سلام ممنون لطفا اول تو نگاه کن من بعد تو نگاه میکنم
بابا برامون دعا کنوووووووووووي منم استرس گرفتم ...چتونه خووووووووو
بابا برامون دعا کن
استرس داریم میفهمی استرس :wacsmiley:
من دستام یخ کرده ولی از صورتم و چشمام الو میزنه بیرون. خدایا یعنی ما تلفات ندیم اینا دست بر نمی دارن. نتیجه رو اول صبح می ذارن و قالش رو می کنن. چه وضعشه آخه :smilies:
با سه تا مرورگر باز کردم چیزی نیاوورده! دلیلش چیه!!؟
مامانم زنگ زد میگه هفت بار بگو یا ارحم الراحمین و هفت بار سوره اعلی رو بخون( گفتم بهتون بگم)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
سَبِّحِ اسْمَ رَبِّکَ الأعْلَى ﴿١﴾ الَّذِی خَلَقَ فَسَوَّى ﴿٢﴾ وَالَّذِی قَدَّرَ فَهَدَى ﴿٣﴾ وَالَّذِی أَخْرَجَ الْمَرْعَى ﴿٤﴾ فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَى ﴿٥﴾ سَنُقْرِئُکَ فَلا تَنْسَى ﴿٦﴾ إِلا مَا شَاءَ اللَّهُ إِنَّهُ یَعْلَمُ الْجَهْرَ وَمَا یَخْفَى ﴿٧﴾ وَنُیَسِّرُکَ لِلْیُسْرَى ﴿٨﴾ فَذَکِّرْ إِنْ نَفَعَتِ الذِّکْرَى ﴿٩﴾ سَیَذَّکَّرُ مَنْ یَخْشَى ﴿١٠﴾ وَیَتَجَنَّبُهَا الأشْقَى ﴿١١﴾ الَّذِی یَصْلَى النَّارَ الْکُبْرَى ﴿١٢﴾ ثُمَّ لا یَمُوتُ فِیهَا وَلا یَحْیَا ﴿١٣﴾ قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَکَّى ﴿١٤﴾ وَذَکَرَاسْمَ رَبِّهِ فَصَلَّى ﴿١٥﴾ بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا ﴿١٦﴾ وَالآخِرَةُ خَیْرٌ وَأَبْقَى ﴿١٧﴾ إِنَّ هَذَا لَفِی الصُّحُفِ الأولَى ﴿١٨﴾ صُحُفِ إِبْرَاهِیمَ وَمُوسَى ﴿١٩﴾
حواست گرمه بحث سیاسی فلسفیه رو کنکور تمرکز نداری. تمرکز کن استرست بیاد )چرا پس من استرس ندارم !...تازه خوابمم میاد !...ینی قراره قبول نشم ؟؟!!
حواست گرمه بحث سیاسی فلسفیه رو کنکور تمرکز نداری. تمرکز کن استرست بیاد )چرا پس من استرس ندارم !...تازه خوابمم میاد !...ینی قراره قبول نشم ؟؟!!
یا جبل الطارق
خودت کمکمون کن!!!
خیلی قشنگ بود ولی باور کن دیگه برا ما تحمل فشار سختهمیخ را نماد استواری و نمود پایداری دیدم،زیرا هرچه ضربات درهم و کوبنده چکش بیشتر بر سرش فرود می آمد،در ایستادگی و پایداری مقاوم تر و مصمم تر می شد !
از فشار زندگی نخواهم ترسید ! چرا که می دانم فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل می کند.