آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

mehsad

New member
مگه روز مصاحبه باید از مدارکمون پرینت و کپی بگیریم؟
مگه نباید رو سی دی تحویل بدیم؟ اینهمه مدک باید رو کاغذ ارائه بدیم

30s2mars

New member
بچه ها من فقط ی مقاله دارم خیلی سی وی ضعیفه نه؟

من همون یه مقاله هم ندارم. تازه امروز فرستادم یه ژورنال داخلی به امید اینکه یه ماهه اکسپت بشه. بگرد توی آشناها و اینا ببین میتونی یه سابقه کار یا یه سابقه تدریس یا سابقه کار تو آزمایشگاه گیر بیاری؟ یه ماه مونده خیلی کارا میشه کرد.

silk

New member
بچه ها من فقط ی مقاله دارم خیلی سی وی ضعیفه نه؟

با اعتماد بنفس حضور پیدا کنید، خیلی از بچه هایی که تازه دفاع کردن همون 1 مقاله رو هم ندارن. خیلی هم عالی هستین.امید بخدا...:thumbsupsmileyanim:

ems

New member
سلام
طبق گفته رئیس مرکز سنجش پزشکی امسال ظاهراً مصاحبه رو به دانشگاه ها واگذار کردند
از بچه ها کسی هست که صحت و سقم اطلاعات خبر داشته باشه
منظور از دانشگاه ها یعنی اینکه هر دانشگاهی جدا مصاحبه رو برگزار می کنه مثل وزارت علوم
پارسال که من شرکت کردم مصاحبه ها در سالن همایش رازی تهران انجام شد
از بچه های پرستاری

sadra.s

New member
من همون یه مقاله هم ندارم. تازه امروز فرستادم یه ژورنال داخلی به امید اینکه یه ماهه اکسپت بشه. بگرد توی آشناها و اینا ببین میتونی یه سابقه کار یا یه سابقه تدریس یا سابقه کار تو آزمایشگاه گیر بیاری؟ یه ماه مونده خیلی کارا میشه کرد.

بالاخره ما نفهمیدیم سابقه کار دولتی امتیاز منفی داره یا امتیاز مثبت؟مگه سابقه کار آزمایشگاهی هم امتیاز داره؟

30s2mars

New member
بالاخره ما نفهمیدیم سابقه کار دولتی امتیاز منفی داره یا امتیاز مثبت؟مگه سابقه کار آزمایشگاهی هم امتیاز داره؟

http://sanjeshp.ir/PhD/phd_92/Pages/announces07.pdf
این چیزاییه که باید داشته باشی. منظور از تجارب حرفه ای کاریه که مرتبط با رشتت باشه. آزمایشگاه هم شاملش میشه. والا رشته شما رو نمیدونم، توی رشته ما یه آقایی بوده که مسئول آزمایشگاه بوده مصاحبه گرفته 130 از 150.

30s2mars

New member
سلام
منظور از دانشگاه ها یعنی اینکه هر دانشگاهی جدا مصاحبه رو برگزار می کنه مثل وزارت علوم
از بچه های پرستاری

آره منم دیشب یه خبری خوندم احساس کردم میخوان این کارو بکنن. این که خیلی بده. حداقل رتبه ها رو بزنن که بدونیم ارزش این شهر اون شهر رفتن داره یا نه.

ems

New member
افشین از بچه های پرستاری
بچه های گروه علوم پزشکی
با سلام و عرض ادب مجدد
به عنوان کسی که تجربه دو سال شرکت در مصاحبه آزمون دکتری وزارت بهداشت دارم چند نکته رو یاد آور می شوم
اول اینکه هر نمره شما چه مصاحبه و چه کتبی می تونه حداکثر 9 نفر رو جلو و عقبت تر از شما بیندازه
برای مثال من پارسال نمره کلم 246 بود و رتبه 123 شد و دوستم با نمره کل 294 رتبه اش 32 شد و قبول شد
این مسئله نشون می ده که هر نمره ای که کسب می کنید چقدر در نمره کل تاثیر گذار هستش
دوم نمره مصاحبه کلا 50 نمره داره که بعد از جمع کردن ضرب در سه می شه برای مثال کسی که رتبه کل 26 می شه در مجموع نمره کل 72 رو کسب می کنه
نحوه امتیاز بندی به این صورته که در کل مقاله 10 امتیاز، سابقه تدریس، آموزش، مدیریت 10 امتیار، سابقه کار برای کسانی که کارمند هستند یا به صورت قراردادی کار می کنند در مجموع 3.25 امتیاز، نمره معدل ارشد در مجموع 1.7 متیاز، نمره زبان در مجموع 1.7 امتیاز، نمره خود مصاحبه اعم از فن بیان، خصوصیت، تسلط بر مطالب و غیره در مجموع 15 امتیاز
این رتبه بندی اهمیت نمره خود مصاحبه رو نشون می ده یعنی کسی که نمره کامل از مصاحبه رو بگیر در مجموع 45 امتیاز کسب می کنه پس حواستون جمع باشه که بر مطالب احاطه داشته باشید
گروه مصاحبه کننده سعی می کنند از داخل پاسخی که شما به سوالات آنها می دید مجددا سوال کنند یعنی استفاده از روش انعکاس در مصاحبه پس دقت کنید که پاسخی که می دید کلمات مبهم توش نباشه که در این صورت از همان کلمات از شما سوال می کنند
مطلب بعدی اینکه نداشتن استرس هنگام پاسخ گویی نکته حایز اهمیتی که برای گروه مصاحبه کننده بسیار مهم است
اگر جواب سوالی رو بلد نیستید سعی نکنید که بر هر صورت به اون سوال پاسخ بدید گفتن اینکه اطلاعی از این موضوع ندارم به مراتب ارزشمندتر می باشه
اگر ریز نمرات مصاحبه رو هم خواستید برام میل کنید تا براتون ارسال کنم
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام
از بچه های پرستاری

اگه همچين چيزي بود گروههاي هر شهر خودشون خبردار ميشدن...گروه ما كه همچين خبريا رو نداشتن

ems

New member
افشین از بچه های پرستاری
بچه های گروه علوم پزشکی
با سلام و عرض ادب مجدد
به عنوان کسی که تجربه دو سال شرکت در مصاحبه آزمون دکتری وزارت بهداشت دارم چند نکته رو یاد آور می شوم
اول اینکه هر نمره شما چه مصاحبه و چه کتبی می تونه حداکثر 9 نفر رو جلو و عقبت تر از شما بیندازه
برای مثال من پارسال نمره کلم 246 بود و رتبه 123 شد و دوستم با نمره کل 294 رتبه اش 32 شد و قبول شد
این مسئله نشون می ده که هر نمره ای که کسب می کنید چقدر در نمره کل تاثیر گذار هستش
دوم نمره مصاحبه کلا 50 نمره داره که بعد از جمع کردن ضرب در سه می شه برای مثال کسی که رتبه کل 26 می شه در مجموع نمره کل 72 رو کسب می کنه
نحوه امتیاز بندی به این صورته که در کل مقاله 10 امتیاز، سابقه تدریس، آموزش، مدیریت 10 امتیار، سابقه کار برای کسانی که کارمند هستند یا به صورت قراردادی کار می کنند در مجموع 3.25 امتیاز، نمره معدل ارشد در مجموع 1.7 متیاز، نمره زبان در مجموع 1.7 امتیاز، نمره خود مصاحبه اعم از فن بیان، خصوصیت، تسلط بر مطالب و غیره در مجموع 15 امتیاز
این رتبه بندی اهمیت نمره خود مصاحبه رو نشون می ده یعنی کسی که نمره کامل از مصاحبه رو بگیر در مجموع 45 امتیاز کسب می کنه پس حواستون جمع باشه که بر مطالب احاطه داشته باشید
گروه مصاحبه کننده سعی می کنند از داخل پاسخی که شما به سوالات آنها می دید مجددا سوال کنند یعنی استفاده از روش انعکاس در مصاحبه پس دقت کنید که پاسخی که می دید کلمات مبهم توش نباشه که در این صورت از همان کلمات از شما سوال می کنند
مطلب بعدی اینکه نداشتن استرس هنگام پاسخ گویی نکته حایز اهمیتی که برای گروه مصاحبه کننده بسیار مهم است
اگر جواب سوالی رو بلد نیستید سعی نکنید که بر هر صورت به اون سوال پاسخ بدید گفتن اینکه اطلاعی از این موضوع ندارم به مراتب ارزشمندتر می باشه
اگر ریز نمرات مصاحبه رو هم خواستید برام درخواست شو میل کنه تا براتون ارسال کنم
با تشکر

آخرین ویرایش:

sadra.s

New member
http://sanjeshp.ir/PhD/phd_92/Pages/announces07.pdf
این چیزاییه که باید داشته باشی. منظور از تجارب حرفه ای کاریه که مرتبط با رشتت باشه. آزمایشگاه هم شاملش میشه. والا رشته شما رو نمیدونم، توی رشته ما یه آقایی بوده که مسئول آزمایشگاه بوده مصاحبه گرفته 130 از 150.

منم لیسانسم آزمایشگاهیه.یه کوچولو سابقه کاری هم دارم.این که میفرمایید اون مسئول آزمایشگاه از 150 نمره ، 130 گرفت ،فقط و فقط بخاطر پستش این نمره رو گرفت یا امتیازای دیگم داشت؟

varia

Well-known member
ئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی تاریخ اعلام نتیجه اولیه آزمون دکترای تخصصی علوم پزشکی و ظرفیت این آزمون را اعلام کرد.
با اشاره به برگزاری آزمون دکترا در یکم آبان ماه افزود:‌ کلید سوال‌ها روی سایت سنجش وزارت بهداشت، قرار داده شده است.
وی بااشاره به بررسی اعتراضات داوطلبان طی امروز و فردا -18 و 19 آبان ماه، گفت: نتایج اولیه این
آزمون 12 آذر ماه اعلام خواهد شد و نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه که از تاریخ 23 تا 29 آذرماه توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد در تاریخ چهارم بهمن ماه اعلام می‌شود.
پورکاظمی بااشاره به رقابت 8295 نفر در این
آزمون درمورد ظرفیت پذیرش اظهار کرد: ظرفیت نهایی این آزمون 1324 نفر است

اینجا رو توجه کردید!

بالا