ممنون دکتر
منم از لایتنر خیلی راضی ام
تجربه ی 10 سالمه
مطلب یا لغتی رو که با لایتنر یاد گرفتم هنوزم تو ذهنمه ، وقت گیر هست یه کمی اما عوضش خیلی خوب جواب میده
اینو به جرات می تونم بگم
اینم عکس جعبه هااام ...
دوتاشو اون سالای کنکور از قلم چی گرفتم اون 3 تا هم که مقواییه ، خودم ساختم :a2d3: ( واسه اینکه همه ی مطالبو نمی تونم تو یه جعبه بذارم مثلا لغتا یه جعبه، ژنتیک یه جعبه و ... :black_eyed: )
![]()
سلام خیلی عالی بود ممنون
فلش کارتای درسای مختلف رو چطوری باید گذاشت؟باید برای هر درس جعبه ی مختلفی داشت یا همین طوری قاطی باشه؟:smiliess (11):؟
من کل کتاب امری رو خلاصه نویسی کردم :|
کاش از روش پرسش و پاسخی که شما گفتین استفاده می کردم
ممنون دکتر
منم از لایتنر خیلی راضی ام
تجربه ی 10 سالمه
مطلب یا لغتی رو که با لایتنر یاد گرفتم هنوزم تو ذهنمه ، وقت گیر هست یه کمی اما عوضش خیلی خوب جواب میده
اینو به جرات می تونم بگم
اینم عکس جعبه هااام ...
دوتاشو اون سالای کنکور از قلم چی گرفتم اون 3 تا هم که مقواییه ، خودم ساختم :a2d3: ( واسه اینکه همه ی مطالبو نمی تونم تو یه جعبه بذارم مثلا لغتا یه جعبه، ژنتیک یه جعبه و ... :black_eyed: )
ســـــــــــــلام مهنام جون........
باید فیش هارو هر روز بخونی و شما واسه هر درسی یه جعبه لایتنر داشتی...
فرصت میکردی هر روز همه ی جعبه هارو بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واست سخت نبود؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خوشحالم از اینکه رضایت دارید.
من هم به مدت 3-4 سال از جعبه ی دست ساز خودم استفاده می کردم!
اینکه از درس خوندن با کمک جعبه ی یادگیری لذت ببرید شرطه، و نه الزاما استفاده از برند خاصی!
موفق باشید
ممنونم
من سال اول دبیرستان که بودم تابستان میخاستم بخونم برای دوم دبیرستان رشته تحربی و ورود به دبیرستان نمونه دولتی ...با کارتن بیکویتی که پدرم خریده بود شروع کردم و لاییتنر درست کردم برای زبان..اینقدر خوب بود که درسای دیگه هم باهاش انجام دادم و قبول هم شدم.
الان دارم برای زبان همین کارو میکنم ولی نه از طریق کارتن روی ورقه کلمت زبانو خط به خط مینویسم و بعد کامل کردن کلمات اینقدر با مداد آزمون خطا انجام میدم تا تمام کلماته یه مهارته لزگی رو برای ارشد یاد بگیرم
ممنون
این آموزش رو ببینید،
جعبهی لایتنر چیست و چطور یک جعبه لایتنر بسازیم؟ | بغبغو
آموزش این سایت با آموزش شما فرق میکنه اشکالی نداره از اون استفاده کنیم آخه راحت تره
آموزش این سایت با آموزش شما فرق میکنه اشکالی نداره از اون استفاده کنیم آخه راحت تره
30min جان هیچ فرقی نداره ها!
من الان جفتشونو خوندم
هر دوتا یکیه :rose:
حداقل من که خوندم تفاوتی ندیدم
شما به روش همون سایت عمل کن ، چون احتمالا توضیح اون برات واضح تر بوده ...
بعد که کار کردی باهاش یکی دو هفته ، برگرد بیا توضیحات دکتر رو بخون میبینی جفتش یکیه