jo-boy
New member
دوستان سازمان سنجش که خم به ابروی مبارک نیاورده به نظرتون نامه رو وزیر بهداشت خونده یانه
به نظر من فعلا زوده که ما منتظر واکنش رسمی باشیم
دوستان سازمان سنجش که خم به ابروی مبارک نیاورده به نظرتون نامه رو وزیر بهداشت خونده یانه
این کاریکی دوسالشون نیس مهتاب؛اگه دقت کنی ب کلیدسوالای سال قبل متوجه میشی؛پارسالم همینجوربود اصلاهم ویرایش نکردن کلیدنهای بعضی از رشته هارو
جو به نظرت چقد طول میکشه تا واکنش اساسی ببینیم؟؟؟یعنی تا حالا نفهمیدن؟؟!!!!!!!!!به نظر من فعلا زوده که ما منتظر واکنش رسمی باشیم
جو به نظرت چقد طول میکشه تا واکنش اساسی ببینیم؟؟؟یعنی تا حالا نفهمیدن؟؟!!!!!!!!!
لینک ها افزایش یافته اما ما کم کار شده ایم لطفا برای دل خودتونم شده این یه کار رو نیبمه کاره رها نکنیمبچه ها یکبار دیگه آدرس 7 سایتی رو که نامه رو گذاشتن به 20 30 بفرستید و ازشون بخواید که اونها هم به احقاق حقوق ما کمک کنن .
2030
@
iribnews
.
ir
و لینک ها :
http://http://www.pezeshki.net/1389-07-21-03-58-43/67/2809-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-91-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.html
جمعی از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم پزشکی در نامه ای به پاسخ نامه سوالات کنکور معترض شدند
نامه تعدادی از شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی91 پیرامون کلید نهایی
.::سلامت نیوز :سرویس خبری: سلامت نیوز:نامه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 91 به دستجردی::.
نامه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 91 به دستجردی
پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع زیست شناسی کشور - از کارشناسی ارشد تا دکترای زیست شناسی: انجمن ها / انجمن علاقمندان به رشته ژنتیک / نا
HSEForum
لطفا عینا لینک ها رو در ایمیل ارسالی کپی پیست کنید .
ضمنا لینک ها رو به خبرگزاری ها هم بفرستید بچه ها !
نامه مردمی به وزیر بهداشت mardomi@behdasht.gov.ir
ایمیل به دفتر رهبر info_leader@leader.ir
مرکز سنجش و آموزش پزشکی info@sanjeshp.ir
ایمیل به خبر گذاری ایرنا : irna@irna.ir
ایمیل به خبر گذاری دانشجو editorship@snn.ir
ایمیل به خبرنامه دانشجویان ایران info@iunews.ir
ایمیل به خبر گزاری دانشجویان ایران info@isna.ir
پیشنهاد سوِژه به خبرگذاری دانشجویان ایران subject@isna.ir
ایمیل روزنامه جام جم info@jamejamonline.ir
[
info@irteb.com
info@sanjeshp.ir
info@sadkhabar.ir
jnn@iribnews.ir
science@yjc.ir
safarifardas@gmail.com
b.yektaparast@gmail.com
با هاپولی پول ها موافق ام چون خودم هم تجربه اش کردم ، ولی همه ی اساتید اینطور نیستن ، من نوشته های شما رو که میخونم یاد داداشم می افتم آخه اونم همیشه از اوضاع ناراضیه ! ولی همیشه امیدوار باشید...دوستان عزیز
این مشکلات در مقاطع ارشد و کنکور کارشناسی ارشد بسیار پیش پا افتاده و کوچیکه. انشالا همه اتون قبول بشید برید ارشد، می بینید وقتی می خایید یه طرح تحقیقاتی انجام بدید استادا چجوری پولشو هاپولی می کنن، می بینید چجوری افراد با پارتی بازی از مصاحبه دکترا قبول میشن، چجوری اساتیدی که مالیخولیای روانی دارن اذیتتون می کنن، می بینید چه حق و ناحقی ها و دانشجو کشی های تو مملکت ما رخ میده، می بینید چجوری دانشجوهایی که هیچی بارشون نیست یه شبه چه پیشرفتی می کنن، می بینید شایسته سالاری ای در کار نیست بلکه همش دستمال سالاریه و ... . دوستان عزیز مشکل مزمن تر از این حرفاست. الکی خودتونو اذیت نکنین. من از اینکارا زیاد کردم چوبش رو هم خوردم. فعلا وضعیت ما مثل اون موش که تو قفس بهش شوک الکتریکی می زدن و براش شرطی شده بود و هیچ تکونی نمی خورد شده.
salam bacheha man y modat b net dasresi nadashtam. alan omadaaam . che khabaaaaaar???? kar name b koja resiiiid??