bioshimi93
New member
چرا امیدی؟n-استیل منظورم نیست اسید استیک با پیوند اتری به کربن شماره۳ وصله
اسید لاکتیک با پیوند اتری به کربن 3 استیل گلوکز آمین متصل شده اینو توی کتاب احسانی خوندم
چرا امیدی؟n-استیل منظورم نیست اسید استیک با پیوند اتری به کربن شماره۳ وصله
اقا علیرضا صفحه 117 رو ببینید.من اون روز یکم کار داشتم.چند تا سوال از قبل طرح کرده بودم.بقیشو تند از متن برداشتم.چون خودم تو الفا بتا یکم مشکل دارم واسه همین بیشتر سوالام از اونا بود!اینم تو ضروریات نوشته در دو دی ساکارید تره هالوز و ساکاروز هردو کربن انومری(کربن 1 گلوکز و کربن 2 فروکتوز) شرکت دارند.من خیلی روش فکر نکردم.ببخشید اگه اشتباه بود.:riz513:
ضروریات الان دم دستم نیست. تره هالوز رو ساختارشو سرچ کنید پیوندش 1 به 1 هستش. اون 2 فروکتوز منظورش در سوکروزه وگرنه تره هالوز اصلا فروکتوز نداره.
اقا علیرضا صفحه 117 رو ببینید.من اون روز یکم کار داشتم.چند تا سوال از قبل طرح کرده بودم.بقیشو تند از متن برداشتم.چون خودم تو الفا بتا یکم مشکل دارم واسه همین بیشتر سوالام از اونا بود!اینم تو ضروریات نوشته در دو دی ساکارید تره هالوز و ساکاروز هردو کربن انومری(کربن 1 گلوکز و کربن 2 فروکتوز) شرکت دارند.من خیلی روش فکر نکردم.ببخشید اگه اشتباه بود.:riz513:
آقای علیرضا میشه راجع به سوال 2 توضیح بدید این بیماری که گفتیت واسه غضروف و عضلات هستش خب میشه کندروئین سولفات که توی سیندکانه
آقای علیرضا میشه راجع به سوال 2 توضیح بدید این بیماری که گفتیت واسه غضروف و عضلات هستش خب میشه کندروئین سولفات که توی سیندکانه
سین دکان جز پروتئوگلیکان های غشاییه که بافت هدفش فیبروبلاست و سلولهای اپی تلیاله. کندرویتین سولفات در خیلی از پروتئوگلیکان ها وجود داره و محدود به سین دکان نمیشه. اگریکان هم کندرویتین سولفات داره که بافت هدفش غضروفه.
از همه اینا هم بگذریم این سوال عین جمله بیوشیمی استرایره.
وای خدای من
کدوم فصل استرایر؟
از استرایر خوشم نمیاد فکر میکنم چیز مهمی نداره ولی مثل اینکه مهمه
ممنون . میشه سوال 2 رو هم توضیح بدید
من ضروریات رو خوندم چنین چیزی توش ننوشته
احنمالا ساختارهاشو قاطی کردی حتی شکلشون توی ضروریات هستش واحدهای سازندش هم هست
توضیح دادم.
دوستان اگر میبینید دارم دیر پاسخ میدم بدونید که من یه پام توی تاپیکه یه پام توی پیام خصوصی.
http://s5.picofile.com/file/8165390418/zariiriat.JPG
من از این مطلب این سوالو طرح کردم.حالا خودتون قضاوت بفرمایید:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خیلی عذر میخوام منظورم سوال یک هستش فکر ،کنم منم خوابم میاد
خوب دیگه توی شکل هم سوکروز رو مشخص کرده.
البته تقصیر شما هم نیست بهتر بود توی پرانتز اینطوری مینوشت ( کربن 1 گلوکز در هم ساکارز و هم فرو کتوز و کربن فروکتوز در ساکارز)