آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

ُسلام...من باكتري امتحان دادم.... دقيقا نميدونم رنج نمرات شما چطوريه اما نمره ي نود واسه مصاحبه ش گويا خوب بوده... مدير گروه ما هر سال واسه مصاحبه دعوت ميشد ...ميگفت معمولا حرف اولو نمره ي فرد ميزنه و مصاحبه فقط رتبه افراد قبول شده رو جابجا ميكنه و نميتونه كسي كه جز قبولي ها هست رو از رنج قبولي خارج كنه...من اينجا ديدم بچه ها نوشتن واسه رشته هاشون مصاحبه خيلي اثر داشته و گاهي حق خوري شده اما واسه رشته باكتري من به اين شدت نشنيدم و خداروشكر ميكنم ! .... انشالله كه امسال شمام قبول شي منم قبول شم !
ممنون از پاسخ
خدا گواه نمیدونم درست یا اشتباه ولی خدا گواه تنها امیدم ب نتیجه قبولی شاید از وضعیتی که دارم رها بشم مجال داستان زندگیم اینجا نیست اما خدا میدونه برای این آزمون خیلی تلاش کردم و شرایط خیلی سختی رو به خانوادم تحمیل کردم شاید به دعای دلای صاف شما ها خدا دست منم بگیره خودش اون بالا میدونه شرایط منو امیدوارم ناامیدم نکنه که به جان خودش دیگه دستم از چاره کوتاست و خیلی خسته ام
آرزوی قلبیم قبولی همه شما دوستان صادق و عزیز است ایشالا که نتیجه بگیرید
التماس دعا دارم هر روز تا اعلام نتیجه نهایی شده واسم دلهره نمیدونم

کارولین

New member
ممنون از پاسخ
خدا گواه نمیدونم درست یا اشتباه ولی خدا گواه تنها امیدم ب نتیجه قبولی شاید از وضعیتی که دارم رها بشم مجال داستان زندگیم اینجا نیست اما خدا میدونه برای این آزمون خیلی تلاش کردم و شرایط خیلی سختی رو به خانوادم تحمیل کردم شاید به دعای دلای صاف شما ها خدا دست منم بگیره خودش اون بالا میدونه شرایط منو امیدوارم ناامیدم نکنه که به جان خودش دیگه دستم از چاره کوتاست و خیلی خسته ام

دوست خوبم متنتو خوندم باور کن همه ماها یه جوریایی مثل تو شرایط سختی رو گذروندیم به هرحال الان همه چیز رو باید سپرد دست خدا و اون پاسخنامه ای که خونه هاشو سیاه کردیم . منطقی باشیم ! اگه خدایی نکرده قبول نشیمم اتفاقی نیوفتاده . یه لحظه خودتو تو فضا تصور کن تو نیمکره شمالی تو قاره اسیا تو کشور ایران و تو یکی از شهراش تو اگه تو یه امتحان کوچیک قبول نشی هیچ اتفاقی برای دنیا نمی افته همه چیز سر جاشهمیخوام بگم خودتو با افکار نا امید کننده داغون نکن . دوست من اینجا دیگه توکل و همه امیدت به اونی باشه که تو همه لحظه ها باهات بوده و تو رو میدیده همون الرحمن الراحمین عالم همه چیزو همه اسباب و علل رو برای اینکه پاسخ تلاشتو بگیری به خدمت تو در خواهد آورد .
بهش ایمان داشته باش .مطمئن باش و آرام...
موفق باشی

silk

New member
ممنون از پاسخ

انشالله خداوند خیر رو در قبولیت قرار بده دوست عزیز...دکتری پایان راه نیست آغازه

ممنون از پاسخ

البته اگه فرض رو بزاريم بر اينكه مصاحبه كنندده ها نمرات كتبي رو نميدونن و عادلانه قضاوت ميكنن پس به نظر من هنوز دستتون از چاره كوتاه نيست و مصاحبه مواردي داره كه نياز هست توي اين زمان باقي مونده روش تمركز كنيد و وقتتونو الكي به فكراي بد هدر نديد.... توي سالهاي قبل از بچه هاي ما چندتا لغت تافل و 504 پرسيده بودن پس ميشه اونارو مرور كرد....از عده اي خاسته بودن پايانامه شونو به انگليسي توضيح بدن پس بايد براي اين مورد هم آماده شد...از بعضي ها سوال درسي پرسيده بودن پس مرور مطالبي كه تا الان خونديم بسيار مهمه كه اونروز فراموش نشده باشه... كتابهاي لاتيني كه ازمون ميخان روز مصاحبه بخونيم و ترجمه كنيم معمولا براي هر رشته مشخصه پس بايد اين روزا روي متناي اون كتابا تمرين كرد.... تمرين كرد كه كه چطوري حرف زد و چطوري مطالبو توضيح داد....خلاصه كه اگه يكمي فكر كنيد ميبينيد كه اگه كل اين يه ماه تا مصاحبه رو هم وقت بزاريد بازم وقت كم مياريد پس به جاي فكراي منفي دنبال امتيازات مصاحبه باشيد

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
سلام خوبيد دوستان؟متاسفانه من نتونستم شركت كنم امسال

کارولین

New member
البته اگه فرض رو بزاريم بر اينكه مصاحبه كنندده ها نمرات كتبي رو نميدونن و عادلانه قضاوت ميكنن پس به نظر من هنوز دستتون از چاره كوتاه نيست و مصاحبه مواردي داره كه نياز هست توي اين زمان باقي مونده روش تمركز كنيد و وقتتونو الكي به فكراي بد هدر نديد.... توي سالهاي قبل از بچه هاي ما چندتا لغت تافل و 504 پرسيده بودن پس ميشه اونارو مرور كرد....از عده اي خاسته بودن پايانامه شونو به انگليسي توضيح بدن پس بايد براي اين مورد هم آماده شد...از بعضي ها سوال درسي پرسيده بودن پس مرور مطالبي كه تا الان خونديم بسيار مهمه كه اونروز فراموش نشده باشه... كتابهاي لاتيني كه ازمون ميخان روز مصاحبه بخونيم و ترجمه كنيم معمولا براي هر رشته مشخصه پس بايد اين روزا روي متناي اون كتابا تمرين كرد.... تمرين كرد كه كه چطوري حرف زد و چطوري مطالبو توضيح داد....خلاصه كه اگه يكمي فكر كنيد ميبينيد كه اگه كل اين يه ماه تا مصاحبه رو هم وقت بزاريد بازم وقت كم مياريد پس به جاي فكراي منفي دنبال امتيازات مصاحبه باشيد

وای نهههههه
تورو خدا من هنوز خستگیم در نرفته
زبانمم (صحبت کردنم) افتضاحه خدا کنه از من سوال درسی نپرسن که اعصابشو ندارم بخدا!!!!:mad_majidonline:

varia

Well-known member
:sad:
سلام دوستان
من می خوام امسال آزمون دکترای سلولی ملکولی شرکت کنم ولی لودیش خیلی سنگینه کتاب دیگه ای می شناسید بهم معرفی کنید؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

برا سلولی مولکولی لودیش بهترین و جامع ترین هست ولی چون حجیمه میتونید کتاب زیست سلولی مولکولی دکتر مجد رو هم بخونید و یا مجید مهدوی. ولی فک کنم برا این رشته لااقل باید سلولی مولکولی دکتر مجد رو بخونید چون مهدوی تقریبا میشه گفت خلاصه هست.

هیراد

New member
سلام بچه ها چرا بچه های ویروس شناسی اینقد تو ابن سایت کم فروغ هستند بچه های گرایش های دیگه بگن سطح سئوالات ایمنی بیوشیمی و سلولی مولکولی چطور بوده

Soroush Star

New member
سلام دوستان

همه پیامهاتونو خوندم ( با آرزوی قبولی برای همه دوستان) :painting:

من هم انشاالله برای دکترا امتحان میدم

shabnam_m

New member
سلام يه سوال پيش پا افتاده با اجازتون، اگه ارشد از وزارت علوم باشه ميزان قبولي از مصاحبه دكتراي بهداشت چقدره؟

sadra.s

New member
سلام بچه ها چرا بچه های ویروس شناسی اینقد تو ابن سایت کم فروغ هستند بچه های گرایش های دیگه بگن سطح سئوالات ایمنی بیوشیمی و سلولی مولکولی چطور بوده

بی فروغن چون امتحان ویروس امسال واقعا عجیب غریب بود.ظاهرا همگی افتضاح زدند.اون از سوالات بیوشیمی،ایمنیشم که همش ویروس بود.خود ویروس هم نسبتا سختتر شده بود.سلولی و مولکولی و آمار و اپیدم که هیچوقت روش حساب باز نمیشه کرد.خدا کنه مصاحبه کننده ها عوض نشده باشند.با اینحال به نظرم اگه تا 12 آذر تحمل ندارید،بیاید همینجا یا درصداتونو بگید یا نمره هاتون.اگه خواستید من از خودم شروع میکنم.

sadra.s

New member
اون عزیز ویروس شناسی که میگفت ویروسشو 90-85 زده اگه دوتا درصد بالای 60 داشته باشه مطمئن باشه قبوله.پس بیاد اینجا و درصداشو بگه تا بقیه بچه ها خودشونو بسنجند.

هیراد

New member
من ک خودم از بیوشیمی واقعا نا امید شدم کلی براش زحمت کشیدم ولی بازم راضی نبودم

sadra.s

New member
من ک خودم از بیوشیمی واقعا نا امید شدم کلی براش زحمت کشیدم ولی بازم راضی نبودم

به نظرم شما قبولید.چون اینطور که دیدم و از بقیه بچه های ویروس خبر دارم بین همه شما خیلی پرروحیه و شاد هستید.بیوشیمی رو اگه بالای 30 زده باشی خیلی خوبه.(ولی کاش بجای انقد پست دادن درصداتو میگفتی :) :) :) )

هیراد

New member
بچه ها من فقط ویروس وایمنیمو خوب زدم تورو خدا درصداتونو بگید

هیراد

New member
ویروس 91وایمنی 80بیوبستگی به کلید نهایی داره سلولی سی تا 40و امار متاسفانه صفر

بالا