آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

rozeabi

New member
چهارم یک روز نیست یک سال است :smilies-azardl (113
امیدوارم 4 بهمن از بهترین روزاتون باشه
فک کن هفته دیگه این موقع فرداش نتیجه میاد

:motat:
ایشاللا. من که بدبخت شدم تا اون روز. همش میگم معلوم نیست و احتمالا نتایج رو پونزده بهمن میدن که تو خونه استرس ایجاد نکنم. اما باز وقتی نگاه می کنم به مونیتور لبخند می زنم میگن قبول شدی؟ یا نگاه می کنم آه میکشم میگن چی شد رد شدی؟ یعنی واقعا فکر کردن من از سنگم که واکنشام اینقدر خفیف باشه :)))

negar62

New member
اخ که دلم میخواد یه بار این بزرگان سنجش بیان و این کامنتای مارو بخونن!! بخدا جیگرشون کباب میشه! ما جوونا داریم تلف میشیم خب!! :65d6a5d6s:
من اصن یه وضی دارم!! نه میتونم تاریخ برگشتمو واسه بندر تنظیم کنم و بلیطمو بگیرم، نه برنامه کاریموواسه آزمایشگاهمون بچینم، نه مقالم ریوایز شده، نه پایان نامم... دقیقأ انگاری از یه جایی توی خلأ آویزونم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خودمو با ریوایز مقاله سرگرم کردم!!
:smilies-azardl (181
بعد نماز دعا و دست به دامن خدا...
قبل خواب با آهنگای یانی و ... صفحه سنجش رو روز نتایج تصور میکنم....!!!
اینم حال و وضعمون!!

nono

New member
من که حسم بهم میگه نتایج چند روز زودتر از موعد مقرر میاد مثلا یک بهمن حالا ببینید حسم چقدر درسته:thumbsupsmileyanim:

mehsad

New member
بر و بچچچچ
نمیدونم چرا امروز اینقدر داغونم... هر چی به اعلام نتایج نزدیک میشیم هیجانم میشه استرس! نمیدونم چرا حال و روز خوشی ندارررم.
نمیخوام انرژی منفی بدم... ولی طولانی شدن این پروسه وضع روحیمو ریخته به هم!:sadsmiley:
شما الان دارید چیکار میکنید؟ یه راهیم نشون من بدید که سرگرم بشم:dadad4:
راستی نسسیم نیومد؟

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

nono

New member
انگار همه رفتن لالا شب همگی بخیر ایشالله خوابهای خوش ببینین مثل قبولللللللللللی:smiliess (1):

Rezath17

New member
بر و بچچچچ
نمیدونم چرا امروز اینقدر داغونم... هر چی به اعلام نتایج نزدیک میشیم هیجانم میشه استرس! نمیدونم چرا حال و روز خوشی ندارررم.
نمیخوام انرژی منفی بدم... ولی طولانی شدن این پروسه وضع روحیمو ریخته به هم!:sadsmiley:
شما الان دارید چیکار میکنید؟ یه راهیم نشون من بدید که سرگرم بشم:dadad4:
راستی نسسیم نیومد؟

- - - Updated - - -

یه هارد یه ترابایت فیلم دارم دوباره دارم نگاهشون می کنم!!!:(50):
البته کنارش چندتا سریالم هست دانلود کردم دارم می بینم.

mehsad

New member
بچه ها امیدوارم همه ما خبر قبولیمونو بیایم بدیییییییییییم. :(40):
عجب اوضاعی شده هااااااااااااااااااااااااااااا... نمیدونم چرا یه دفعه چند تا اتفاق با هم میفته! :(50):
عایا فقط من اینجوریم؟ مثلا الان که منتظر این نتیجه هستم... چند فروند اتفاق جانبی هم بر سرمان فرود آمده !:p7977cujr38iyymsu8:

mehsad

New member
یه هارد یه ترابایت فیلم دارم دوباره دارم نگاهشون می کنم!!!:(50):
البته کنارش چندتا سریالم هست دانلود کردم دارم می بینم.

آره خووووووووووووووووو منم دقیقا همین جوریممممممممممممممممممممم... دلخوش این سریالهای دانلودیییییییییییییی.... ولی بی شوخی هیچی مثل سریالهای هالیوودی جذااااااااااااااب نیستاااااااااا:(40):
حالا امشب حوصله اونم ندارم!:smiliess (9): نه میتونم بخوابم نه کار دیگه!
انگار روز شمارم از امشب استارت زده!:(50):

saharii

New member
زمان کنکور سراسری یه دوستی داشتم از لحاظ درسی و همه چی با هم مساوی بودیم...نتیجه کنکورش مشابه من شد...هر چی به من اصرار کرد بیا سال دیگه کنکور بدیم من قبول نکردم و زدم آزمایشگاه ولی اون موند واسه سال بعد.....یه سال تحمل کرد ولی سال بعدش دندون قبول شد...الانکه گفتی دندونپزشکی یاد اون حماقت 6 سال پیشم افتادم !...

ورودی ما همه رتبه ها عالی بود، خودم 1500 منطقه یک، اسم رشته هم که دهن پپپپپپپپپپپپپر کن "ژنتیکککک"فکر میکردیم ده سال دیگه این رشته میاد جای پزشکی رو میگیره:|
یکی از بچه ها مون 700 منطقه یک!!! بود
دریغ از اینکه اینجا ایرانهههههههههههههه
هیچی دیگه الان همه مون دچار یاس فلسفی شدیم
(دیدم 2 سال پیش با 1300 پزشکی بقیه الله قبول شدن!!!!!!!!!!)

آخرین ویرایش:

ع ل ی رضا

New member
ورودی ما همه رتبه ها عالی بود، خودم 1500 منطقه یک، اسم رشته هم که دهن پپپپپپپپپپپپپر کن "ژنتیکککک"فکر میکردیم ده سال دیگه این رشته میاد جای پزشکی رو میگیره:|
یکی از بچه ها مون 700 منطقه یک!!! بود
دریغ از اینکه اینجا ایرانهههههههههههههه
هیچی دیگه الان همه مون دچار یاس فلسفی شدیم
(دیدم 2 سال پیش با 1300 پزشکی بقیه الله قبول شدن!!!!!!!!!!)

حالا حداقل شما اسمش دهن پر کن بوده من چی بگم که اسمشم دهن پر کن نبود!!...زمان ما اولین دوره ی کارشناسی پیوسته علوم آز بود...همه فک کردن چه خبر شده...من با رتبه 2000 زدم آزمایشگاه با خودم فک میکردم باید بالاترین رتبه من باشم لابد...اما وقتی رفتم دیدم تقریبا جز وسط به پایین میشه رتبه ی من !!!..ما توی کلاسمون رتبه 500 و800 و 1200داشتیم !...همیشه دلم میخاست برم ازشون بپرسم واقعا چی تو مغزتون بود که اومدین این رشته !..حالا برای من زیاد فاجعه نبود ولی اون عده ای که میتونستن رشته بهتر بزنن همه از یه کنار الان پشیمونن....بعد لیسانس از 30 نفرمون فقط 2 الی 3 نفر رفتن ارشد...بقیه یا بی خیال شدن یا دوباره رفتن سراسری و یا لیسانس به پزشکی دادن...وقتی میگم مملکت ناامید کننده ست ینی همین !

saharii

New member
زمان کنکور سراسری یه دوستی داشتم از لحاظ درسی و همه چی با هم مساوی بودیم...نتیجه کنکورش مشابه من شد...هر چی به من اصرار کرد بیا سال دیگه کنکور بدیم من قبول نکردم و زدم آزمایشگاه ولی اون موند واسه سال بعد.....یه سال تحمل کرد ولی سال بعدش دندون قبول شد...الانکه گفتی دندونپزشکی یاد اون حماقت 6 سال پیشم افتادم !...

حالا حداقل شما اسمش دهن پر کن بوده من چی بگم که اسمشم دهن پر کن نبود!!...زمان ما اولین دوره ی کارشناسی پیوسته علوم آز بود...همه فک کردن چه خبر شده...من با رتبه 2000 زدم آزمایشگاه با خودم فک میکردم باید بالاترین رتبه من باشم لابد...اما وقتی رفتم دیدم تقریبا جز وسط به پایین میشه رتبه ی من !!!..ما توی کلاسمون رتبه 500 و800 و 1200داشتیم !...همیشه دلم میخاست برم ازشون بپرسم واقعا چی تو مغزتون بود که اومدین این رشته !..حالا برای من زیاد فاجعه نبود ولی اون عده ای که میتونستن رشته بهتر بزنن همه از یه کنار الان پشیمونن....بعد لیسانس از 30 نفرمون فقط 2 الی 3 نفر رفتن ارشد...بقیه یا بی خیال شدن یا دوباره رفتن سراسری و یا لیسانس به پزشکی دادن...وقتی میگم مملکت ناامید کننده ست ینی همین !

وقتی مامان باباهای خودمون از وقتی بچه شون به دنیا میاد میگن قربون پسر دکترم قربون دختر مهندسم برم:(40): ( انگار مملکت فقط به دکتر و مهندس نیازداره!!)
از خودمون تو بچگی میپرسیدن میخوای چیکاره بشی عین منگولا میگفتیم میخام دکتر بشم، میخوام مهندس بشم
دیگه از مسولین چه انتظاریه؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

ع ل ی رضا

New member
دوستان یه سوال !...سال قبل آیا یه هفته یا چند روز قبل از اعلام نتایج نهایی اطلاعیه ای اومد که بگه مثلا فلان تاریخ دقیقا اعلام میکنیم یا اینکه همینطوری یهویی جوابا اومد؟؟

Rezath17

New member
دوستان یه سوال !...سال قبل آیا یه هفته یا چند روز قبل از اعلام نتایج نهایی اطلاعیه ای اومد که بگه مثلا فلان تاریخ دقیقا اعلام میکنیم یا اینکه همینطوری یهویی جوابا اومد؟؟

گفته بودن نیمه اول بهمن که 6 بهمن اعلام شد. اول بهمن هم گفتند که ۶ ام اعلام میشه.

آخرین ویرایش:

saharii

New member
آخه الان صلوات دیگه فایده ای نداره!!! قبل از ازمون و مصاحبه اثر داره!!:p

این حرفو نزنید
کمترین فایده یک صلوات بر محمد و آل محمد هزاران برابر بیشتر از قب.لی تو دکترا هست، و کمترین فایده اش ایجاد آرامشه

به قول آیت الله بهجت(رحمته الله علیه) " گشتیم و گشتیم، ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم"

بعدشم چه ورق هایی که با توکل و توسل برمیگرده حتی تو آخرین لحظات

ع ل ی رضا

New member
الان رفتم نگاه کردم...توی تقویم سال قبل گفته بودن 6 بهمن میاد و با توجه به گفته ی بچه ها دقیقا طبق تقویم 6 بهمن اومده...توی تقویم ما نوشته 4 بهمن پس همون روز باید منتظرش باشیم...
آها یه نکته قابل توجه دیگم هست !...به تاریخ مصاحبه ی سال قبل دقت کنید(نمیدونم اشتباه فهمیدم یا نه !) کسی نظری داره؟..18 دی مصاحبه تموم شد بعدش 6 بهمن نتایجشون اومده...ینی کلا 18 روز طول کشیده...درست فهمیدم؟
22222222222222222222222.jpg

آخرین ویرایش:
بالا