اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fateme67

New member
بچه ها نامه من رسید به دفتر ریاست جمهوری.من تاعصر دیگه نیستم.خبرای جدید شد بگید.بااااااااااای

jo-boy

New member
متن نامه ارسالی از سوی داوطلبان شرکت کننده در آزمون ارشد گروه پزشکی سال 91 خطاب به وزیر محترم بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی

به نام خدا
سرکار خانم مرضیه وحید دستجردی
وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش
موضوع: رسیدگی به شکایات داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد سال 91 پیرامون کلید نهایی آزمون

با سلام واحترام
ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی توفیق روز افزون خدمت سرکارعالی و همکاران محترم و امید به تعالی هر چه بیشتر نظام بهداشت و آموزش بهداشت کشوربه استحضار می رساند این نامه توسط عده کثیری از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد امسال گرد آوری شده است و امید است که مانند دلسوزی های فراوانتان به نظام بهداشتی و مخصوصا ترویج فرهنگ آموزش بهداشت ، این مقوله را هم با دلسوزی پیگیری کرده و موجبات به ثمر نشستن تلاش چندین ساله دانشجویانی شوید که امیدشان اول به خدا و سپس به مسولین خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری مطالباتشان می باشد.
کنکور ارشد امسال با تمام فراز و نشیبهایش از جمله اجرا شدن عملی قانون طرح اجباری که شاید در نوع خود شوک بزرگی برای دانشجویان محسوب میشد به پایان رسید و داوطلبانی که در آزمون شرکت کردند این انتظار را داشتند که میتوانند پس از تحمل سختی ها به آسانی برسند و نتیجه زحمات خود را بگیرند اما پس از اعلام کلید اولیه و پاسخهای غلط فراوان آن که عموما در همه رشته ها کلیت داشت کمی نا امیدی و تشویش به سراغ داوطلبان آمد که نکند تلاش ما به کلی ضایع شود،اما اکثر داوطلبان از فرصت بوجود آمده اعتراض، استفاده کردند و حقآ از همان منابعی که طراحان محترم سوال را طرح کرده بودند، اعتراضات خود را با اشاره به مستندات از قبیل؛ذکردقیق منبع ،سال چاپ و حتی سطر کتاب مربوطه را به سایت سنجش پزشکی ارسال نمودند که نمونه های آن پیوست است. در این بین داوطلبان، امیدوار به رسیدگی بودند زیرا می دانستند که طراح محترم قطعا کتابی را که رفرنس اعلامی است،مد نظر دارد نه تفکرات خود را ! اما با اعلام کلید نهایی توسط وزارت خانه متبوع تمام امید ها به نا امیدی تبدیل شد نه از آن جهت که ممکن است کسی نتیجه زحماتش را نبیند بلکه از آن جهت که حیثیت علمی و چهره علمی آن وزارت خانه در بین اساتید دانشگاه و بخصوص خود دانشجویان و داوطلبان شرکت کننده در آزمون مورد سوال قرار گرفت و این ابهامات ایجاد شد که مگر نباید طراح محترم سوال همان رفرنس اعلامی را مد نظر قرار دهد؟ که اگر اینطور است پس چرا اعمال نشد و اگر این طور نیست و طراحان محترم به رفرنسهای بین المللی اعتماد و اعتقاد ندارند پس چه بهتر از سالهای آینده مطالعه منابع آزاد را به جای اعلام رفرنس مد نظر قرار دهند و اگر هم قرار بوده به اعتراضات رسیدگی نشود پس چرا این چنین فرصتی به داوطلبان داده شد که آنها با تمام وجود غلط های موجود را مشخص کنند؟ دریغ از اینکه رسیدگی به اعتراضی در کار نیست!
خانم وزیر
بحث ما رفع این ابهام بزرگ در نظام علوم پزشکی کشور بین افراد تحصیل کرده و صاحب نظر است ،نظامی که اعتقاد داریم دانشجو و داوطلب در آن باید بر اساس سطح علمی و توانایی علمی طبقه بندی شود ، نه سلیقه و انتخاب طراح محترم و امید آن داریم که همچون همیشه، سرکارعالی با دلسوزی هایتان به این مسئله شخصا رسیدگی کنید و این لکه را از چهره علمی کشور بزدایید و موجبات تعالی هر چه بیشتر نظام آموزش پزشکی کشور شوید. به پیوست نمونه ای از سوالات رشته های مختلف که به نوعی در کلید نهایی اشتباه پاسخ داده شده اند جهت استحضار آورده شده است.البته با توجه به کم بودن زمان فرصت مناسب برای همه رشته ها پدید نیامد که اعتراضات کتبی خود را اینجا وارد کنند.

وَ لا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْباطِلِ وَ تَكْتُمُوا الْحَقَّ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

جمع کثیری از داوطلبان شرکت کننده درآزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال1391

eli

New member
سلام دوستان منم فرستادم به امید اینکه حداقل متوجه بشن ما................

fateme67

New member
بچه ها نامه من برا دفتر ریاست جمهوری 2باره failشد،10دفه فرستادم تاحالا!!!!!!!!!!:33:

najma

New member
بچه ها مال دیگران هم فیل شده ؟ تعجب میکنم چرا مال من نشد ؟؟
معلومه پرزیدنت منو خیلی دوس داره :whistle:

ne11833

New member
سلام خانوم نجما
قرار بود امروز برید مصاحبه
خب نتیجه چی شد؟

najma

New member
بچه ها بذارید از همین تریبون با صراحت اعلام کنم که با یک مافیای علمی سر و کار داریم .

ne11833

New member
مافیای علمی؟!
خدا به خیر کنه!
من اگه تهران بودم حتما همراهیتون میکردم.

fateme67

New member
هیچی عزیزم چون کسی رو پیدا نکردیم باهامون بیاد به فردا افتاد . ضمن اینکه فعلا یکی از اساتیدی که قرار بود حرفمون رو تایید کنه معلوم شد با بچه های بالا دستش توی یک کاسس . خدا کنه دو تا استاد دیگه که کاندید کردیم قبول کنن .
منم اگه تهران بودم حتما باهات میومدم نجما از دوستامم که آبی گرم نمیشه راضی نمیشن همکاری کنن،واقعا براشون متاسفم.

najma

New member
منم اگه تهران بودم حتما باهات میومدم نجما از دوستامم که آبی گرم نمیشه راضی نمیشن همکاری کنن،واقعا براشون متاسفم.

منم برای دوستام متاسفم . بعضیاشون حتی نرفتن جوابا رو چک کنن . بهشون میگم بچه ها بیاین برین حقمون رو بگیریم :
یکیشون میگه ببین از این حرفا نزن استرس میگیرم
یکیشون میگه آخه فردا میخوام برم مهمونی
یکیشون میگه بیخیال بابا یه چیزی میشه دیگه ....
حالا میفهمم معنی غربت حق علیه باطل رو .
جز خدا هیچکس با ما نیست بچه ها.

fateme67

New member

منم برای دوستام متاسفم . بعضیاشون حتی نرفتن جوابا رو چک کنن . بهشون میگم بچه ها بیاین برین حقمون رو بگیریم :
یکیشون میگه ببین از این حرفا نزن استرس میگیرم
یکیشون میگه آخه فردا میخوام برم مهمونی
یکیشون میگه بیخیال بابا یه چیزی میشه دیگه ....
حالا میفهمم معنی غربت حق علیه باطل رو .
جز خدا هیچکس با ما نیست بچه ها.
همونکه خدابا ما باشه کافیه نجما جون..منم دوستام اصلا چک نکردن جوابارو!!!!!!!!!ولی باز وضعمون بد نیس تا الان که پیشرفتمون بد نبود ایشالا خبرای بهتر بشنویم:smilies-azardl (113

jo-boy

New member
توکلتون به خدا
این روزا یه دعا بکنید که: خدایا اگه من به هر جایی رسیدم این قدرتو بهم بده که جلوی تضییع حقی رو بگیرم و قدرتی که باعث میشه تعصبی قضاوت کنم رو هم ازم بگیر.

epid.1

New member
ba salam va ghabuliye ebadat dustan ye chiziyo mikham begam bara gereftane hagh bazi moghe ham bayad sokut kard vali talash konim chera ke ruzi tedadi az maha ke be omide khoda joze asatide tarrah khahad shod dige in ruz haro tekrar nakonim va sabet konim ke ma paymal konandeye hoghugh daneshjuyan nistim,

sayeomidvar

New member
سلام دوستان
هنوز که خبری از نغییر کلید نهایی نیست
امیدوارم هر چه زودتر یه کاری بکنند آخه چطور باید تو آزمون ارشد یک کشور انقدر سوالات اشکال داشته باشه و بعد هم رسیدگی ننکنند!!!؟؟؟؟

eli

New member
دوستان سازمان سنجش که خم به ابروی مبارک نیاورده به نظرتون نامه رو وزیر بهداشت خونده یانه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا