آهنگ پیشواز

nanaz

New member
آهنگ پیشواز الانت چیه ؟
کد؟
ایرانسل یا همراه اول ؟
شاد دوست داری یا غمگین ؟
آهنگ پیشوازی هست که ازش خاطره داشته باشی ؟

sepid71

New member
چیکه چیکه
فرزاد فرزین
ایرانسل
2211104

بستگی دارد هرچی خوشم بیاد میذارم.

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
کد هم بذار لطفا :28:

من :
الان:آهنگ "نباشی" از محسن یگانه - کد: 3311480- ایرانسل

از اینا خاطره دارم :
عشق من- حامد پهلان - کد: 5515169- ایرانسل
قرار - رضا هاشمیان - کد : 5511396- ایرانسل

ROJO

New member
به سن و سال ما که نمیخوره ازین کارا ،ولی شما جوونا اهنگ بیکلام بذارید ، میای ز میزنی به بعضیا یهو :14:...

nanaz

New member
به سن و سال ما که نمیخوره ازین کارا ،ولی شما جوونا اهنگ بیکلام بذارید ، میای ز میزنی به بعضیا یهو :14:...

:25r30wi:
من که فقط واسه ایرانسلم آهنگ میذارم که مختص دوستامه:smiliess (8):

واسه همراه اولم نمیذارم چون هر بار گذاشتم یا بابام گیر بهم داد یا استادم . عاشقانه میذارم میگن ها چته عاشق شدی؟ بچگانه میذارم میگن دختر پ تو کی میخوای بزرگ شی . غمگین میذارم میگن وووووو اشکمون دراومد . شاد میذارم میگن اعصاب نداریم آهنگ شاد واسمون میذاری. :sad:

nanaz

New member
یه سری آهنگ پیشواز بچگانه گذاشته بودم (عروسک من - از چیه و چرا - کد : 7712131[البته اونموقع کدش یه چی دیگه بود و شعرش کامل بود]) ، یه استادام زنگ زد کار فوری داشت . گوشی منم سایلنت:14: . عاقا وقتی فهمیدم آقای دکتر زنگ زده ، سرخ و سفید شدم و با خجالت رفتم دفترش که ببینم چکارم داشته ، یعنی تا منو دید نمیدونست بخنده ، سرم داد بکشه ،دیگه داشت از سرش دود بلند میشد . گفت خو دختر من به تو چی بگم ؟ مثلا ارشدی و شاگرد ممتاز ، آخه این آهنگه چیه گذاشتی ؟ منم سرم پایین و خندمو کنترل میکردم و آروم میگفتم ببخشید . آخه از این استادا بود که باهاش رودروایسی داشتم . دیگه آخرش خودشم خندش گرفته بود ، گفت حالا راستشو بگو خودت خوندیش ؟(صدای منم خیلی نازک و بچگانه است)، دیگه یعنی اینو که گفت دوستم دیگه نتونست خودشو کنترل کنه قهقهه سر داد. منم که اینجوری :5: استاااااااااااااااااااااااد ؟:p7977cujr38iyymsu8:خلاصه خاطره ای شد واسه ما.
دیگه از اون موقع متنبه شدم و شماره ایرانسلمو به استادام ندادم !!!! :thumbsupsmileyanim:[ خو چیه ؟ انتظار داشتید از آهنگ پیشوازم بگذرم ؟]

fmmohammadi

New member
من آهنگ پیشواز ندارم!!!!!!!!!پول ندارم بزارم

شوخی کردم دوست ندارم آخه زنگ خور ندارم برا کی بزارم رفیقام بیپولن همش تک میزنن

nanaz

New member
عزیزم منم آنچنان زنگ خوری ندارم ولی میذارم واسه خودم جالبه آخه .:black_eyed:

بالا