shoeleh.
New member
آره امتیاز داره. تو وزارت علومم امتیاز دارهممنون، یعنی مجرد بودن امتیاز داره؟؟؟/40):
آره امتیاز داره. تو وزارت علومم امتیاز دارهممنون، یعنی مجرد بودن امتیاز داره؟؟؟/40):
سلام بچه ها کسی ویروس شناسی شرکت نکرده اینجا؟
سلام من دوستم شرکت کرده، بیوشیمی میگف سخت بوده نتونسته ،ویروس هم حدود 85-90
دوستان جهت اطلاع رسانی عرض میکنم، لیست آیتم های وزارت بهداشت برای مصاحبه جلومه(از طریق یه پارتی موثق تو وزارت گرفتم)
انقدر مقاله رو بزرگ نکنید، مقاله ISI چه یه دونه چه 10 تا 2 امتیاز (معادل 10 نمره) داره که در واقع معادل 3 سوال صحیح هست.نمره مقاله فارسی 5 نمره. سن کمتر از 30 5 نمره، نداشتن فرزند 5 نمره، مجرد بودن 5 نمره، زبان 15 نمره( به ازای هر 10 نمره بالای 50 5 نمره)، ترجمه زبان برخورد و شخصیت، درک و بیان مطالب روی هم 45 نمره دارن، ترجمه کتاب 10 نمره، طرح پژوهشی 5 نمره، تدریس 10 نمره، برگزاری کارگاه5 نمره، سخنرانی در کنگره 10 نمره
تعداد مقاله و طرح پژوهشی برای نمره باقی مانده رو برای اعضا هیات علمی تشکیل میدن
حالشو ببرید و ناامید نباشید :rose:
اگه ممكنه از اين پارتي موثق بپرسيد ظرفيتا كي قراره اعلام بشه...ما كه جون به لب شديم...
طرفیتا مثل هر سال با اعلام نتایج اولیه منتشر میشه، اگه به سال های قبل هم دقت کنید کاملا متوجه میشید که ظرفیت نهایی کی اعلام میشه
ظرفیتا ثابته دوستان، اینارو پرسیدم خودممخب لااقل از منبع موثق بپرسید ظرفیتا چقد کم شده؟! یا کم شده یا نه؟
ظرفیتا ثابته دوستان، اینارو پرسیدم خودمم
اما اینکه از ظرفیت روزانه به بین الملل اضافه بشه حتمیه اما از میزانش خبری در دست نیست، اما دانشگاه ها موظف شدن 50% از طرفیت پذیرش دوره رایگان رو به بین الملل اضافه کنن:smiliess (2):
ظرفیتا ثابته دوستان، اینارو پرسیدم خودمم
اما اینکه از ظرفیت روزانه به بین الملل اضافه بشه حتمیه اما از میزانش خبری در دست نیست، اما دانشگاه ها موظف شدن 50% از طرفیت پذیرش دوره رایگان رو به بین الملل اضافه کنن:smiliess (2):
سلاماگه اينطوري باشه كه پس بايد ظرفيت 30 تاي رشته ي ما امسال بشه 15 تا ! ما بايد بريم غاز چروني !
سلام
ع ل ی این کامنت مربوط به یکی که رشته بیوتک پارسال امتحان داده در مورد نتایج نهایی که قبول نشده!! و نمره مصاحبه شم با اینکه مقاله نداشته 90 دادن هم به نسبت خوب بوده واقعاً تا چه حد میشه امیدوار بود به قبولی یعنی اینقدر فاصله و رقابت نزدیک!!!من که کلاً نا امید شدم نمیدونم شما هم بیو تک هستید یا خیر اما نظرتون میخواستم بدونم
نقل قول نوشته اصلی توسط R.B نمایش پست ها
سلام دوستان-من مردود شدم
درصد های من: بیوشیمی:80 %-ایمنی:47%-سلولی مولکولی 67.76% و بیوانفورماتیک:9% نمره کتبی 270 و نمره کل 360
حتی یک درصد هم احتمال مردود شدم نمیدادم-با اعلام نتایج کاملا شکه شدم
البته مقاله نداشتم- درمورد امتیاز مقالات داخلی(علمی-پژوهشی و علمی ترویجی) نسبت به مقالات isi کسی اطلاع داره؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
اگه اينطوري باشه كه پس بايد ظرفيت 30 تاي رشته ي ما امسال بشه 15 تا ! ما بايد بريم غاز چروني !
دوستان یه سوال دارم. اساتیدی که تو جلسه ی مصاحبه حضور دارند نمره یا رتبه ی مصاحبه شونده ها رو می دونن؟
در مورد ژنتیک می دونید کدوم اساتید جزءمصاحبه کننده ها هستند؟ من فقط می دونم که دکتر دلویی پارسال بودند.
بعید میدونم مجرد بودن و نداشتن فرزند امسال هم امتیاز داشته باشه چون الان طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده ارائه شده ( با هدف افزایش جمعیت و تحکیم بنیان خانواده )،دوستان جهت اطلاع رسانی عرض میکنم، لیست آیتم های وزارت بهداشت برای مصاحبه جلومه(از طریق یه پارتی موثق تو وزارت گرفتم)
انقدر مقاله رو بزرگ نکنید، مقاله ISI چه یه دونه چه 10 تا 2 امتیاز (معادل 10 نمره) داره که در واقع معادل 3 سوال صحیح هست.نمره مقاله فارسی 5 نمره. سن کمتر از 30 5 نمره، نداشتن فرزند 5 نمره، مجرد بودن 5 نمره، زبان 15 نمره( به ازای هر 10 نمره بالای 50 5 نمره)، ترجمه زبان برخورد و شخصیت، درک و بیان مطالب روی هم 45 نمره دارن، ترجمه کتاب 10 نمره، طرح پژوهشی 5 نمره، تدریس 10 نمره، برگزاری کارگاه5 نمره، سخنرانی در کنگره 10 نمره
تعداد مقاله و طرح پژوهشی برای نمره باقی مانده رو برای اعضا هیات علمی تشکیل میدن
حالشو ببرید و ناامید نباشید :rose: