TUMS
Well-known member
چهارم حساب نیست. هفت روز مونده فقط
چهارم یک روز نیست یک سال است :smilies-azardl (113
امیدوارم 4 بهمن از بهترین روزاتون باشه
فک کن هفته دیگه این موقع فرداش نتیجه میاد
:motat:
چهارم حساب نیست. هفت روز مونده فقط
ایشاللا. من که بدبخت شدم تا اون روز. همش میگم معلوم نیست و احتمالا نتایج رو پونزده بهمن میدن که تو خونه استرس ایجاد نکنم. اما باز وقتی نگاه می کنم به مونیتور لبخند می زنم میگن قبول شدی؟ یا نگاه می کنم آه میکشم میگن چی شد رد شدی؟ یعنی واقعا فکر کردن من از سنگم که واکنشام اینقدر خفیف باشهچهارم یک روز نیست یک سال است :smilies-azardl (113
امیدوارم 4 بهمن از بهترین روزاتون باشه
فک کن هفته دیگه این موقع فرداش نتیجه میاد
:motat:
ایمنو جان نشمردی
7 روز مونده...خدایا چی میشه توی این هفته بیاد
بر و بچچچچ
نمیدونم چرا امروز اینقدر داغونم... هر چی به اعلام نتایج نزدیک میشیم هیجانم میشه استرس! نمیدونم چرا حال و روز خوشی ندارررم.
نمیخوام انرژی منفی بدم... ولی طولانی شدن این پروسه وضع روحیمو ریخته به هم!:sadsmiley:
شما الان دارید چیکار میکنید؟ یه راهیم نشون من بدید که سرگرم بشم:dadad4:
راستی نسسیم نیومد؟
- - - Updated - - -
یه هارد یه ترابایت فیلم دارم دوباره دارم نگاهشون می کنم!!!50):
البته کنارش چندتا سریالم هست دانلود کردم دارم می بینم.
:thanks:من صد تا صلوات امروزم هم فرستادم به نیت قبولی همه ی ما:riz304::riz304:
زمان کنکور سراسری یه دوستی داشتم از لحاظ درسی و همه چی با هم مساوی بودیم...نتیجه کنکورش مشابه من شد...هر چی به من اصرار کرد بیا سال دیگه کنکور بدیم من قبول نکردم و زدم آزمایشگاه ولی اون موند واسه سال بعد.....یه سال تحمل کرد ولی سال بعدش دندون قبول شد...الانکه گفتی دندونپزشکی یاد اون حماقت 6 سال پیشم افتادم !...
ورودی ما همه رتبه ها عالی بود، خودم 1500 منطقه یک، اسم رشته هم که دهن پپپپپپپپپپپپپر کن "ژنتیکککک"فکر میکردیم ده سال دیگه این رشته میاد جای پزشکی رو میگیره:|
یکی از بچه ها مون 700 منطقه یک!!! بود
دریغ از اینکه اینجا ایرانهههههههههههههه
هیچی دیگه الان همه مون دچار یاس فلسفی شدیم
(دیدم 2 سال پیش با 1300 پزشکی بقیه الله قبول شدن!!!!!!!!!!)
زمان کنکور سراسری یه دوستی داشتم از لحاظ درسی و همه چی با هم مساوی بودیم...نتیجه کنکورش مشابه من شد...هر چی به من اصرار کرد بیا سال دیگه کنکور بدیم من قبول نکردم و زدم آزمایشگاه ولی اون موند واسه سال بعد.....یه سال تحمل کرد ولی سال بعدش دندون قبول شد...الانکه گفتی دندونپزشکی یاد اون حماقت 6 سال پیشم افتادم !...
حالا حداقل شما اسمش دهن پر کن بوده من چی بگم که اسمشم دهن پر کن نبود!!...زمان ما اولین دوره ی کارشناسی پیوسته علوم آز بود...همه فک کردن چه خبر شده...من با رتبه 2000 زدم آزمایشگاه با خودم فک میکردم باید بالاترین رتبه من باشم لابد...اما وقتی رفتم دیدم تقریبا جز وسط به پایین میشه رتبه ی من !!!..ما توی کلاسمون رتبه 500 و800 و 1200داشتیم !...همیشه دلم میخاست برم ازشون بپرسم واقعا چی تو مغزتون بود که اومدین این رشته !..حالا برای من زیاد فاجعه نبود ولی اون عده ای که میتونستن رشته بهتر بزنن همه از یه کنار الان پشیمونن....بعد لیسانس از 30 نفرمون فقط 2 الی 3 نفر رفتن ارشد...بقیه یا بی خیال شدن یا دوباره رفتن سراسری و یا لیسانس به پزشکی دادن...وقتی میگم مملکت ناامید کننده ست ینی همین !
دوستان یه سوال !...سال قبل آیا یه هفته یا چند روز قبل از اعلام نتایج نهایی اطلاعیه ای اومد که بگه مثلا فلان تاریخ دقیقا اعلام میکنیم یا اینکه همینطوری یهویی جوابا اومد؟؟
دوستان یه سوال !...سال قبل آیا یه هفته یا چند روز قبل از اعلام نتایج نهایی اطلاعیه ای اومد که بگه مثلا فلان تاریخ دقیقا اعلام میکنیم یا اینکه همینطوری یهویی جوابا اومد؟؟
منم هر روز بعد نماز صبح صد تا صلوات رو میفرستم ولی دیدم کسی استقبال نکرد دیگه اینجا نگفتم:rose:
آخه الان صلوات دیگه فایده ای نداره!!! قبل از ازمون و مصاحبه اثر داره!!![]()