آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

doneshjoo

New member
خدایا خودت شادمون کن
آمین
رفرش کردن ما ربطی با اونجا فک نمیکنم داشته باشه !

میتونه ربط داشته باشه، چون تو ثانیه چند هزار درخواست به سرور فرستاده میشه، اگه درخواستا خیلی زیاد باشه، میتونه سایت کند بشه و یا حتی مختل، ولی مطوئنا اینا از سرورای خوبی استفاده میکنن

saharii

New member
من اون نامه رو پرینت شده الان دارمش پس نیازی حتی به نقل هم نیس !... بعد از انقلاب مصر یه انتخابات شد و شما کافیه بری فیلم مناظره کاندیداها رو ببینی !...حتی کاندیدای اخوانی های مصر هم توی مناظره میگه خطر شیعه برای ما بیشتر از یهوده !... اثبات حرف من در مورد مصارف داخلی این نامه ها هم دقیقا همین ذوق زده شدن عده ای در داخل (از جمله شما) هست در حالی که حتی مخاطب نامه هم نیستن !...چیزی که مشخصه الان مصادره شدن انقلاب مصر به دست سکولارهاو حذف مرسی دقیقا به نفع ما شده و محمد مرسی که هم بشار اسد رو محکوم میکرد و هم ایران رو بدتر از یهود میدونست الان رفته و حاکمان جدید دقیقا دارن تا حدودی همسو با اهداف ایران(حمایت از اسد و دولت عراق)پیش میرن...این چجور بیداری اسلامی بود که مصادره شدنش به نفع ما شد؟!...اصلا اینا به کنار !...حماس رو چی میگید که آشکارا به ما خیانت کرد؟! کمک به اونام از سر بصیرت بود؟

این ها همش مغلطه هست و ربطی به بحث نداره
من حرفو واضح زدم
فعلا بهتره سکوت کنیم تا بچه ها بیشتر استرس نگیرن
دوستان من قول میدم به بحث ادامه ندم

TUMS

Well-known member

الن نتایج میاد دوستان دارن بحث سیاسی میکنن دلتون خوشه ها

نسیم فک کنم از یه ربع هم گذشت

کسی نره سایت سنجش تا فعالش کنن اگه به ما مربوط میشه

saharii

New member
حالا من که کد رهگیری ندارم چه خاکی به سرم بریزمممممممممممممم!!!!!!!!!

به ایمیل و شماره موبایلم ارسال شده ولی هنوز نرسیده
عجب کاری کردما! کد تو لپتاپه، لپ تاپ تو خونه، نت خونه قطع، منم سر کار!!!

rozeabi

New member
میتونه ربط داشته باشه، چون تو ثانیه چند هزار درخواست به سرور فرستاده میشه، اگه درخواستا خیلی زیاد باشه، میتونه سایت کند بشه و یا حتی مختل، ولی مطوئنا اینا از سرورای خوبی استفاده میکنن

البته من شوخی کردم یکم استرسمون کم بشه. دیگه واقعا نمی دونم ربطی داره یا نه :دی

TUMS

Well-known member
حالا من که کد رهگیری ندارم چه خاکی به سرم بریزمممممممممممممم!!!!!!!!!

به ایمیل و شماره موبایلم ارسال شده ولی هنوز نرسیده
عجب کاری کردما کد تو لپتاپه لپ تاپ تو خونه، نت خونه قطع، منم سر کار!!!
نگران نباش
کسی خونه نیست بهت اس کنه کد رهگیریتو؟

doneshjoo

New member
یعنی بعد از سال 88 ( مناظره احمدی نژاد و موسوی) تو چنین شرایط تنش زایی وسط یه مناظره سیاسی نبوم، یاد اون زمان افتادم

saharii

New member
مامانم زنگ زد میگه هفت بار بگو یا ارحم الراحمین و هفت بار سوره اعلی رو بخون( گفتم بهتون بگم)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

سَبِّحِ اسْمَ رَبِّکَ الأعْلَى ﴿١﴾ الَّذِی خَلَقَ فَسَوَّى ﴿٢﴾ وَالَّذِی قَدَّرَ فَهَدَى ﴿٣﴾ وَالَّذِی أَخْرَجَ الْمَرْعَى ﴿٤﴾ فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَى ﴿٥﴾ سَنُقْرِئُکَ فَلا تَنْسَى ﴿٦﴾ إِلا مَا شَاءَ اللَّهُ إِنَّهُ یَعْلَمُ الْجَهْرَ وَمَا یَخْفَى ﴿٧﴾ وَنُیَسِّرُکَ لِلْیُسْرَى ﴿٨﴾ فَذَکِّرْ إِنْ نَفَعَتِ الذِّکْرَى ﴿٩﴾ سَیَذَّکَّرُ مَنْ یَخْشَى ﴿١٠﴾ وَیَتَجَنَّبُهَا الأشْقَى ﴿١١﴾ الَّذِی یَصْلَى النَّارَ الْکُبْرَى ﴿١٢﴾ ثُمَّ لا یَمُوتُ فِیهَا وَلا یَحْیَا ﴿١٣﴾ قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَکَّى ﴿١٤﴾ وَذَکَرَ اسْمَ رَبِّهِ فَصَلَّى ﴿١٥﴾ بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا ﴿١٦﴾ وَالآخِرَةُ خَیْرٌ وَأَبْقَى ﴿١٧﴾ إِنَّ هَذَا لَفِی الصُّحُفِ الأولَى ﴿١٨﴾ صُحُفِ إِبْرَاهِیمَ وَمُوسَى ﴿١٩﴾

بالا