Hobbit
New member
دوست گرامی love virology عزیز!هابیت شما روان پرویش نیستی ایشون من میشناسم شخصی نیست که توهین کنن/ شما متر و معیارات مشخص نیست روز نخست اگر یادت باشه مردد بودی برای این رشته اون موقع هم گفتم خوب فکراتو بکن که وسط راه سرد نشی/ باور کن شخصه که تعیین میکنه سلولی مولکولی چیه تره براش خورد نمیکنن دوستم این رشته ارشد میخونه بهش پایان نامه پی اچ دی دادن با دانشگاه علوم پزشکی کار میکنه/ یکی دیگه از دوستام با دکتر نصر رویان کار میکنه فقط باید تلاش کنی / اگر بگیم این چیه اون چیه چیزی درست نخاهد شد شعار نیست چون تلاش و پشتکار مقدس تر از درجا زدن و بیهوده بودنه//
من پست های بعدی رو ک خوندم واقعا از این حرفتون دلم گرفت!شما ب این لفظ کاربرvet lab ک بدون اهانت کردن گفتن"برای خودشون هم استدلال های جالبی میارن و.."اینجوری واکنش نشون میدین اونوقت در دفاع از دوست عزیزتر از جانتون ک پستشون سرتا پاش توهین مستقیم بود بمن میگین ایشون توهینی نکرده تویی ک متر و معیارات مشخص نیس!!!
باشه بنده متر و معیارام معلوم نیس و بقول شما بنده فقط سه ماهه ک دارم واس ارشد میخونم پس طبق نسخه ی تجویز شده ی شما درک درستی ازین رشته ندارم ،ولی جالب شد ک حرفای کاربر عزیز بیوتک حکمت،ک هم سنشون از ما بیشتره و هم تجربه و سوادشون درین رشته و هم اینکه فارغ التحصیل هستن و میتوننن محیط گل و بلبل دانشگاهو از محیط خشکسالی خارج از یونی از هم تمییز بدن هم همین حرفارو میگفتن!
بنده روی صحبتم با شما نیس و ب شخصیت شما ایمان دارم اما لطفا ب دوست عزیزتر از جانتون بگین جناب حکمت بیوتک از بزرگان تو این زمینه هستن و سنشون هم از ما بیشتره پس اومدن ب ایشون هم برچسب بزنن مراعات کنن لطفا!
آخرین ویرایش: