اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shadyrecords

New member

جدا ؟؟ پس شما خیلی قدر ناشناسید که به راحتی زحمات دوستان رو که پیگیر انتشار نامه هستند زیر سوال میبرید . ما مثل شما عادت نداریم تقدیرمون رو به اسمان و زمین محول کنیم . خودمون براش تلاش میکنیم .
افرین بر شما که انقدر قدر شناسید و لطفا بیخودی قضاوت نکنین که من سرنوشتمبه اسمان و زمین محول کنیم.با این اعتراضی که به این سوال سلولی کردین معلومه چقدر احساسی عمل کردین....در ضمن ربطی نداشت این جوابی که به سوال من دادین!!!لطفا کمی منطقی باشین

jo-boy

New member
افرین بر شما که انقدر قدر شناسید و لطفا بیخودی قضاوت نکنین که من سرنوشتمبه اسمان و زمین محول کنیم.با این اعتراضی که به این سوال سلولی کردین معلومه چقدر احساسی عمل کردین....در ضمن ربطی نداشت این جوابی که به سوال من دادین!!!لطفا کمی منطقی باشین

اگه شما منطقی هستی قبول کن که اون سوال 3 گزینه داره و غیر استاندارده. درضمن اصلا انتظار این برخوردو نداشتم بخدا بی معرفتیه که به کسایی که واسه نامه هم از وقت و هم از جیبشون خرج کردن اینجوری توهین بشه.متاسفم واقعا

shadyrecords

New member
دکتر جعفر نژاد نابغه بیوشیمی هستن این که شکی نیست...تمتم دوستام با اون نتیجه گرفتن...بحث من یک چیز دیگه بود که این خانوم بی جهت شلوغش کردن

shadyrecords

New member
اگه شما منطقی هستی قبول کن که اون سوال 3 گزینه داره و غیر استاندارده. درضمن اصلا انتظار این برخوردو نداشتم بخدا بی معرفتیه که به کسایی که واسه نامه هم از وقت و هم از جیبشون خرج کردن اینجوری توهین بشه.متاسفم واقعا
من توهین نکردم جوی بوی عزیز!!!!من خودمم اعتراض بیوتک نوشتم!!!!خودمم فرستادم به جه...اصلا سو تفاهم پیش اومده فکر کنم...

fateme67

New member
بچه ها من که نامه رو به همه آدرسا فرستادم.جو این نامه الان به دست وزیر رسیده؟؟

fateme67

New member
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا