*** آزمون های بیوشیمی انجمن مخصوص بچه های علوم آزمایشگاهی 1 و مجموعه علوم تغذیه***

یاسمنم

New member
اقا علیرضا صفحه 117 رو ببینید.من اون روز یکم کار داشتم.چند تا سوال از قبل طرح کرده بودم.بقیشو تند از متن برداشتم.چون خودم تو الفا بتا یکم مشکل دارم واسه همین بیشتر سوالام از اونا بود!اینم تو ضروریات نوشته در دو دی ساکارید تره هالوز و ساکاروز هردو کربن انومری(کربن 1 گلوکز و کربن 2 فروکتوز) شرکت دارند.من خیلی روش فکر نکردم.ببخشید اگه اشتباه بود.:riz513:

عزیزم از ترکیب دو مولکول گلوکز تنها زمانی دی ساکارد غیر احیا کننده ایجاد میشه که دو مولکول از طریق کربن آنومری خود کربن 1 به هم متصل بشن.

mojiii1369

Member
ضروریات الان دم دستم نیست. تره هالوز رو ساختارشو سرچ کنید پیوندش 1 به 1 هستش. اون 2 فروکتوز منظورش در سوکروزه وگرنه تره هالوز اصلا فروکتوز نداره.

پس همگی پوزش منو بپذیرید. مشکل از منبع بود که واضح نبود یا من بد متوجه شدم.:riz513:

bioshimi93

New member
اقا علیرضا صفحه 117 رو ببینید.من اون روز یکم کار داشتم.چند تا سوال از قبل طرح کرده بودم.بقیشو تند از متن برداشتم.چون خودم تو الفا بتا یکم مشکل دارم واسه همین بیشتر سوالام از اونا بود!اینم تو ضروریات نوشته در دو دی ساکارید تره هالوز و ساکاروز هردو کربن انومری(کربن 1 گلوکز و کربن 2 فروکتوز) شرکت دارند.من خیلی روش فکر نکردم.ببخشید اگه اشتباه بود.:riz513:

من ضروریات رو خوندم چنین چیزی توش ننوشته
احنمالا ساختارهاشو قاطی کردی حتی شکلشون توی ضروریات هستش واحدهای سازندش هم هست

alireza-ja

New member
آقای علیرضا میشه راجع به سوال 2 توضیح بدید این بیماری که گفتیت واسه غضروف و عضلات هستش خب میشه کندروئین سولفات که توی سیندکانه

سین دکان جز پروتئوگلیکان های غشاییه که بافت هدفش فیبروبلاست و سلولهای اپی تلیاله. کندرویتین سولفات در خیلی از پروتئوگلیکان ها وجود داره و محدود به سین دکان نمیشه. اگریکان هم کندرویتین سولفات داره که بافت هدفش غضروفه.

از همه اینا هم بگذریم این سوال عین جمله بیوشیمی استرایره.

bioshimi93

New member
ببخشیدمن خوابم میاد فردا میام برای رفع اشکال
از همتون ممنونم سوالات خوبی بود

امشب سرعت اینترنت من خیلی کم بود خیلی اذیت شدم
خسته نباشید
شبتون بخیر
موفق باشید

bioshimi93

New member
سین دکان جز پروتئوگلیکان های غشاییه که بافت هدفش فیبروبلاست و سلولهای اپی تلیاله. کندرویتین سولفات در خیلی از پروتئوگلیکان ها وجود داره و محدود به سین دکان نمیشه. اگریکان هم کندرویتین سولفات داره که بافت هدفش غضروفه.

از همه اینا هم بگذریم این سوال عین جمله بیوشیمی استرایره.

وای خدای من
کدوم فصل استرایر؟
از استرایر خوشم نمیاد فکر میکنم چیز مهمی نداره ولی مثل اینکه مهمه

alireza-ja

New member
وای خدای من
کدوم فصل استرایر؟
از استرایر خوشم نمیاد فکر میکنم چیز مهمی نداره ولی مثل اینکه مهمه

فصل 11 بیوشیمی استرایر: کربوهیدرات ها.

کتاب مهمیه و خیلی روان توضیح داده. البته جلد 1 که ساختمان باشه به پای لنینجر نمیرسه ولی متابولیسمشو خیلی خوب گفته با زبان ساده.

alireza-ja

New member
http://s5.picofile.com/file/8165390418/zariiriat.JPG
من از این مطلب این سوالو طرح کردم.حالا خودتون قضاوت بفرمایید:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خوب دیگه توی شکل هم سوکروز رو مشخص کرده.

البته تقصیر شما هم نیست بهتر بود توی پرانتز اینطوری مینوشت ( کربن 1 گلوکز در هم ساکارز و هم تره هالوز و کربن 2 فروکتوز در ساکارز)

alireza-ja

New member
خیلی عذر میخوام منظورم سوال یک هستش فکر ،کنم منم خوابم میاد

خواهش میکنم. منم دیگه افتادم روغن سوزی هنوز توی شوک پیوند اتریه هستم :smiliess (12):

این هم باز از استرایر طرح کردم.

بدونید که آنزیمهای ساکاراز و لاکتاز و مالتاز در سطح خارجی سلول ها اپیتلیال وجود دارن.

این رو هم اضافه میکنم که قند لاکتوز در انسان توسط لاکتاز هیدرولیز میشه ولی در باکتریها توسط آنزیم بتا گالاکتوزیداز به مونوساکاریدهای تشکیل دهنده اش هیدرولیز میشه.

mojiii1369

Member
خوب دیگه توی شکل هم سوکروز رو مشخص کرده.

البته تقصیر شما هم نیست بهتر بود توی پرانتز اینطوری مینوشت ( کربن 1 گلوکز در هم ساکارز و هم فرو کتوز و کربن فروکتوز در ساکارز)

اره دوتاشو کنار هم نوشته و من اون لحظه حضور ذهن نداشتم.فکر کردم هر دو رو گفته.
اخه این کتابا که واسه کنکورن باید مطالبشون واضح باشه.
ضروریات خیلی نصفه نیمه ست.به شدت خوندنش منو عذاب می ده.نمی دونم چرا؟!
کتاب 2e هم یکی دو تا غلظ داشت ترسیدم ادامه بدم.
احسانیم که...:sad:

بالا