالی خواهم بود...
موافقم اتفاقا الان باید نشون بدیم که سر حرفمون هستیم و و اقعا میخوایم حقمونو بگیریم اگه کوتا بیایم در واقع حقو به اونا دادیم و اگر سالهای دیگه دوباره همچین حرکتی بشه دیگه هیچ کی توجه نمیکنه و بهش بها نمیده.ما باید نشون بدیم که حق با ماست و چون حق با ماست خدا با ماست.در تصدیق حرفای کیان منم حاضرم هرجا که شد حرفمو بزنم و نذارم که این حرکتی که کردیم ناتموم بمونه..و این رو فراموش نکنید که عدالتی بالاتر از همه اینایی که ازشون میترسین بر جهان حکم میکنه و اونم عدالت خداس که هیچ کی نمیتونه باش بجنگه.پس خیالتون راحت باشه و به این حرکت ادامه بدین.

eli

New member
سلام دوستان چرا اسامی رو خواستن اصلا خوب بهش فکر کردین مگه قراره کلید فقط واسه ما تغییر کنه قراره واسه همه اعمال بشه. چه کاسه ای زیر نیم کاسست .

sayeomidvar

New member

من موافقم . از چی می ترسید. بالاتر از خدا هیچ مقامی تو دنیا نیست. توکل کنید به خدا و بیایید با هم بریم جلو. به خدا قسم حقمون رو میگیریم

sayeomidvar

New member
سلام دوستان چرا اسامی رو خواستن اصلا خوب بهش فکر کردین مگه قراره کلید فقط واسه ما تغییر کنه قراره واسه همه اعمال بشه. چه کاسه ای زیر نیم کاسست .

بچه ها همگی باید انتظار این رو میداشتید که اسامی برای اعتراض بخواهند. این طبیعی است. ما باید با اسم خودمون اعتراض کنیم. اسامی لازم برای هر اعتراض است. حالا می خواد بر سر کلید نهایی ارشد پزشکی باشه یا بر سر اعتراض به فلان قانون کشوری. ای یک چیز طبیعی است. بعد از تایید صحت اعتراض از جانب شرکت کنندگان آزمون کلید نهایی انشاا... تغییر می کنه و وارد سیستم تخمین رتبه سازمان سنجش میشه و سیستم فقط از روی شماره داوطلبی وضعیت ما رو کنترل می کنه و نتیجه اعلام میشه. نهایتاً با اعلام نتیجه و با وارد کردن باز شماره داوطلبی نتیجه اعلام میشه.
بابا این داستانها و فکرهای بد را نکنید. قتل که نمی کنید دارید حقتون را می گیرید. حالا یا حقمون را می دهند یا هم نداره من مطمئنم حقمون را می دهند. این رو تجربه گفته. دوستام می گفتند همیشه وقتی درصدهایت رو حساب کنی نتیجه که میاد بازم میبینی درصدهات بیشتر از اونیه که حساب کردی. این یعنی کلید نهایی عوض شده دیگه.

najma

New member

دوستان باز هم تاکید میکنم این گذاشتن اسامی به منزله ی تاییدی بر این قضیه هست که اگر ما در نامه نوشتیم عده ی کثیری هستیم واقعا عده کثیری هستیم .
توی هیچ کجای دنیا به اعتراض افراد ناشناس و نا مرئی رسیدگی نمیشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا