fateme67
New member
درسته نجما جان از انرژیatpاستفاده نمیشه تو مرحله طویل سازی از انژی هیدرلیز gtp استفاده میشه نه هیدرولیز پپتیدیل trna من تو مجد بخش پروتئین سازی رو دیدم.اگه حق با شما باشه در این صورت هر دو گزینه2و3درست باید باشن.شما نظرت اینه؟درمورد سوال 48هم قبول دارم که هردو گزینه2و4میتونن درست باشن.ولی خب گزینه 2 رو صحیح تر و پرکاربردتر میبینم تو pgd.چون تو گزینه 4 فقط بیماریهای وابسته به xمطرحه و گزینه2 جامع تر و کامل تره.اتفاقا سوال 74 بر طبق رفرنس به هر دو گزینه اشاره داره چرا که همونطور که میدونید آنزیم پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودش رو در مرحله طویل سازی دقیقا دقیقا و دقیقا از هیدرولیز پپتیدیل-trna دریافت میکنه و نه از هیدرولیز atp .
توی مجد هم همین نوشته شده . اگر کسی مخالف لطفا با دلیل بگه پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودش رو برای سوار کردنن زنجیر پلی پپتیدی روی آمینوآسیل-trna
از کجا میاره .
ضمنا علاوه بر رفرانس ذکر شده من سوال رو از دکتر ج نژاد پرسیدم و در جزوه ی دکتر عبادی هم موجوده . باز هم دلیل بیارم ؟؟؟؟؟؟
سوال 48 : هم که اگر توی آزمایشگاه ژنتیک و مراکز مشاوره هم یه رفت و اومد کوچیکی داشته باشید میبینید دقیقا اندیکاسیون های pgd چیه . در خود کتاب امری هم به این موضوع کاملا اذعان شده .